Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Ну вони звертаються до тих людей так як вони в мене записані
Можливо з телефоної книги дістали
У них нет приложения, чтобы вашу телефонную книгу скопировать. У них только сайт.
Выше читайте. Возможно вы у егроши брали через приложение? Или у еще каких-то мфо через приложение для телефона?

У них нет приложения, чтобы вашу телефонную книгу скопировать. У них только сайт.
Выше читайте. Возможно вы у егроши брали через приложение? Или у еще каких-то мфо через приложение для телефона?
Так є гроші були

Привіт. Взяв кредит в біткепітал, через два дні треба вернути, а грошей немає. Порадьте, куди звертатись, щоб вони не наярювали на роботу. Бо була просрочка в мфо та банку, так ті ****** дзвонили на роботу. Де взяли номер хз, бо я не вказував місто роботи.
Як вони находять номери? Я ж не залишав ніде

Привіт. Взяв кредит в біткепітал, через два дні треба вернути, а грошей немає. Порадьте, куди звертатись, щоб вони не наярювали на роботу. Бо була просрочка в мфо та банку, так ті ****** дзвонили на роботу. Де взяли номер хз, бо я не вказував місто роботи.
Баз і просто "добозичливих" людей наприклад по прописці вистачає.
На форумі багато про це написано. Користуйтесь пошуком по форуму, наприклад :

Напевно раніше ви брали кредит в є-гроші?)

Напевно раніше ви брали кредит в є-гроші?)
Брав є грошах. Тоді звонили тільки до батька, ну я одразу закрив. В мфо ніколи доступ не давав для контактів.
Зараз в манівео, сисилон, монетке та швидкогрошах ще є борги. Ну я їм сказав, що в нбу напишу, якщо будуть наярювати, плачу їм по трохи, домовляюсь.
Є в монобанку кредит, півроку року не плачу. Телефонували до знайомих та до родичів з якими не спілкуюсь дуже давно. Зараз вони затихли. А от з цими не знаю, шо робити. Як домовитись(

Дзвонив в нбу за біткепітал, вони сказали, що не займаються ними. Не знаю, шо робити. Сьогодні вже 4 день прострочки пішов вже 440 USDT, як домовитись я не знаю ( кажу їм дайте два тижня і я все вам поверну не хочуть навіть слухати. Хто як з ними домовлявся?

Дзвонив в нбу за біткепітал, вони сказали, що не займаються ними.
завантаження.webp

Дзвонив в нбу за біткепітал, вони сказали, що не займаються ними. Не знаю, шо робити. Сьогодні вже 4 день прострочки пішов вже 440 USDT, як домовитись я не знаю ( кажу їм дайте два тижня і я все вам поверну не хочуть навіть слухати. Хто як з ними домовлявся?
а якшо серйозно, то що має зробити НБУ?

Брав є грошах. Тоді звонили тільки до батька, ну я одразу закрив. В мфо ніколи доступ не давав для контактів.
Зараз в манівео, сисилон, монетке та швидкогрошах ще є борги. Ну я їм сказав, що в нбу напишу, якщо будуть наярювати, плачу їм по трохи, домовляюсь.
Є в монобанку кредит, півроку року не плачу. Телефонували до знайомих та до родичів з якими не спілкуюсь дуже давно. Зараз вони затихли. А от з цими не знаю, шо робити. Як домовитись(
Вас еще от монетки впереди ожидает много интересного

Погуглив про них.
Такоє...
Нічого немає в доступі про них. Ні ліцензій, ні ЄДРПОУ щоб глянути про них... тупо нічого...

Якщо вони переводять на лівий гаманець гроші, то як вони збираються їх повертати? Може то чужий... може на мій так нічого і не прийшло...
Дурня якась.
Фірма находиться в Європі. Хтось підписав з ними договір, і як шахраї наші сидять в Україні. Це не легально, через суд. Це не живий кредит, не ручка від руки. Хай поцілують в опу.

Хля... то не ток Хоя слушал :acute:
Оффтоп

Люблю классику.
Рок: Сектор, КиШ, Ария (чистая Ария), Кино, АукцЫон, Непомнящий, Д'ркин

Шансон: Кучин, Наговицын, Трофим, Бутырка, Пятилетка, Зона, Петлюра, Виктор Петлюра, Круг (но очень под настроение, не особо заходил)

Назад
Угорі