Я сама все зруйнувала і загнала себе в повну ж...

• Автор теми Автор теми Halina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 4K
меня єта х*рня больше всего из жизни выбивает , закрыла бы те что ждут кредиты то звонят всем подряд и причем постоянно , так эта х*рня ростет

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    10.2 Кб · Перегляди: 109
Кредит каса настойчиві, але безобідні...
Майкредіт тоже так собі..
Інші цікаві екземпляри... Я писала на Кіберполіцію і дзвінки від кредит плюс і смартівей прекратились. Тільки смс мені. Скажим так Є кілька виходів:
1. Мороз і через кілька місяців самі запропонують.
2. Писати в НБУ на перерахування відсотків і потім закривати.
3. Не визнавати договір і про це написати в НБУ. Хай мфо самі доводять що ви в них брати. Але перед цим треба запити зробити в мфо. Не знаю чи мені трохи повезло, але після моїх запитів щодо договору ці чмошніки були не сильно навящиві.

Кредит каса настойчиві, але безобідні...
Майкредіт тоже так собі..
Інші цікаві екземпляри... Я писала на Кіберполіцію і дзвінки від кредит плюс і смартівей прекратились. Тільки смс мені. Скажим так Є кілька виходів:
1. Мороз і через кілька місяців самі запропонують.
2. Писати в НБУ на перерахування відсотків і потім закривати.
3. Не визнавати договір і про це написати в НБУ. Хай мфо самі доводять що ви в них брати. Але перед цим треба запити зробити в мфо. Не знаю чи мені трохи повезло, але після моїх запитів щодо договору ці чмошніки були не сильно навящиві.
боже оце величезна вдячність

Б
можна я вам напишу завтра смс ?
Будь ласка, пишіть. щодо запитів в мфо... на форумі вони є , але треба їх удосконалювати. Я заказним з описом відправила ніхто так мені нічого не відповів. Тепер складаю лист на НБУ.
Б

Будь ласка, пишіть. щодо запитів в мфо... на форумі вони є , але треба їх удосконалювати. Я заказним з описом відправила ніхто так мені нічого не відповів. Тепер складаю лист на НБУ.
І до речі карти на які поступали кошти перезапустіть. Вайбер, фейсбук, інстаграм, однокласників видаліть, або закрийте всі настройки. В мами якщо телефон дозволяє тихенько встановить труколор.

Halina, В мене є декілька питань. 1. На які потреби брали кредит. 2. Чоловік про це знав? 3. Скільки взяли, та скільки виплатили? 4. Яке МФО? 5. Вас що, батьки не люблять?
Ми живемо з двома дітьми знімаємо житло кредит взяла коли чоловіку зробили операцію грошей не було і так брала на продукти на оплату.Взнав пізніше коли одужав я розповіла.Взяла біля 15 тисяч пролонгувала виплатила в два рази більше.Батьки не знали взнали коли звонити почали погрожувати їм.

Ми живемо з двома дітьми знімаємо житло кредит взяла коли чоловіку зробили операцію грошей не було і так брала на продукти на оплату.Взнав пізніше коли одужав я розповіла.Взяла біля 15 тисяч пролонгувала виплатила в два рази більше.Батьки не знали взнали коли звонити почали погрожувати їм.
Батькам треба час щоб зрозуміти тебе.
Повір, батьки переосмислять і будуть підтримувати тебе. Перевірено на собі.
Як з тобою можна зв'язатись? Напиши електронку.

Як з тобою можна зв'язатись? Напиши електронку.
[email protected]
Halina, В мене є декілька питань. 1. На які потреби брали кредит. 2. Чоловік про це знав? 3. Скільки взяли, та скільки виплатили? 4. Яке МФО? 5. Вас що, батьки не люблять?

