Я лудоман

• Автор теми Автор теми Віктор22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 4K
Нам тебя пожалеть, или как?
9 сообщений и уже премиум, нипанятненька.
А жить как дальше - всё просто, как и сейчас, всецело в игру, забиваешь на всех, врёшь, обманываешь, всё так же, как и сейчас. А когда дойдёшь до точки, когда уже встанет вопрос "я так больше не хочу" - пиши, помогу. Но не рассчитывай на сюси-пуси. Я знаю как выйти из этого и провожу эти моменты крайне нелицеприятными способами. Тебе не понравится. Зато поможет.
Я так більше не хочу! Будь які способи.... Це дно...

Дно це теж добре, якщо правильно його усвідомити. З дна шлях тільки догори... хоча якось примудряються і його пробивати.
Вже майже пробив... Я вже дуже довго в цій темі, все в собі... дурні ідеї, нікого і нічого не помічаєш... і вроді не дypak, нормальна робота, повага, сімя... все пішло.... ну чи доходить до логічного завершення...
Правду кажучи 2 місяці уже не граю, хоча статус vip в 2 конторах так просто не дають....люди які знають, зрозуміють... сам факт, що нічого не можеш змінити, просто розриває зсередини, і з кожним днем все важче... не буду плакатись, просто хочеться поспілкуватись з людьми, які просто розуміють і знають суть проблеми не по розмовах. Буду радий, будь яким словам. І хай вибачать ті люди які схочуть обісрати, мене вже нічим не здивуєш!)

Останнє редагування:
вроді не дypak, нормальна робота, повага, сімя
👆👇👆
статус vip в 2 конторах так просто не дають....люди які знають, зрозуміють...
Оберіть що для вас важливіше.
Хоча обирати не доведеться якщо продовжите. І ви самі це прекрасно знаєте. Втратите і те і друге. І взагалі все.
І хай вибачать ті люди які схочуть обісрати, мене вже нічим не здивуєш!)
Навмисне тут ніхто нікого не намагається ображати.
Просто всі ми різні за своєю сутністю і маєм своє бачення тих чи інших речей. І це ДОБРЕ!
Бо деколи зі сторони і коли ти не зацікавлений, краще видно всю картинку.
Просто не сприймайте все за особисте.

Upd : почну перший - лудоманія не вартує того аби втратити сім"ю і своє лице перед близькими людьми. Та й по великому перед самим собою.

👆👇👆

Оберіть що для вас важливіше.
Хоча обирати не доведеться якщо продовжите. І ви самі це прекрасно знаєте. Втратите і те і друге. І взагалі все.

Навмисне тут ніхто нікого не намагається ображати.
Просто всі ми різні за своєю сутністю і маєм своє бачення тих чи інших речей. І це ДОБРЕ!
Бо деколи зі сторони і коли ти не зацікавлений, краще видно всю картинку.
Просто не сприймайте все за особисте.

Upd : почну перший - лудоманія не вартує того аби втратити сім"ю і своє лице перед близькими людьми. Та й по великому перед самим собою.
Я це все прекрасно розумію... Але чомусь приходиш до тями, коли уже пізно... Було всяко у житті, і хороші моменти чомусь памятаються тільки тоді коли не грав... Хто скаже, де сидить та тварина всередині, яка так хоче знищити людину. В мене дві вищі освіти, працював в школі, мене всі поважали і довіряли... для когось навіть був прикладом... но коли залишався сам на сам з собою... це не передати словами... і саме головне я не можу зрозуміти для чого? В мене було все, про що дехто просто мріє. Супер гарна дружина, син... гроші... ні в чому як то кажуть не відмовляв, ну в межах розумного... а потім щолк.... з січня місяця, -1200000... це не рахуючи мікропозики( ще за молоду виліз з теї фігні, довго відпрацьовував... і коли вже мав свої, знов почав... початок був просто шикарний +400000 за місяць, що не хватало???? Ну а потім програш...це та фігня, в момент якої ти себе не контролюєш...це не була одна ставка...і до серпня без мату не скажеш, просто заліз у таку дупу....Вибачте, що навязую свої проблеми, я знаю у кожного вони є..
Просто розриває з середини, це гірше будь-якої фізичної болі

