CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
Могут подать в суд, но предупреждать не станут. Пока написывают – это просто давление на вас. Проверяйте себя на суд владе.
Спасибо большое, начали написывать как недели 2 назад. А Вы случайно не знаете, как быстро они подают в суд?

Спасибо большое, начали написывать как недели 2 назад. А Вы случайно не знаете, как быстро они подают в суд?
Как захотят. Могут и вообще не подать вполне, и таких случаев не мало.

Как за быстро? То в одном сообщении спрашивают адрес регистрации, в другом сообщении адрес электронной почты.
Конечно влетела с этой кредиткассой😬хочется побыстрее с ней закончить

Как за быстро? То в одном сообщении спрашивают адрес регистрации, в другом сообщении адрес электронной почты.
Конечно влетела с этой кредиткассой😬хочется побыстрее с ней закончить
Я ж вам пишу, это у них такой метод давления на заемщика. Им не нужны никакие ваши данные, у них уже они все есть. Когда захотят в суд пойти, то молча пойдут.

за 2023 рік по Укр кредит фінанс було винесено 67 рішень (які у мене відобразились)
Майже всі Рішення були винесені на користь Укр кредит фінанс.
Виключенням були лише декілька рішень, якими задоволено позовні вимоги частково (але, там відмовили в частині стягнення пені за договором)
У мене така сама ситуація,задовольнили частково, думаю чи є сенс подавати апеляцію
за 2023 рік по Укр кредит фінанс було винесено 67 рішень (які у мене відобразились)
Майже всі Рішення були винесені на користь Укр кредит фінанс.
Виключенням були лише декілька рішень, якими задоволено позовні вимоги частково (але, там відмовили в частині стягнення пені за договором)
У мене така сама ситуація,задовольнили частково, думаю чи є сенс подавати апе
Але кредит брався ще в 2019 році,чи зараз є строки позовної давності?

Останнє редагування:
Суддя , вказав в рішенні суду,що строки позовної давності не застосовуються бо в 2021 я внесла платіж,але я добровільно нічого не сплачувала,був виконавчий надпис,і вони стягнули з зарплати,потім я скасувала надпис і вони мені повернули гроші тій що списали через надпис.

На мене теж подали, сказали через те шо я просила суд (я не просила) і за те що пожалувась в нбу. Так сказав оператор на гарячій лінії. Але у мене кредит ще з 2020 року
Читайте закон
Більше
3 років давності - вже кредитор не може нічого вимагати !

Який саме закон?

3 років давності - вже кредитор не може нічого вимагати !
Ви в курсі що термін позовної давності на період військової агресії не діє так як в мирний час?

І на останок : та норма на яку ви зараз спираєтесь, має такий собі ньюанс "якщо інше не прописано у договорі"
Тож наприклад привату, в якого деякі договора мають той СПД в 50 років наприклад, спокійно себе почуває.

Назад
Угорі