Щоденник Я у команді "набралась МФО"

• Автор теми Автор теми Maksimilian4239
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Так а що це змінює?)
Тільки заважає і вас виснажує.
Мине... і від вас залежить наскільки швидко.

Ніяк)
Змінюють своє ставлення до цієї "проблемки" і вирішують їх по мірі надходження і можливостей.
Все набагато прості ніж здається на перший погляд... я маю на увазі з нервами і сіпаннями від їхнього брєда в смсках чи дзвінках.
Як я зрозуміла то ставлення змінюється не з перших днів)) перші дні - самі тяжкі....я це розумію головою, а ось сердечко цокає та нервує на жаль
Ви давали інформацію про місце роботи?
Начебто комусь давала, а комусь ні...вже не пам'ятаю кому давала, а кому не давала .

Як я зрозуміла то ставлення змінюється не з перших днів)) перші дні - самі тяжкі....я це розумію головою, а ось сердечко цокає та нервує на жаль
А чому ні?)
В мене з перших.
Але в кожного своя стресостійкість

Але в кожного своя стресостійкість
Со стресостійкістю тут мабуть все гаразд, мене не бентежіть те що мені будуть дзвонити, діставати когось ще, крім батьків та роботи. Пару років тому, з березня місяця якось всі відвернулись від мене бо родичі (крім батьків) по ту сторону "барикад". Залишились тільки батьки та робота (де просто не підіймають цю тему). І те через що мені тоді прийлось пройти, то якісь погрози та дзвінки не дуже бентежить. Позови до суду - це бентежить дуже, бо за це можу вилетіти з роботи.

Позови до суду - це бентежить дуже, бо за це можу вилетіти з роботи.
Ну по-перше до судів вам ще дуже далеко виходячи з вашого стартпосту... хоча бізпозика і кретит каса частенько бігають.
А по-друге чому такі думки, що вашим работодавцям має бути не всеодно на них... якщо ви виконуєте свою роботу і потрібні їм.

Ну по-перше до судів вам ще дуже далеко виходячи з вашого стартпосту... хоча бізпозика і кретит каса частенько бігають.
А по-друге чому такі думки, що вашим работодавцям має бути не всеодно на них... якщо ви виконуєте свою роботу і потрібні їм.
Те що до судів далеко то читала про це на форумі і воно заспокіює, але все одно лякає. Як я зрозуміла у всіх все по-різному.
Були на роботі ті які були в кредитах, і ці робітники крали гроші на роботі щоб розраховуватися з боргами. Тому у керівництва така позиція...Но в мене відношення не красти, а заробити, а якщо береш - віддавати борги свої. Я і по МФО не хочу комусь не віддати, хочу віддати все що брала.
Коли набиралась цих МФО для того щоб перекривати інші і так по колу, то не замислюєшься про наслідки. Потім настає момент - досить! Якщо є підтримка, то воно не так тяжко. В мене пітримки немає! Дуже довго читала форум, потім прийняла рішення зробити "щоденник" та писати все через що я проходжу. Потім як скінчиться все - перечитувати якщо захочеться ще раз взяти, та може комусь іншому пригодиться, а може хтось почитає та не влізе як я))

Останнє редагування:
Те що до судів далеко то читала про це на форумі і воно заспокіює, але все одно лякає. Як я зрозуміла у всіх все по-різному.
Були на роботі ті які були в кредитах, і ці робітники крали гроші на роботі щоб розраховуватися з боргами. Тому у керівництва така позиція...Но в мене відношення не красти, а заробити, а якщо береш - віддавати борги свої. Я і по МФО не хочу комусь не віддати, хочу віддати все що брала.
Коли набиралась цих МФО для того щоб перекривати інші і так по колу, то не замислюєшься про наслідки. Потім настає момент - досить! Якщо є підтримка, то воно не так тяжко. В мене пітримки немає! Дуже довго читала форум, потім прийняла рішення зробити "щоденник" та писати все через що я проходжу. Потім як скінчиться все - перечитувати якщо захочеться ще раз взяти, та може комусь іншому пригодиться, а може хтось почитає та не влізе як я))
В будь-якому випадку виносити свою нервову систему не вартує.
Це лиш заважає тверезо мислити і приймати відповідно виважені рішення.