Вкладення

• Screenshot_2020-07-22-20-07-04.webp
    Screenshot_2020-07-22-20-07-04.webp
    42.6 Кб · Перегляди: 84
Я новачок довго не ненаважувалась написати.З лютого місяця влізла в те мфо.Спочатку платила все ніби нормально.Два місяці назад чоловік втратив роботу.Я у декреті.Тож грошей і так не вистачало а так опинились у повній ж..Я перестала платити пішли прострочки.Тепер життя нема з чоловіком скандали.Батьки і рідні добивають ще більше не розуміють.А ті як з цепі зірвались надзванюють всім погрожують.Сил уже нема.Незнаю як жити я у повному відчаї незнаю що робити далі.
Это всего лишь деньги. Учитесь не возводить пустяки в трагедию уровня жизни. Не знаешь как жить, когда предали, потерял близкого, болезнь, у детей беда и многое другое. А это чепуха. Успокойте родных, и радуйтесь материнству)) Кредитов может быть много, а детей нет))

Думайте о ребенке!!!а этих уп*рей шлите .сам такой у меня сын почти годик а я в этой кабале но держась и вы держитесь дети цветы жизни))

Думайте о ребенке!!!а этих уп*рей шлите .сам такой у меня сын почти годик а я в этой кабале но держась и вы держитесь дети цветы жизни))
это точно, главное здоровье, а " Неприятность эту мы переживем", - как говорил кот Леопольд☺

Дякую за підтримку.Але криша їде від тиг погроз і звінків.А батьки взагалі ще гірше мене добивають

Дякую

У мене теж вистачає
Гофігоу 3000
Швидко гроші було 3 вже 5
Алекскредіт 1500
Кредит плюс 2500
Мілоан 3
Не переживайте, всё будет тип-топ. Уже что есть то есть. Главное смириться, успокоиться и больше ничего им не платить, вот именно в таких ситуациях становится ясно кто есть кто. У меня есть мфо и более 3 лех прошло и мне пофигу что они там хотят я воспринимаю мфо как едино разовую спонсорскую помощь и не более того

Дякую за підтримку.Але криша їде від тиг погроз і звінків.А батьки взагалі ще гірше мене добивають

Дякую

У мене теж вистачає
Гофігоу 3000
Швидко гроші було 3 вже 5
Алекскредіт 1500
Кредит плюс 2500
Мілоан 3
Это очень серьезные деньги

Моя вам порада,вам жити з чоловіком,а не з батьками.Головне,щоб опорою став він,а те що скажуть інші...У мене ситуація з фінансами теж складна,але я завжди говорю,що у мене ніколи грошей не було і не буде,то чого за них сваритись
Вот именно. Мне тоже муж сказал пофиг на остальных, главное что я правду знаю. Я ему больше года не решалась рассказать, боялась его реакции

Я новачок довго не ненаважувалась написати.З лютого місяця влізла в те мфо.Спочатку платила все ніби нормально.Два місяці назад чоловік втратив роботу.Я у декреті.Тож грошей і так не вистачало а так опинились у повній ж..Я перестала платити пішли прострочки.Тепер життя нема з чоловіком скандали.Батьки і рідні добивають ще більше не розуміють.А ті як з цепі зірвались надзванюють всім погрожують.Сил уже нема.Незнаю як жити я у повному відчаї незнаю що робити далі.

Живіть і насолоджуйтеся життям,головне що Ви і ваші близькі здорові,а борги то все фігня!!!!

Ой не пережывайте я от вийшов з тюрми понабирав тих МФО і чесно мені так пофіг аж смішно щеб хотілось щоб прийшли додому так хочеться шмальнути хоть одного чи пограбую його я не буду багато тут писати але потрошки їх караю тих колекторів за всіх людей вони такі не герої коли їх ловиш вночі як сопливі дівчата умоляють нечіпати їх

Ой не пережывайте я от вийшов з тюрми понабирав тих МФО і чесно мені так пофіг аж смішно щеб хотілось щоб прийшли додому так хочеться шмальнути хоть одного чи пограбую його я не буду багато тут писати але потрошки їх караю тих колекторів за всіх людей вони такі не герої коли їх ловиш вночі як сопливі дівчата умоляють нечіпати їх
Богатый улов?

Вот молодец,чувак,хоть ты этим калопидарам морду начистишь))Уважаю!!!

Назад
Угорі