CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
20 тис протермінування десь 1,5.було 2 рази продовжувала по 9тис
навряд чи так рано подадуть в суд, хоча... а ця контора- Юридичний стимул якась взагалі нова.

Впевнена, черговий їх брєд. Коли реально подають до суду - то ніхто нікого не сповіщає. В них є свої юристи, які цим займаються. А тут якась клоунада - написує компанія від касси юридична, щоб сплатили , типу ж останній шанс. Навіть якщо, припустимо, касса найняла їх для судових справ ведення - то якого біса вони будуть написувати) навіщо це їм) черговий моральний тиск. По даним ця контора взагалі створена два тижні тому з статутним капіталом 2000 грн). А назва то яка "юридичний стимул"))))

Впевнена, черговий їх брєд. Коли реально подають до суду - то ніхто нікого не сповіщає. В них є свої юристи, які цим займаються. А тут якась клоунада - написує компанія від касси юридична, щоб сплатили , типу ж останній шанс. Навіть якщо, припустимо, касса найняла їх для судових справ ведення - то якого біса вони будуть написувати) навіщо це їм) черговий моральний тиск. По даним ця контора взагалі створена два тижні тому з статутним капіталом 2000 грн). А назва то яка "юридичний стимул"))))
Все що вони стимулюють - це простату керівника шараги ректальним способом))

Підкажіть будь - ласка, якщо за рішенням суду виконавець арештував зарплатну карту, можна якось зняти цей арест?

Дата заснування кантори "юридичний стимул" 22.06.23.
Статутний капітал 2000 грн.
Відповідно до виду діяльності - діяльність в сфері права, оренда нерухомості, бухгалтерський облік, консультації з оподаткування, консультації з комерційної діяльності й керування.
Так як вони фактично існують два тижні - судових справ за ними немає.

Я б зателефонував на їх номер 068 383 78 32 і уточнив всю інформацію.
Я сильно сумніваюсь в їх співпраці з касою.
P.s. номери 093 часто пов'язані саме з касою.

Дата заснування кантори "юридичний стимул" 22.06.23.
Статутний капітал 2000 грн.
Відповідно до виду діяльності - діяльність в сфері права, оренда нерухомості, бухгалтерський облік, консультації з оподаткування, консультації з комерційної діяльності й керування.
Так як вони фактично існують два тижні - судових справ за ними немає.

Я б зателефонував на їх номер 068 383 78 32 і уточнив всю інформацію.
Я сильно сумніваюсь в їх співпраці з касою.
P.s. номери 093 часто пов'язані саме з касою.
а може кк собі якусь таку конторц створили для вирішення проблемних кредитів??

а може кк собі якусь таку конторц створили для вирішення проблемних кредитів??
Вирішення проблем кредитора - це колекторська діяльність.
Ліцензії немає. Вона не так дорого коштує і каса дозволила б собі її купити.

Скоріше всього хтось з дзвонарів вивіску побачив...

Вирішення проблем кредитора - це колекторська діяльність.
Ліцензії немає. Вона не так дорого коштує і каса дозволила б собі її купити.

Скоріше всього хтось з дзвонарів вивіску побачив...
може й так, мені от чесно то все одно, але для загального знання інформації хотілось би бачити, що буде з цим "стимулом" далі

