Як часто переносять перше судове засідання ??

• Автор теми Автор теми Oksana6677
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
І за який час зазвичай попереджають про переніс?
Я не юрист, але, мабуть, жодна справа не обмежується одним єдиним засіданням.
Тому суд визначить наступну дату розгляду. Про це прийде інформація в електронний суд, виклик у суд на пошту за місцем реєстрації, може бути ще повідомлення у вайбер.
Наперед про це не попереджають.

Без повідомлення на пошту. Було 2 і 3 засідання,повідомлення тільки в електронний суд приходили
[POSTS=2000]Або як в мене :sarcastic:👇

1706211853353.webp

Оказується в мене сьогодні був суд, на якому вельмишановна пані суддя визначила дату "підготовчого засідання" ... без слів :smoke:
Такими темпами за рік два може шось вродить типу рішення :lol:
[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=2000]в спрощеному не передбачене
а якщо не спрощене, то це піпєц. хоча для кого як. може і вигідно виходячи з деталей[/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=2000]Хммм 🤔🤔... ти мені дав "пищу для размышлений"... цікаво так виходить. В мене два позова в один суд на різні шараги по зносу. Позовні практично ідентичні. Але якого то біса по одному відкрите загальне провадження а по другому спрощене з викликом[/POSTS]

[POSTS=2000]треба читати в ухвалі про відкриття провадження, там написано

в будь якому випадку навіть по загальному три-чотири місяці максимум має бути[/POSTS]

І за який час зазвичай попереджають про переніс?
Я возможно, вас сейчас удивлю, но у меня крайний суд длится с 2021г. Он тупо постоянно переносится. То ходатайства какие-то, то ещё что-то, то она назначила 2 раз суд на время отпуска, как оказалось....так что не знаю, как первое заседание, а вот всё остальное длится очень долго

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Бзденьки судді от і все.

[POSTS=5000]В обох позовах було клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного судового провадження...

але...

1706215515442.webp

👇👆👇

1706215562688.webp

[/POSTS]

Я возможно, вас сейчас удивлю, но у меня крайний суд длится с 2021г. Он тупо постоянно переносится. То ходатайства какие-то, то ещё что-то, то она назначила 2 раз суд на время отпуска, как оказалось....так что не знаю, как первое заседание, а вот всё остальное длится очень долго
Это исключение скорее

Бзденьки судді от і все.

[POSTS=5000]от по дебт форс цікаво, чому до дебт форс? вони ж не вчиняли напис.
те що вони стали правонаступниками по провадженню, не робить їх правонаступниками по напису
але поки що точної відповіді не знайшов для себе з цього приводу. побачимо[/POSTS]

общался с судьей, из авдеевского суда.
во время сноса надписи, они подали заявление о замене стороны.
судья предлагал мне поменять ответчика)))
сошлись на том, что он меняет сторону в ип, а отменяет надпись по кредитору который в надписи))
Это исключение скорее
от региона зависит))
ну и судьи))
у меня, в житомирской апелляции, дело весит с середины 21 года.
франковский суд львова, надписи по году + рассматривал))

общался с судьей, из авдеевского суда.
во время сноса надписи, они подали заявление о замене стороны.
судья предлагал мне поменять ответчика)))
сошлись на том, что он меняет сторону в ип, а отменяет надпись по кредитору который в надписи))
ну при сносе надписи как правило само ип не трогают...
если сторона по надписи не заменена, то и ответчиком не может быть правопреемник по производству.
проблемку подсунули вердикты
неналежний відповідач - дасвіданія

ну при сносе надписи как правило само ип не трогают...
если сторона по надписи не заменена, то и ответчиком не может быть правопреемник по производству.
проблемку подсунули вердикты
сторону по надписи нельзя заменить))
нет такого в законе)))

да)) вердикты красавцы)))

Назад
Угорі