Щоденник Я у команді "набралась МФО"

• Автор теми Автор теми Maksimilian4239
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K

Maksimilian4239

Читач
Дописи
13
Реакції
3
Бали
3
Maksimilian4239 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер!
Вроде и не глупая по жизни, но оказалось что вляпалась по самые....глупо, по дурости, думала по умному - там возьму, там закрою, там добавлю, сломаю систему, НО система в какой-то момент сломала меня. Почитала и поняла, что не одна я такая)) С одной стороны "радует", с другой - пугает сильно перед началом пути просрочек.
Первая просрочка будет 9.12, а там и все остальные.
Мой список:
СанКредит, АвансКредит, Майкредит, СлонКредит, КредитПлюс, КликКредит, Селфи, Миолан, Тенго, Егроши, Амиго, Бизпозыка, Панго, Монто, Монивео, Лимон, СредитКасса, Старфин, Биткэпитал и Крипси
Где-то частично оплочено, суммы от 1500 и до 35000 (самая большая). Из колеи вывело Егроши, но в данный момент там оплата разбита до 2025 года по 1179 грн, что не так пугает. А вот биткэпитал (оплата 13.12) и Крипси (18 или 23.12) пугают, судя по тому что я читала что они отбитые. Жаль не зашла раньше на форум - я бы их не брала от слова совсем. Но случилось так как случилось.
Больше всего пугают звонки родственникам (точнее родителям), близким и особенно на работу, ну и конечно судов. Хотя даже не знаю, может как пример взять из форума и сказать что ничего не знаю, был взлом телеграмм (а он действительно был пару месяцев назад) и это новый метод шахрайства? Последние пару дней так переживаю сильно, что и сердечко стало пошаливать. Раньше вела список кому и сколько, последние пару недель просто обисилена даже его вести, мозги постоянно об одном "где брать, что делать". Хочется заснуть, проснуться и ничего не было(((

👉 Все мои МФО

Добрый вечер!
Вроде и не глупая по жизни, но оказалось что вляпалась по самые....глупо, по дурости, думала по умному - там возьму, там закрою, там добавлю, сломаю систему, НО система в какой-то момент сломала меня. Почитала и поняла, что не одна я такая)) С одной стороны "радует", с другой - пугает сильно перед началом пути просрочек.
Мой список:
СанКредит, АвансКредит, Майкредит, СлонКредит, КредитПлюс, КликКредит, Селфи, Миолан, Тенго, Егроши, Амиго, Бизпозыка, Панго, Монто, Монивео, Лимон, СредитКасса, Старфин, Биткэпитал и Крипси
Где-то частично оплочено, суммы от 1500 и до 35000 (самая большая). Из колеи вывело Егроши, но в данный момент там оплата разбита до 2025 года по 1179 грн, что не так пугает. А вот биткэпитал (оплата 13.12) и Крипси (18 или 23.12) пугают, судя по тому что я читала что они отбитые. Жаль не зашла раньше на форум - я бы их не брала от слова совсем. Но случилось так как случилось.
Больше всего пугают звонки родственникам (точнее родителям), близким и особенно на работу, ну и конечно судов. Хотя даже не знаю, может как пример взять из форума и сказать что ничего не знаю, был взлом телеграмм (а он действительно был пару месяцев назад) и это новый метод шахрайства? Последние пару дней так переживаю сильно, что и сердечко стало пошаливать. Раньше вела список кому и сколько, последние пару недель просто обисилена даже его вести, мозги постоянно об одном "где брать, что делать". Хочется заснуть, проснуться и ничего не было(((
Знайомий стан. Деякі ваші слова і дії як про мене. І от що можу сказати:
- як я не намагалася приховати - дізналися всі. І мої виправдання, що теж хотіла зламати систему, звучать просто по-ідіотському, якщо говорити їх вслух людям.
- зламалася сильно. З'явилася абсолютна ненависть до себе і неосяжний сором. Соромно не лише батькам в очі дивитися, а і взагалі на людей. Здається, що кожен мене засуджує і сміється.