Я сьогодні була шокована, тим, скільки сусідів прийшли до мене ввечері виясняти чому я їх вказала поручителями... навіть ті, з ким незнайомі... жахіття від кредитпромінвест((( навіть у відділок поліції мене потягли, писали заяви. Як бути з роботою? Дізнаються та звільнять нафіг😔

Iryn-a, ви вже в четвертій темі пишете одне й те саме практично.
Ознайомтесь з правилами форума п 3.16

Я сьогодні була шокована, тим, скільки сусідів прийшли до мене ввечері виясняти чому я їх вказала поручителями... навіть ті, з ким незнайомі... жахіття від кредитпромінвест((( навіть у відділок поліції мене потягли, писали заяви. Як бути з роботою? Дізнаються та звільнять нафіг😔
дуже шкода, що в нашій країні люди в більшості своїй не знають своїх прав, навіть елементарних. Невже серед сусідів не знайшлося жодної людини, яка знає що таке ПОРУЧИТЕЛЬ? І що поручителя не можна обрати «пальцем в небо» без його на те згоди?

Я сьогодні була шокована, тим, скільки сусідів прийшли до мене ввечері виясняти чому я їх вказала поручителями... навіть ті, з ким незнайомі... жахіття від кредитпромінвест((( навіть у відділок поліції мене потягли, писали заяви.
І що....написали як і решта!!!!
І все.
Впевнена, що в поліції ваших сусідів запевнили, що такого роду дзвінків і з такою інформацією купа.
З власного досвіду моїм сусідам поліція радила просто і прямо слати таких дзвонарів і не спілкуватись, щоб перестали дзвонити.
Як бути з роботою? Дізнаються та звільнять нафіг😔
Поговорити зі всіма!!!!
Ви нікого не вбили і т п ..А те що попали в таку ситуацію, то більшість країни в ній!!!!!

Вдячна всім Вам за відповіді та підтримку🤝🏻 Єххх... Поживемо - побачимо...

Кредитхрінінцест. Resurrection. От ******, а я думку гадав, що вони десь згинули

Не поймут. Ни родители, ни на работе, к сожалению. Единственный выход это говорить что "шахрайство", ничего не знаю, взломали. Но как долго смогу это говорить....если в суд подадут, то все пропало. Мне бы продержаться до конца марта-апреля, а там появятся финансы.
Печально как-то все. Просто была бы помоложе - тут типа молодость сыграла, но 40 лет!!! Тут голову в таком возрасте надо иметь, а я - влезла и чем думала не знаю. Сижу, пишу и понимаю, что не понимаю как я могла влезть в такое???!!!
Як можна влізти? Та мовчки 😂 З ким не буває.Кажіть як є,мол,так влізла в кредити, будуть дзвінки, віддам з часом,але без їх хотелок,а от кількість і суми просто не кажіть.

Як можна влізти? Та мовчки 😂 З ким не буває.Кажіть як є,мол,так влізла в кредити, будуть дзвінки, віддам з часом,але без їх хотелок,а от кількість і суми просто не кажіть.
Чому суми не називати? Шефу колись казав,що взяв 5,віддав 8,хочуть ще 8. Такого добірного мата на їхню адресу і різноманіття напрямків я від керівника не чув ні до,ні після того. Було дуже повчально.

Чому суми не називати? Шефу колись казав,що взяв 5,віддав 8,хочуть ще 8.
В свій час практично те саме сказав : маю спірні питання з кредиторами, типу я їм віддав сторицею але ж вони мудачьйо хотять поімєть ще більше.
От і передають на всяку шантропу щоб кошмарили людей.
Такого добірного мата на їхню адресу і різноманіття напрямків
Аналогійчно :sarcastic:
Може шефи родствєнне коріння мають))

Вдячна всім Вам за відповіді та підтримку🤝🏻 Єххх... Поживемо - побачимо..
Коли набиралась цих МФО для того щоб перекривати інші і так по колу, то не замислюєшься про наслідки. Потім настає момент - досить! Якщо є підтримка, то воно не так тяжко.
Це чудово

Ну що ж другий день поспіль дзвінки-дзвінки...сьогодні вже більш спокійна. На роботі сказали що їм це не цікаво))) мабуть все-таки довіряють за скільки років, що навіть це було радісно чути. Тобто занепокоєння за работу - "мінус"!!!
Не знаю, що краще зараз з "кредиторами" домовлятися, або їх поки поморизити режимом "сніжинки" неділю-дві?
І друге питання - коли до юриста звертатися? До того як в просрочки або коли уже судова справа?

Останнє редагування:
Назад
Угорі