Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

А вообще стоит писать заявление в киберполицию если будут задалбывать как думаете?

А вообще стоит писать заявление в киберполицию если будут задалбывать как думаете?
Я вчора написал в кіберполіцію , НБУ і СБУ , всі кажуть що немає сенсу , та і я дуже на це не розраховую але я вирішила написати в любому випадку ми нічого не втрачаємо , лишнім не буде . Можливо чим більше буде скарг ти бистріше за них візьмуться.

Я вчора написал в кіберполіцію , НБУ і СБУ , всі кажуть що немає сенсу , та і я дуже на це не розраховую але я вирішила написати в любому випадку ми нічого не втрачаємо , лишнім не буде . Можливо чим більше буде скарг ти бистріше за них візьмуться.
Вірно писати треба і в НУБ і кібергполіцію , воно може й не дуже допоможе , але якщо кожен буде звертатися то можуть зацікавитись нелегальною компанією. Треба більше шуму , треба розголос

Можно еще вопрос,когда они звонят третим лицам что вообще им говорят?

Можно еще вопрос,когда они звонят третим лицам что вообще им говорят?
Ооо вони вони люблять сочіняти казки . Коли в мене вони були то до бабушки аж на вайбер додзвонились і розказували що я шахрайка і не віддаю кошти компанії)) а мені вони з 325 нарахували 1200

Ооо вони вони люблять сочіняти казки . Коли в мене вони були то до бабушки аж на вайбер додзвонились і розказували що я шахрайка і не віддаю кошти компанії)) а мені вони з 325 нарахували 1200
В мене сестрі фото скинули з паспортом моє с і сказали що можуть і договір скинути с погрожують всіма можливими способами , під вечір знову проснулись 🤦🏻‍♀️
Як довго відбувається цей терор ? Я читала що в деяких людей подзвонили подзвонили і перестали .

Зранку кинули смс бомбер , і дзвінки зза кордону )

Хочаб розуміти щось перед тим, як піде прострочка. А я поки ніякої інформації ніде не знайшов.
Я була зайшла на біт капітал заргіструвалася но кредит не брала мені дзвонять кажуть що я маю сплатити борг в мене і я дажи їхнім кредитом не пользувалася таких грошей не
має і я не знаю що робити і навіщо дурити людей і давати примусово кредит

Я була зайшла на біт капітал заргіструвалася но кредит не брала мені дзвонять кажуть що я маю сплатити борг в мене і я дажи їхнім кредитом не пользувалася таких грошей не
має і я не знаю що робити і навіщо дурити людей і давати примусово кредит
Такого не буває, ви щось вигадуєте.

Такого не буває, ви щось вигадуєте.
Я не вигадую я кажу так як є
В мене сестрі фото скинули з паспортом моє с і сказали що можуть і договір скинути с погрожують всіма можливими способами , під вечір знову проснулись 🤦🏻‍♀️
Як довго відбувається цей терор ? Я читала що в деяких людей подзвонили подзвонили і перестали .
От вони шахраї

Останнє редагування:
Ви не брали, а на вас просто повісили займ і гроші не прийшли
Screenshot_20240209-112505.webp

Ви не брали, а на вас просто повісили займ і гроші не прийшли
Screenshot_20240209-112530.webp

Screenshot_20240209-112448.webp

В мене на балансі тільки 2 долари і все
Screenshot_20240209-112505.png

Screenshot_20240209-112530.png

Screenshot_20240209-112448.png

В мене на балансі тільки 2 долари і все
Так

Вкладення

• Screenshot_20240209-112505.webp
    Screenshot_20240209-112505.webp
    16.6 Кб · Перегляди: 55
  • Screenshot_20240209-112530.webp
    Screenshot_20240209-112530.webp
    19.6 Кб · Перегляди: 63
Останнє редагування:
Ви не bitcash показуйте, bitcash це кешбек. Не обманюйте людей. Позика активна 150 , що не так??
Я не обманю я позику не брала я просто зареєструвалася
Я не обманю я позику не брала я просто зареєструвалася
І я даже цею позикою не користувалася

Назад
Угорі