Почитала я про ваші договори, думаю точно ідея, гляну свій, глянула 300 днів, якщо буду вести себе погано то впаяють 200 к, а якщо буду хороша дівчинка то 180 к, у них у договорі є пунктик про закриття тіла частинами їм так національний банк України рекомендує, навіть табличка в договорі є, вони тут постаралися, щоб все було ясно і прозоро, як у кассі короче, скріники додам, думаю згодиться для тих хто хоче від них випросити реструктуризацію, у них вона уже і так є, вони піклуються про своїх клієнтів, за колекторів вони в договорі згадали в середині десь, про суд в кінці. А от за те що вони не можуть персональні дані третім особам в самому початку, прям божаться, но не верю, потім там ще є звісно не жирним шрифтом письнуто чучуть , що договір може бути визнаним не дійсним якщо кредитодавець порушить умову договору. А ще то не кредит у них а кредитна лінія. То я так думаю, що нічого страшного, оближуться, якщо суд так суд, 200к, вони з мене дуже довго будуть списувати ???
Ой, ледь не забула додати веселкові перспективи від цієї ,, законослухняної,, шараги
Ледь не забула додати про веселкові перспективи від них, і ще поправочка, вийде таки не 200 к і не 180 к, а 380 к, якщо я чесно по їхньому закону буду виплачувати частинами