Але це все в моїй голові. В реальності не все так страшно.

По-перше, знайдіть сили оновити список сум і термінів. Мене навіть нудило, коли його оновлювала, але це перший крок без якого ніяк. Потрібно абсолютно усвідомлювати масштаб проблеми. Сума буде страшна, але викреслювати закриті буде приємніше)

Ну а далі як всі радять на форумі: блок незнайомих номерів, ігнор поки не маєте потрібної суми і т.д.

Прочитайте про кожне мфо, визначте свої пріоритети і вперед.

Мала більше 40 мфо, зараз лишилися 7.
Це як приклад, що все можна здолати.

Важко буде однозначно, але не так погано, як здається зараз.
І спробуйте розділити своє життя на різні сторони: там, де ви боретесь з кредитами і звичайні щоденні радощі.
Не змішуйте весь бруд мфо з повсякденністю, це допомагає.
Знайомий стан. Деякі ваші слова і дії як про мене. І от що можу сказати:
- як я не намагалася приховати - дізналися всі. І мої виправдання, що теж хотіла зламати систему, звучать просто по-ідіотському, якщо говорити їх вслух людям.
- зламалася сильно. З'явилася абсолютна ненависть до себе і неосяжний сором. Соромно не лише батькам в очі дивитися, а і взагалі на людей. Здається, що кожен мене засуджує і сміється.

Але це все в моїй голові. В реальності не все так страшно.

По-перше, знайдіть сили оновити список сум і термінів. Мене навіть нудило, коли його оновлювала, але це перший крок без якого ніяк. Потрібно абсолютно усвідомлювати масштаб проблеми. Сума буде страшна, але викреслювати закриті буде приємніше)

Ну а далі як всі радять на форумі: блок незнайомих номерів, ігнор поки не маєте потрібної суми і т.д.

Прочитайте про кожне мфо, визначте свої пріоритети і вперед.

Мала більше 40 мфо, зараз лишилися 7.
Це як приклад, що все можна здолати.

Важко буде однозначно, але не так погано, як здається зараз.
І спробуйте розділити своє життя на різні сторони: там, де ви боретесь з кредитами і звичайні щоденні радощі.
Не змішуйте весь бруд мфо з повсякденністю, це допомагає.
А і ще важливо: не перекредитовуйтесь. Саме страх, що дізнаються близькі, і загнав мене в боргову яму. Протермінування - це вже перший крок до вирішення проблема. Позичання нових коштів лише ускладнить згодом проблему.

Останнє редагування:
🙊
Добрый вечер!
Мой список:
Ну дзвінки комусь будуть. Якась з ваших мфо та й подзвонить.
Багато хто спочатку закриває ці крипто позики, навіть бажано до протермінувань. Бо терор від них найвідчутніший.
А далі збирайте гроші і закривайте за вигідними пропозиціями.

Сегодня вечером и займусь переписью сумм по всем. К этому-то я готова.
По поводу блокировок звонков - это не страшно для меня. То есть их звонки, террор их звонками и смсками и не только лично меня не сильно страшит.
Больше всего боязно звонков родителям и на работу. Работа очень хорошая и не хочется ее потерять.
А через сколько примерно начинается террор родственников и на работу?
🙊

Ну дзвінки комусь будуть. Якась з ваших мфо та й подзвонить.
Багато хто спочатку закриває ці крипто позики, навіть бажано до протермінувань. Бо терор від них найвідчутніший.
А далі збирайте гроші і закривайте за вигідними пропозиціями.
Вот и страшно за криптопозики, отзывы на форуме о них не очень. Их в данный момент не чем закрывать. В этом и дело(((
А вообще я еще наверное не сильно соображаю, что меня ждет🙈. Все начнется с субботы (первое что я не смогу оплатить), а потом понедельник-вторник.....То есть спать спокойно и режим "ожидание" еще продолжится два дня, а потом бессоница, переживание и режим "верните меня в садик, я там глупости не делала")))