Почитала я про ваші договори, думаю точно ідея, гляну свій, глянула 300 днів, якщо буду вести себе погано то впаяють 200 к, а якщо буду хороша дівчинка то 180 к, у них у договорі є пунктик про закриття тіла частинами їм так національний банк України рекомендує, навіть табличка в договорі є, вони тут постаралися, щоб все було ясно і прозоро, як у кассі короче, скріники додам, думаю згодиться для тих хто хоче від них випросити реструктуризацію, у них вона уже і так є, вони піклуються про своїх клієнтів, за колекторів вони в договорі згадали в середині десь, про суд в кінці. А от за те що вони не можуть персональні дані третім особам в самому початку, прям божаться, но не верю, потім там ще є звісно не жирним шрифтом письнуто чучуть , що договір може бути визнаним не дійсним якщо кредитодавець порушить умову договору. А ще то не кредит у них а кредитна лінія. То я так думаю, що нічого страшного, оближуться, якщо суд так суд, 200к, вони з мене дуже довго будуть списувати ???
Почитала я про ваші договори, думаю точно ідея, гляну свій, глянула 300 днів, якщо буду вести себе погано то впаяють 200 к, а якщо буду хороша дівчинка то 180 к, у них у договорі є пунктик про закриття тіла частинами їм так національний банк України рекомендує, навіть табличка в договорі є, вони тут постаралися, щоб все було ясно і прозоро, як у кассі короче, скріники додам, думаю згодиться для тих хто хоче від них випросити реструктуризацію, у них вона уже і так є, вони піклуються про своїх клієнтів, за колекторів вони в договорі згадали в середині десь, про суд в кінці. А от за те що вони не можуть персональні дані третім особам в самому початку, прям божаться, но не верю, потім там ще є звісно не жирним шрифтом письнуто чучуть , що договір може бути визнаним не дійсним якщо кредитодавець порушить умову договору. А ще то не кредит у них а кредитна лінія. То я так думаю, що нічого страшного, оближуться, якщо суд так суд, 200к, вони з мене дуже довго будуть списувати ???
Ой, ледь не забула додати веселкові перспективи від цієї ,, законослухняної,, шараги
Ледь не забула додати про веселкові перспективи від них, і ще поправочка, вийде таки не 200 к і не 180 к, а 380 к, якщо я чесно по їхньому закону буду виплачувати частинами

Ой, ледь не забула додати веселкові перспективи від цієї ,, законослухняної,, шараги

Ледь не забула додати про веселкові перспективи від них, і ще поправочка, вийде таки не 200 к і не 180 к, а 380 к, якщо я чесно по їхньому закону буду виплачувати частинами
Ой нє ще 20 к загубила, все підщитала, я їм через 300 днів маю виплатити 400 к

Вкладення

• IMG_20230707_111407.webp
    IMG_20230707_111407.webp
    51 Кб · Перегляди: 391
  • IMG_20230707_111340.webp
    IMG_20230707_111340.webp
    71.2 Кб · Перегляди: 423
Останнє редагування:
На меня подали в суд «Фінтраст Україна», «KreditKassa» продала.

Доброго дня. Щось мені моторошно за кредит кассу стало. Дивлюсь подають до суду. Просрочка 7 місяців. Хто брав вже під час війни і отримав позов? Сказали що в них якийсь там хитрий договір не такий як в інших МФО. На 15 і на 300 днів. І що з таким договором суд не виграти. Я розумію що зарання порю гарячку. Але моторошно стало. Пишу наверное щоб заспокоїтися. Хто мав з ними справу і з тим дивним договором. Чи я щось не вірно зрозуміла.
Подають до суду тих, хто пише скарги до НБУ. Це 100% інформація
Або на тих боржників, що самі просять суд

Кум військового сказав?
Скарг не писав,а суди маю. Як так то?
Я б Вам сказала звідки це знаю, але Ви мене зашеймите (ні, це не кум військового і цей сарказм я вважаю тут зайвим, вибачте). Я сказала ту інформацію в якій впевнена на 100%. Згідно того, що написали Ви, можу зробити висновок, що є ще якісь кейси, по яким подають, крім тих, які знаю я)

Або на тих боржників, що самі просять суд
Ну вони рахували собі , ніяких пропозицій не було, яка різниця всеодно б подали , писала що платити не буду їх відсотки , тільки через суд, не факт що подали в суд , бо просила суд , вони кожного дня подають в суд на когось, подивіться судову владу

Ну вони рахували собі , ніяких пропозицій не було, яка різниця всеодно б подали , писала що платити не буду їх відсотки , тільки через суд, не факт що подали в суд , бо просила суд , вони кожного дня подають в суд на когось, подивіться судову владу
На мене теж подали, сказали через те шо я просила суд (я не просила) і за те що пожалувась в нбу. Так сказав оператор на гарячій лінії. Але у мене кредит ще з 2020 року

а что им выгоднее предложить со временем тело оплатить или подать в суд и надеяться к примеру получить в полном обьеме при выигрише дела с 9 90 к , даже если и суд выигран кассой и призначенна полная сумма это не означает что они ее получат сразу или вообще как то получат , вроде для них суд не выгодный как не крути , проще предложить тело , может даже проценты на стандартный период , может даже меньше тела

Назад
Угорі