Я на грані

• Автор теми Автор теми Ната1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната1993

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
78
Бали
33
Ната1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Допоможіть будь ласка я на грані від"аю. З березня залізли в МФО будь воно не ладне...ну, не було вихода манивео потім кредит + закрили пролонгували потім не було чим додалось щей кредит касса і дінеро а в квітні геть по нулях і пішли просрочки не платимо не має з чого один чоловік працює за мінім а ми з батьками живемо дзвонки погрози жах вже два серцеві напади боюся 3 не. Видержу рідних шкода так вина сама не нада було лізти в них ну що зробиш....час не повернеш. Погрожують що приідуть сусідам дзвонять надсилають моі дані хоча яке право вони мають надавати мои дані третій особі і люди вообще не в курсі моіх справ.. Як далі жити я вже не знаю чого далі чекати

Всім привіт. Допоможіть будь ласка я на грані від"аю. З березня залізли в МФО будь воно не ладне...ну, не було вихода манивео потім кредит + закрили пролонгували потім не було чим додалось щей кредит касса і дінеро а в квітні геть по нулях і пішли просрочки не платимо не має з чого один чоловік працює за мінім а ми з батьками живемо дзвонки погрози жах вже два серцеві напади боюся 3 не. Видержу рідних шкода так вина сама не нада було лізти в них ну що зробиш....час не повернеш. Погрожують що приідуть сусідам дзвонять надсилають моі дані хоча яке право вони мають надавати мои дані третій особі і люди вообще не в курсі моіх справ.. Як далі жити я вже не знаю чого далі чекати
Не разговаривать с ними , после первого приступа уже нужно было сделать такой вывод. Мне кажеться , что у нас тут полно мазохистов, которые любят , чтобы их поливали ?. Поменяйте номер , пишите в кибер полицию , родным скажите слать в суд ( если берут трубку) начните спокойно дышать , никто не приедет , никто ничего не заберёт.

Саме страшне Ви вже пережили.Два серцевих напади..Припинiть знущання над собою.Я так розумiю протермiнування тривають вже декiлька мiсяцiв?З часом натиск буде зменшуватись.Але якщо Ви вже сьогоднi припинете спiлкування з ними i те саме зроблять Вашi рiднi,Ви зрозумiете,що життя прекрасне i нiчого жахливого насправдi не трапилося.У Вас iх лише 4?Хочу Вам сказати,що це не самi агресивнi "органiзацii". Читайте форум,дослухайтесь порад та рекомендацiй i Ви дуже швидко побачите свiтло в кiнцi тунелю.

Саме страшне Ви вже пережили.Два серцевих напади..Припинiть знущання над собою.Я так розумiю протермiнування тривають вже декiлька мiсяцiв?З часом натиск буде зменшуватись.Але якщо Ви вже сьогоднi припинете спiлкування з ними i те саме зроблять Вашi рiднi,Ви зрозумiете,що життя прекрасне i нiчого жахливого насправдi не трапилося.У Вас iх лише 4?Хочу Вам сказати,що це не самi агресивнi "органiзацii". Читайте форум,дослухайтесь порад та рекомендацiй i Ви дуже швидко побачите свiтло в кiнцi тунечлю.
Post automatically merged:

Дякую вам за розуміння так вже 2 місяці прострочки.... Сподіваюсь все якось минеться. А кредитів більше бо ще в цих.же компашках на чоловіка оформлені. Самі агресивні кредит + такредит касса таке плетуть жесть... Ви праві грошей в нас всеодно не має тож...будемо жити ))

Останнє редагування:

Дякую вам за розуміння так вже 2 місяці прострочки.... Сподіваюсь все якось минеться. А кредитів більше бо ще в цих.же компашках на чоловіка оформлені. Самі агресивні кредит + такредит касса таке плетуть жесть... Ви праві грошей в нас всеодно не має тож...будемо жити ))
Не обов'язково слухати що вони там плетуть.

