Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Добре що ви розумієте що це проблема і хочете вирішити. Це ваш моральний стан , це залежність але я думаю якщо ви це розумієте ви це подолаєте а проблеми з мфо це фігня порівняно з залежністю . Все буде добре , наберіться сил і терпіння
Та ніхто не свариться... Для чого людина роздає свої поради, коли не "дає дупля" взагалі в тому

Просто не розумію людей, котрі тут, не знають що таке борги і роздають поради.

Ви поясніть з якою метою тут? Просто ви дурню пишете!!! Скинути відео вам про лудоманів, що і як там?
Що ви хочете від мене ? Ви ображені на все і на всіх . Не подобається що пишу то не реагуйте

Якщо у вас будуть кошти то ви впершу чергу будете йти в гру ?
Ви нічого так і не зрозуміли. В мене борг перед МФО близько 30000 тис, це дві зарплати. А що людям робити, у котрих близько мільйона. Це ж треба віддавати роки...

Просто не розумію людей, котрі тут, не знають що таке борги і роздають поради.
Ми всі тут перекрсно знаємо що таке борги і як з ними боротися . Чого ви біситесь ? Я вас чимось образила ?

Що ви хочете від мене ? Ви ображені на все і на всіх . Не подобається що пишу то не реагуйте
Від вас нічого не хочу, ви не були в таких ситуаціях і не радьте іншим що робити.... Пишите дурню, при чому тут психіатр... Люди ідуть до психолога, в реабілітаційний центр... Там немає психіатрів....

Ви нічого так і не зрозуміли. В мене борг перед МФО близько 30000 тис, це дві зарплати. А що людям робити, у котрих близько мільйона. Це ж треба віддавати роки...
В мене лише в одному мфо був такий борг . Я не обезцінію вашу проблему , але прочитайте теми людей в який борги по 300-500к
Почитайте уважно теми форуму може шось і зрозумієте

ви не були в таких ситуаціях і не радьте іншим що робити
так звісно нажаль не була в таких ситуаціях, бо борг в мене не 30к а аж 200к . Куди мені до вас
Тому що дурню пишете!!!
Що саме вас так зачепило ?

так звісно нажаль не була в таких ситуаціях, бо борг в мене не 30к а аж 200к . Куди мені до вас
Одним словом xepню пишете. Одне МФО І БОРГ 200 К. Здуріти можна... Які люди брехливі!!!
Одним словом xepню пишете. Одне МФО І БОРГ 200 К. Здуріти можна... Які люди брехливі!!!
А ви для чого брали займ?

Що саме вас так зачепило ?
Давайте не будемо, нерви требв берегти. Хорошого дня

Та заспокойтейсь Ви вже)))
Та піздц проблема 30к
Тут люди мають реальні проблеми і так не бісяться
Та піздц проблема 30к
Ще й казати що як є вільні кошти то треба йти грати може повезе і лям блін виграє . Ну це крінж просто . З таким мисленням у людини через пару місяців і правда буде лям але в УБКІ

Та я спокійний, людина дальше xepню пише. Я пояснюю, для тупоголових!!!!!!! Чому люди повертаються в ігру, не бачать виходу і розуміють що потрібні роки, аби віддавати борги!!!
Та піздц проблема 30к

Ще й казати що як є вільні кошти то треба йти грати може повезе і лям блін виграє . Ну це крінж просто . З таким мисленням у людини через пару місяців і правда буде лям але в УБКІ
Почитай ще раз, що я писав.
Та піздц проблема 30к

Я за свої проблеми взагалі не писав, в мене просто фігня. 2 зарплати віддати і усе... написав як вони діяли на рахунок мене... А ти щось починаєш... Закрили тему. Хорошого дня!

Чому люди повертаються в ігру, не бачать виходу і розуміють що потрібні роки, аби віддавати борги!!!
Люди повертаються в гру тому що це залежність. Але аж ніяк не пошук виходу з такого становища. Ну подумайте логічно якщо гра загнала в борги , то як допоможе вийти з них . Тому моя думка : спочатку подолати залежність в потім вже розбиратись з боргами . Все .

Люди повертаються в гру тому що це залежність. Але аж ніяк не пошук виходу з такого становища. Ну подумайте логічно якщо гра загнала в борги , то як допоможе вийти з них . Тому моя думка : спочатку подолати залежність в потім вже розбиратись з боргами . Все .
Давайте не буде сратись тут, хочете і дальше сваритись пишіть на телеграм

Назад
Угорі