Щоденник Я у команді "набралась МФО"

• Автор теми Автор теми Maksimilian4239
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Не знаю, що краще зараз з "кредиторами" домовлятися, або їх поки поморизити режимом "сніжинки" неділю-дві?
Якщо досовлятись, будуть бачити зацікавленість. І будуть відсотки додавати. Типу вам треба, то платіть.
Поморозити = вам пофіг. Почнуть пропонувати самі вигідні умови. Краще щось, ніж нічого.
коли до юриста звертатися? До того як в просрочки або коли уже судова справа?
Тільки коли суд.
До суду шахраї пропонують всякі послуги. А по факту, ви самі нічого не роблячи, досягнете того самого.

На роботі сказали що їм це не цікаво))) мабуть все-таки довіряють за скільки років, що навіть це було радісно чути. Тобто занепокоєння за работу - "мінус"!!!
Не хочу бути занудою, але : "А я вам казав :yes2:"))
Не знаю, що краще зараз з "кредиторами" домовлятися, або їх поки поморизити режимом "сніжинки" неділю-дві?
Зразу ще нікому не вдавалось домовитись з ними. І це логічно.
Вони йдуть на поступки, коли вже розуміють, що залякати вас і тим самим примусити заплатити "всі гроші світу" не вийде.
І друге питання - коли до юриста звертатися? До того як в просрочки або коли уже судова справа?
Юристи, принаймі наші, перевірені часом і справами, договорняками і "досудовим врегулюванням не займаються.
Це справа юридичних компаній ( а по факту наіпалова і видурювання грошей ні за що ).

Ну що ж перша неділя протермінування, дзвінків з кожним днем все більше та більше. Далі буде не краще. Перші дні були думки всякі - і на фронт, і виїзд з країни, і десь забігти, і вибросити телефон десь )) але на сьогодні думки вже якось інші - якщо немає грошей, то як заплатити? Знову брати, перекривати, та ще більше себе загнати в цю прірву? Краще сказати всім СТОП! і далі жити, заробляти, відкладати та вирішувати проблеми поступово, згідно с кількістю грошей в гаманці. Єдина думка це те що можно було зупинитися раніше, але ж все більше і більше перекриттям занурювалась в це болото.
Пропозицій поки що немає ні яких, но як я розумію, що дуже зарано, поки тільки дзвінки, які в режимі "сніжинки".

Назад
Угорі