Останнє редагування:
Саме страшне Ви вже пережили.Два серцевих напади..Припинiть знущання над собою.Я так розумiю протермiнування тривають вже декiлька мiсяцiв?З часом натиск буде зменшуватись.Але якщо Ви вже сьогоднi припинете спiлкування з ними i те саме зроблять Вашi рiднi,Ви зрозумiете,що життя прекрасне i нiчого жахливого насправдi не трапилося.У Вас iх лише 4?Хочу Вам сказати,що це не самi агресивнi "органiзацii". Читайте форум,дослухайтесь порад та рекомендацiй i Ви дуже швидко побачите свiтло в кiнцi тунелю.
А до вас швидко гроші приїжали?

Запомните одно, Таких как мы много. Каждый пришёл на форум с мыслью, что хуже не куда... Читайте, здесь есть много информации, успокойтесь это первое! Второе успокойтесь, читайте здесь есть много информации! Спрашивайте по можем, чем сможем. И пожалуйста выкинье дурные мысли из головы:+1:

Скажу вам на власному досвіду, я теж продовжувала, потім без грошей жити якось не класно і хочеться відихнути а грошей нема. Тому коли нашла форум то не захотіла платити надоїло, то вже 3 місяці я не плачу, да звонять кожен день, но скажу що вже меньше і меньше. Життя прекрасне.

@Len4ik,Ви як завжди праві!!

От меня начала морозиться готивочка уже неделю, денег не хотят или просто достал их. Хватит ныть пожалей родных. Там нет звезд-коллекторов, там сидят обычные пройдохи, которых никуда не берут или отовсюду выганяют. И звонят тебе издеваются. Хочешь и ты позвони - вот чудак Готивочка с Кировограда - оказывается не такой он дерзкий когда ему начинают по ночам звонить, обещает милицию вызвать 0504909596, 0938273427 Петр Савич, правда фамилию ссытся говорить. Они все кто под статьей, кто под богом, с такой кармой минутку завтыкал и под богданом оказался

От меня начала морозиться готивочка уже неделю, денег не хотят или просто достал их. Хватит ныть пожалей родных. Там нет звезд-коллекторов, там сидят обычные пройдохи, которых никуда не берут или отовсюду выганяют. И звонят тебе издеваются. Хочешь и ты позвони - вот чудак Готивочка с Кировограда - оказывается не такой он дерзкий когда ему начинают по ночам звонить, обещает милицию вызвать 0504909596, 0938273427 Петр Савич, правда фамилию ссытся говорить. Они все кто под статьей, кто под богом, с такой кармой минутку завтыкал и под богданом оказался
:diablo:

Чем меньше Вы с ними общаетесь ,тем реже они звонят! ничего они Вам не сделают! если так сильно хотите с ними разговаривать ,отправляйте их всех в суд!соседям скажите ,что потеряли телефон и мошенники взяли на Вас кредиты,и Вы будете судится с этими шаражками!

И вообще порадуйте себя чем то ,чего очень хочется ,но из за этих долгов не можете позволить,у меня стоит приложение ,мне дозвониться они не могут,сейчас предлагают погасить тело и минимальный процент,но я решила ,что сережки золотые мне больше хочется и купила их?

Чем меньше Вы с ними общаетесь ,тем реже они звонят! ничего они Вам не сделают! если так сильно хотите с ними разговаривать ,отправляйте их всех в суд!соседям скажите ,что потеряли телефон и мошенники взяли на Вас кредиты,и Вы будете судится с этими шаражками!

И вообще порадуйте себя чем то ,чего очень хочется ,но из за этих долгов не можете позволить,у меня стоит приложение ,мне дозвониться они не могут,сейчас предлагают погасить тело и минимальный процент,но я решила ,что сережки золотые мне больше хочется и купила их
Поддержу лучше себе что-то, чем им деньги на пивас крепленый)

Написали,що приїдуть,для встановлення контакту
Ви досi вiрите в iх писанину?Вони не приiжджають ,щоб Ви знали.Менi навiть з автiвки дзвонили що вже в дорозi.Я навiть тодi не повiрила.Всю школу на вуха поставили,ледве вгамувала.За рiк нiхто не доiхав.

Ви досi вiрите в iх писанину?Вони не приiжджають ,щоб Ви знали.Менi навiть з автiвки дзвонили що вже в дорозi.Я навiть тодi не повiрила.Всю школу на вуха поставили,ледве вгамувала.За рiк нiхто не доiхав.
Тут хтось писав,що приїхали,тому я питаю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі