Я не можу більше жити((

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 8K
В неї хороший батько, бабусі, хресна, які дадуть їй все в цьому житті, а я відчуваю себе нікчемною людиною
Причому тут батько,бабусі...дитині потрібна мати...якщо хочете померти,то тільки не вішатись-горло давить ...придумайте щось безболісне,на теренах інтернету дуже багато інфи про це...але перш за все подумайте, що це не зніме з Вас борг у чмошників і вони й надалі будуть діставати всіх і вся...В мене в знайомої чоловік "вздьорнувся" через них півтора роки назад,а її дістають і дотепер.Так що вперед,якщо Вам плювати на дитину,на рідню...як говорять в щастливу путь.

В таких ситуаціях думаю більше всього вражає відношення знайомих та родичів, хоча думаю це не важко поставити на блок номер чергового дебіла і не розмовляти. ВСЕ! Але багато хто починає "смакувати" твою історію, капати тобі, що їм звонять, боятись за свої грошики, бо мізків не вистачає, що вони ніяк не можуть бути якимись поручителями... Але є багато плюсів- уявіть, що виникла дійсно важка ситуація, а ви розраховували на допомогу своїх близьких?! Якщо навіть просто не розмовляти і блокувати номери для них це ніби подвиг! Наразі знаєте, що розраховувати треба на себе і шліть усіх на всі сторони. Хай живуть своїм життям. Головне це діти, своє та їх здоров'я! Ви також відтепер нікому нічого не винні, залишіть людей які підтримали вас, а інших - на хрен із вашого життя! Свою думку хай засунуть в ж...у! Починайте жити для себе і дитини!

В таких ситуаціях думаю більше всього вражає відношення знайомих та родичів, хоча думаю це не важко поставити на блок номер чергового дебіла і не розмовляти. ВСЕ! Але багато хто починає "смакувати" твою історію, капати тобі, що їм звонять, боятись за свої грошики, бо мізків не вистачає, що вони ніяк не можуть бути якимись поручителями... Але є багато плюсів- уявіть, що виникла дійсно важка ситуація, а ви розраховували на допомогу своїх близьких?! Якщо навіть просто не розмовляти і блокувати номери для них це ніби подвиг! Наразі знаєте, що розраховувати треба на себе і шліть усіх на всі сторони. Хай живуть своїм життям. Головне це діти, своє та їх здоров'я! Ви також відтепер нікому нічого не винні, залишіть людей які підтримали вас, а інших - на хр*н із вашого життя! Свою думку хай засунуть в ж...у! Починайте жити для себе і дитини!
В таких ситуаціях думаю більше всього вражає відношення знайомих та родичів, хоча думаю це не важко поставити на блок номер чергового дебіла і не розмовляти. ВСЕ! Але багато хто починає "смакувати" твою історію, капати тобі, що їм звонять, боятись за свої грошики, бо мізків не вистачає, що вони ніяк не можуть бути якимись поручителями... Але є багато плюсів- уявіть, що виникла дійсно важка ситуація, а ви розраховували на допомогу своїх близьких?! Якщо навіть просто не розмовляти і блокувати номери для них це ніби подвиг! Наразі знаєте, що розраховувати треба на себе і шліть усіх на всі сторони. Хай живуть своїм життям. Головне це діти, своє та їх здоров'я! Ви також відтепер нікому нічого не винні, залишіть людей які підтримали вас, а інших - на хр*н із вашого життя! Свою думку хай засунуть в ж...у! Починайте жити для себе і дитини!
Дуже дякую ❤️Так і зроблю

Не занимайтесь херней.Переставая быть палачем -становишься жертвой.Просто станьте со всеми пожестче.В руки себя возьмите.Сразу будет понятно- кто друг, кто враг, а кто просто так.

Ви чого? Мала таку саму біду. Син маленький, чоловік, которий кричав мені, що я не мати, що опозорила своє дитя, що відібрала у своєї дитини майбутнє. Що? Агов! Ще просто фінансова помилка в житті. Так, велика така помилка. Але. Вона навчила мене заробляти так, що тепер міцно стою на ногах. Усім рідним, котрі позичили мені гроші для перекриття боргів, я віддала. Сама, влаштувалась на дистанційну роботу і паралельно робила дві справи. Основну свою зарплату я неслда в сім*ю, а додаткову віддавала родині. Сказала віддам і впораюсь-зробила! І втерла носа усім, хто насміхався і казав, що я на дні. Тепер, коли маю стабільних дохід мені ніхто не має права сказати що я непотріб, котрий когось та тягне на дно. Х*р вам, шановні. Я змогла.
Вам скажу одне: це ВЗАГАЛІ не проблема. Правда. Це фінансове питання. Ви нікого не вбивали, не гвалтували.
Бажаю вам рівноваги душевної і просто ЖИТИ...) Все налагодиться ще швидше, аніж ви очікуєте!)

нет, я гашу займы постепенно, стараюсь за тело кредита, из 14 осталось 4
то есть, я правильно вас понял: вы не платите пролонгации, не оформляли реструктуризацию, а просто собирали сумму тела и потом с ними договаривались или же изначально согласовали индивидуальные условия?

Як я Вас розумію ((( спочатку була теж в тому ж стані,що і Ви. Потім трохи ніби заспокоїлась.Але зараз знову накриває. Почалися нові дзвінки, погрози. Сьогодні весь день не можу заспокоїтись. У мене троє дітей, дивлюся на них і лише це змушує жити далі і терпіти то все. Колись стане легше. Потрібен час

то есть, я правильно вас понял: вы не платите пролонгации, не оформляли реструктуризацию, а просто собирали сумму тела и потом с ними договаривались или же изначально согласовали индивидуальные условия?
все правильно не было пролонгаций и реструктуризации,
только они сами предлагают тело оплатить по их акциям, активно стали предлагать где-то через 1.5 года, я сама ни с кем не договаривалась
не думайте, что у меня было все гладко
я им по-началу, когда еще паника была, 20т. переплатила, потом хотела вернуть, но не вышло, а в суд идти не хотелось

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
Я не разрешаю Вам даже думать о таком!!!! тем более у вас доченька!!!! вы о ней подумали???? забить на всех и на все!!! на улице лето, жизнь, красота!?!!

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
я этого всего тоже боюсь...

У меня тоже просрочки и мне пофиг))
У меня новая симка и у мамы )
И новая карта банковская , не приват)
В сетях меня нету)
Они что султаны шейхи? Что их боятся ? Боги ? Кто ?)) не смешите народ и успакоится)

Назад
Угорі