Як часто переносять перше судове засідання ??

• Автор теми Автор теми Oksana6677
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Главное, чтобы то, что нужно, хорошо увидел ))
все хорошо рассмотрел))
1 раз, чуть урезал вытраты, а дальше все хорошо пошло))
штук 6 надписей по 1 человеку отменяли))
судья уже спрашивал, много ли еще будет?))

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Я як почав готувати під знос напис по Вердикту, побачив ( прилетіло в ЕС ) що Дебт Форс в судовому порядку змінили "папєрєдніка". Не знаю я в чому саме цей манс, але я дочекався таки поки рішення вступить в силу про те що Дебт стали "щасливыми правообладателями" і вже тоді подав на Дебт а не Вердикт. По великому я ж не оспорюю в позові кому з них я всеодно не платитиму :sarcastic:[/POSTS]

Tarass, а с другой стороны всё вроде и логично, правопреемничество по кредитному договору))) на это бить
но это равно признать переуступку с дальнейшими рисками иска

все хорошо рассмотрел))
1 раз, чуть урезал вытраты, а дальше все хорошо пошло))
штук 6 надписей по 1 человеку отменяли))
судья уже спрашивал, много ли еще будет?))
Это хороший знак. Понял, с кем имеет дело, не отвертеться стандартным заочным копипастом)

Tarass, а с другой стороны всё вроде и логично, правопреемничество по кредитному договору))) на это бить
но это равно признать переуступку с дальнейшими рисками иска
не логично))
в документе вердикт, дебты не имеют отношения к нему)))
в документ изменения не вносились))
значит сторона по делу вердикт))
обжалуется же документ, а не ип

ну и офк… признавать дебтов, по факту легитимизировать переуступку))

не логично))
в документе вердикт, дебты не имеют отношения к нему)))
в документ изменения не вносились))
значит сторона по делу вердикт))
обжалуется же документ, а не ип
потому всё еще интереснее :cool: кто ж всё таки належний відповідач? откроется новая эра в сносе надписей))

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=5000]ну теоретично можна було спробувати не дати змінити на правонаступника...
цікаво що в ітозі вийде.[/POSTS]
3 третьих стороны))
[HIDE]
reyestr.court.gov.ua/Review/113508992 отказ
Натомість, із витягу з додатку до вказаного договору вбачається, що до ТОВ «ФК «Укрфінстандарт» дійсно перейшло право вимоги до боржника ОСОБА_1 , однак не за виконавчим написом № 91085 від 31 жовтня 2020 року на суму 17957 гривень 54 копійки, а за договором № 2141778624 від 14 січня 2019 року на суму 1778 гривень 21 копійка (а.с. 9).

Тобто, заявником не доведено перед судом факт його правонаступництва за виконавчим написом приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Горая О.С. від 31 жовтня 2020 року за № 91085 про стягнення з ОСОБА_1 на користь ТОВ «ФК «Центр фінансових рішень» заборгованості в сумі 15957 гривень 54 копійки.
[/HIDE]

да там каждый судья как хочет так и изгаляется))
они с процессом все определиться не могут))
а то еще и договора читай))

Это исключение скорее
Наверное. Но у меня 30го заседание. Надеюсь за 3 года что-то решат. При чём с моей стороны всё, что они требовали я предоставила. Для меня это сюр. И вообще этот суд крайне удручающий по решениям. Но если что, аппеляция наше всё.

да там каждый судья как хочет так и изгаляется))
они с процессом все определиться не могут))
а то еще и договора читай))
глянул выборку, столь четко послал конкретно Васильковский горрайонный суд (еще с десяток аналогичных ухвал)

потому всё еще интереснее :cool: кто ж всё таки належний відповідач? откроется новая эра в сносе надписей))
[POSTS=5000]Дебти вимагають кошти згідно ВП яке відкрито по внн яке оспорюється. То як вони не можуть бути стороною/відповідачем.
Крч накаламутили ті притрушені води.
Побачим вже як воно буде.[/POSTS]

Наверное. Но у меня 30го заседание. Надеюсь за 3 года что-то решат. При чём с моей стороны всё, что они требовали я предоставила. Для меня это сюр. И вообще этот суд крайне удручающий по решениям. Но если что, аппеляция наше всё.
Мой суд пооперативнее работает. Дай бог в этот раз будет перенос и они не будут никуда спешить. Отзыв не успеет доехать, скорее всего )

Мой суд пооперативнее работает. Дай бог в этот раз будет перенос и они не будут никуда спешить. Отзыв не успеет доехать, скорее всего )
У нас в городе 2 суда. И по неосторожности, подала в этот . Когда подавала в другой, то там всё быстро решалось.
А когда подала в этот(уже были стягнення с ЗП, то подала по адресу работы), то начались танцы-пляски

[POSTS=5000]
Оскільки матеріали цієї цивільної справи не містять фактичних даних, що свідчать про наявність у ТОВ «Вердикт Капітал» права вимоги за кредитним договором № 4845/163CLBPS від 16 грудня 2013 року, а відтак в подальшому вчинення ним правочину про відступлення права вимоги за цим кредитним договором на користь інших осіб не свідчить про набуття новими кредиторами таких прав, відповідно вимоги позивача до ТОВ «Дебт Форс», як до правонаступника ТОВ «Вердикт Капітал» за спірним виконавчим написом, є необґрунтованими.

Зважаючи, що спірний виконавчий напис вчинений саме на користь ТОВ «Вердикт Капітал», а матеріали цієї цивільної справи не містять фактичних даних про передачу права вимоги саме за цим виконавчим написом на користь інших осіб, відповідно ТОВ «Вердикт Капітал» є належним відповідачем за цим позовом. Єдиний державний реєстр судових рішень

но и по дебт форсу удовлетворяют, но это неправильно. [/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Апдейт :

1713514586043.webp

Все ж таки рішення прийняли і задовільнили мій позов повністю.
Перший полетів в утіль)

[/POSTS]

Назад
Угорі