Останнє редагування:
Сегодня вечером и займусь переписью сумм по всем. К этому-то я готова.
По поводу блокировок звонков - это не страшно для меня. То есть их звонки, террор их звонками и смсками и не только лично меня не сильно страшит.
Больше всего боязно звонков родителям и на работу. Работа очень хорошая и не хочется ее потерять.
А через сколько примерно начинается террор родственников и на работу?

Вот и страшно за криптопозики, отзывы на форуме о них не очень. Их в данный момент не чем закрывать. В этом и дело(((
Тоді краще поговоріть з оточенням.
На роботі, з батьками, з сусідами ...Зі всіма кого вважаєте самими вразливими, якщо подзвонять.Попередьте про небажанні дзвінки.Бо і про вас їм наговорять і вони якусь про вас інфу да й розкажуть.

На роботі, з батьками, з сусідами ...Зі всіма кого вважаєте самими вразливими, якщо подзвонять.Попередьте про небажанні дзвінки.Бо і про вас їм наговорять і вони якусь про вас інфу да й розкажуть.
Не поймут. Ни родители, ни на работе, к сожалению. Единственный выход это говорить что "шахрайство", ничего не знаю, взломали. Но как долго смогу это говорить....если в суд подадут, то все пропало. Мне бы продержаться до конца марта-апреля, а там появятся финансы.
Печально как-то все. Просто была бы помоложе - тут типа молодость сыграла, но 40 лет!!! Тут голову в таком возрасте надо иметь, а я - влезла и чем думала не знаю. Сижу, пишу и понимаю, что не понимаю как я могла влезть в такое???!!!

Це досить часта порада на форумі. Добре якщо в когось це виходить.
В мене не вийшло...((
Практично ніхто, може одиниці, більш менш щось порозуміли.
Я достатньо говорив з родичами, але втратив відносини з братом, та іншою ріднею.

В мене не вийшло...((
Я достатньо говорив з родичами, але втратив відносини з братом, та іншою ріднею.
Вооот! А у меня остались только родители и работа. Вот и не хочется их потерять!

Не поймут. Ни родители, ни на работе, к сожалению. Единственный выход это говорить что "шахрайство", ничего не знаю, взломали. Но как долго смогу это говорить....если в суд подадут, то все пропало. Мне бы продержаться до конца марта-апреля, а там появятся финансы.
Печально как-то все. Просто была бы помоложе - тут типа молодость сыграла, но 40 лет!!! Тут голову в таком возрасте надо иметь, а я - влезла и чем думала не знаю. Сижу, пишу и понимаю, что не понимаю как я могла влезть в такое???!!!
В жизни каждый делает какие-то ошибки. Это конечно неприятно, но эта ситуация сделает вас многое в чем другой.
Золото не сразу золото, и железо тоже переплавляют.
Анализируете, думайте о жизни, где не правильно, что поменять и т.д.

В мене не вийшло...((
Шкода звичайно.
Але краще попередити, щоб люди просто не спілкувались і були готові до такого.
В моєму випадку всі зрозуміли, хоч на роботі треба було поговорити з великою кількістю людей.
І все обійшлось і ще й встали всі на мою сторону, з розумінням.

Единственный выход это говорить что "шахрайство", ничего не знаю, взломали.
Як варіант, да, можете подумати над історією.
если в суд подадут, то все пропало. Мне бы продержаться до конца марта-апреля, а там появятся финансы.
За такий час рідко в суд подають. От хіба що Каса. Можете по ній вирішити питання тоді в першу чергу.

