CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
Доброго дня)Прийшло на вайбер повідомлення від Юридичний стимул.Пишуть,що готують позовну заяву від Кредит Класса і уточнюйть мої дані чи дійсно це адреса прописки.Що робити?Тільки півтора місяця просрочки і куча пролонгацій

Доброго дня)Прийшло на вайбер повідомлення від Юридичний стимул.Пишуть,що готують позовну заяву від Кредит Класса і уточнюйть мої дані чи дійсно це адреса прописки.Що робити?Тільки півтора місяця просрочки і куча пролонгацій
Скоріш за все пугалка
Скоріш за все пугалка
Хоча загуглила, це наче адвокатське об., але так рано вони навряд би щось робили
В цій темі знайшла про цю кантору, тож полистайте, тут має буть

Останнє редагування:
Скоріш за все пугалка

Хоча загуглила, це наче адвокатське об., але так рано вони навряд би щось робили

Я також читала і якось страшно стало.
Скоріш за все пугалка

І я гуглила.Щось нове.Страшно те,що пишуть,що адвокати нехочуть братися

Доброго дня)Прийшло на вайбер повідомлення від Юридичний стимул.Пишуть,що готують позовну заяву від Кредит Класса і уточнюйть мої дані чи дійсно це адреса прописки.Що робити?
Дивне питання... ви всім хто вам пише у вайбер все відкриваєте і розписуєте?)
Я до того, що вайбер це не оф канал зв"язку і там може на другому кінці хто завгодно... в тому числі і шахраї.

Дивне питання... ви всім хто вам пише у вайбер все відкриваєте і розписуєте?)
Я до того, що вайбер це не оф канал зв"язку і там може на другому кінці хто завгодно... в тому числі і шахраї.
Вже до знайомого дзвонили і казали,що будуть подавати до суду.Щоб я з ними зв'язалася.Тьотка представилася адвокатом.

Вже до знайомого дзвонили і казали,що будуть подавати до суду.Щоб я з ними зв'язалася.Тьотка представилася адвокатом.
Тьотка може назватись хоч адвокатом,хоч прокурором,хоч дружиною Тутанхамона. Що це змінює по суті?

Нафіга вони оце творять.В мене таке вперше,тому і незнаю
Творять таке, бо така їх доля. Батьки не займались ними.
Жерти хочуть. Працювати руками не вміють, а в голові пусто. Залишається лише посада дзвонаря. Тексти пишуть більш розумово здібні - ті що вміють писати і відвідували "тренінги".

І я гуглила.Щось нове.Страшно те,що пишуть,що адвокати нехочуть братися
Так писали ж в темі, що це наче як звичайні кали)
Тьотка може назватись хоч адвокатом,хоч прокурором,хоч дружиною Тутанхамона. Що це змінює по суті?
Це із розряду Люк, я твій коллектор
(В голові це звучало смішно)

Адвокати по знайлмим не дзвонять. А якщо подають в суд, то ніхто про це не попереджує. Це звичайний моральний тиск.

Вчора дивився рішення то знаходив через 2 місяці протермінування подачу в суд
Чула про таке з новими договорами
Lana86,
Вчора дивився рішення то знаходив через 2 місяці протермінування подачу в суд
А можете посилання на справу кинути, цікаво глянути)

Останнє редагування:
Та ось такі зовсім свіжі в січні і лютому в травні вже подали, по першому і проплати були бо тіло зменшилося

Назад
Угорі