Выписала все свои МФОшки:
SunCredit - 8400,00 - 25.12.2024
AvansCredit - 15000 - 10.12.2024
SlonCredit - 8130 - 18.12.2024
MyCredit - 4000 - 23.12.2024
SelfiCredit - 9000 - 12.12.2024
Miloan - 7280 - 12.12.2024
Tengo - 5000 - 18.12.2024
Amigo - 4000 - 16.12.2024
Pango - 5000 - 11.12.2024
Monto - 2000 - 09.12.2024
Moneyveo - 2400 - 10.12.2024
ClickCredit - 1000 - 01.01.2025
Limon - 3000 - 31.12.2024
CreditKasa - 12000 - 09.12.2024
Treba - 8000 - 07.12.2024
Starfin - 1500 - 01.01.2025
BitCapital - 340 USDT - 13.12.2024
CrypSee - 350 тело, а оплатить нужно 531.30 USDT 17.12.2024
Finsfera - 2000 - 16.12.2024
ТвояПозика - 15000 - 15.12.2024
Егроші - 8320 - 18.12.2024
ШвидкоГроші - 31585 - 10.12.2024
Вот такой список получился. Наверное, есть и поболее и похуже ситуации. Подскажите, кого лучше закрыть в первую очередь, кто подождет, от кого ждать террора-звонков к знакомым-родственникам-сотрудникам? Читала на форуме, но я от нервов ожидания уже запуталась просто....сил совсем нет😢

Все ж хочу вас переконати , щоб ви поговорили і попередили про дзвінки.
Відмовка ,,шахраї,, не завжди проходе.
Поясню. Дзвонять батькам чи на роботу...розкажуть за всі ваші борги, коли брали, суми. і т п ...
Про все за вас....переконають гарно.
Тому краще попередити, щоб не спілкувались.
А вам вирішувати.
Краще розказати не все, але попередити про такого роду дзвінки.

Все ж хочу вас переконати , щоб ви поговорили і попередили про дзвінки.
Відмовка ,,шахраї,, не завжди проходе.
Поясню. Дзвонять батькам чи на роботу...розкажуть за всі ваші борги, коли брали, суми. і т п ...
Про все за вас....переконають гарно.
Тому краще попередити, щоб не спілкувались.
А вам вирішувати.
Краще розказати не все, але попередити про такого роду дзвінки.
Попередити, щоб не спілкувались - з цим я згодна повністю! Це я і зроблю. А вот розказати як воно є насправді, та навіщо я це робила - це інше)

Перший день протермінування - нервую сильно дуже, постійно все в голові прокручивається та із-за цього працювати не можу ((((
Читаю формчан, та не розумію ЯК це все вони витримують??

Перший день протермінування - нервую сильно дуже
Так а що це змінює?)
Тільки заважає і вас виснажує.
Мине... і від вас залежить наскільки швидко.
Читаю формчан, та не розумію ЯК це все вони витримують??
Ніяк)
Змінюють своє ставлення до цієї "проблемки" і вирішують їх по мірі надходження і можливостей.
Все набагато прості ніж здається на перший погляд... я маю на увазі з нервами і сіпаннями від їхнього брєда в смсках чи дзвінках.

Не нервуйте, це ніяк не допоможе. Ви прийняли правильне рішення не платити. Я зараз теж прохожу цей шлях. Самий складний, як на мене, перший місяць. Дзвінків просто тисяча в день, щосекундно. Мене аж трясло від цих дзвінків, постійно була паранойя що от зараз подзвонять комусь з близьких- коли мені дзвонила мама я здригалася, бо думала зараз вона скаже що їй подзвонили якісь колектори.
В мене менше мфо, але набагато більші тіла ніж у вас, але нічого.. вже 2 закрила. Ще з деякими домовилась за тіло і розбити на частини. І навіть серед них попадались більш менш нормальні - йшли на зустріч і на мої умови.
Тому тримайтесь, Ви на правильному шляху 💪
Ви давали інформацію про місце роботи?

Назад
Угорі