Я це все прекрасно розумію... Але чомусь приходиш до тями, коли уже пізно... Було всяко у житті, і хороші моменти чомусь памятаються тільки тоді коли не грав... Хто скаже, де сидить та тварина всередині, яка так хоче знищити людину. В мене дві вищі освіти, працював в школі, мене всі поважали і довіряли... для когось навіть був прикладом... но коли залишався сам на сам з собою... це не передати словами... і саме головне я не можу зрозуміти для чого? В мене було все, про що дехто просто мріє. Супер гарна дружина, син... гроші... ні в чому як то кажуть не відмовляв, ну в межах розумного... а потім щолк.... з січня місяця, -1200000... це не рахуючи мікропозики( ще за молоду виліз з теї фігні, довго відпрацьовував... і коли вже мав свої, знов почав... початок був просто шикарний +400000 за місяць, що не хватало???? Ну а потім програш...це та фігня, в момент якої ти себе не контролюєш...це не була одна ставка...і до серпня без мату не скажеш, просто заліз у таку дупу....Вибачте, що навязую свої проблеми, я знаю у кожного вони є..
Слухай психологів в ютубі (нажаль україномовних гідних не чув) по своїй темі. Якщо вникнеш в те , що кажуть- відкриєш свій мозог. В тебе усе вийде. Почитай Аллена Карра ( нажаль теж російською)
Щось роби і усе вийде. Успіху

Вибачте, що навязую свої проблеми, я знаю у кожного вони є..
Все добре, зовсім не нав'язуєте.
Буду відкритий : мене лудомани відверто дратують. Бо знаю як важко родині навколо. В мене брат старший періодами "зальоти" мав. Вийшов з цього.
Але ви не "раздражаєте" чомусь. Навіть якось "зайшло" те що ви написали.
Просто можливо тому, що зазвичай лудіки що тут пишуть виглядають "спасітє-памагітє я хворий, плак,плак,плак".... таке враження що вони хотять чути лишень як їх бідних і нещасних жаліють. Від вас цього нема. Досить мужньо і прямо як є.
Так, є біль набагато сильніший за фізичний.

З січня 1мільон 200тичяч :rolleyes::oops::rolleyes:
Я сподіваюсь , що це технічна помилка. В нас мінімальна пенсія 2093грн...
В любому випадку, ти не в чому не винен . В Українців 123млрд.доларів готівкою - тому і підсажують на все що можно і не можна, щоб забрати по максимуму у тебе чи родичів.. це процес влади - викачування грошей. Якщо б не попався ні на одну - грабанули б ....

Скільки у вас зараз борг?
Чи ви зливали майно?

З січня 1мільон 200тичяч :rolleyes::oops::rolleyes:
Я сподіваюсь , що це технічна помилка. В нас мінімальна пенсія 2093грн...
В любому випадку, ти не в чому не винен . В Українців 123млрд.доларів готівкою - тому і підсажують на все що можно і не можна, щоб забрати по максимуму у тебе чи родичів.. це процес влади - викачування грошей. Якщо б не попався ні на одну - грабанули б ....
Це не технічна помилка((( це правда, яка б вона не була... Я далеко не така людина, в яку себе перетворив я, чи той хто ще живе в моїй голові... в мене багато хороших друзів, яких я ніколи не підводив... але ця брехня, мала б колись вилізти, рано чи пізно... все дійшло просто до того, що більш нема сил, тримати це в собі
Скільки у вас зараз борг?
Чи ви зливали майно?
Ні, слава Богу до того не дійшло

Я сам такий. Ви вже ніколи не будите таким які були до гри, все крапка. Тут, як з алкоголем або наркотиками бо механізм залежності той самий, можливо тільки в глибоку ремісію увійти та жити звичайним життям, але ваш мозок назавжди запам'ятав легкий спосіб отримати легкий дофамін від виграшу і це вже нажаль на все життя! І тому ви будете постійно хотіти отримати ті почуття не зважаючи, які проблеми вони пренесли, парадокс якийсь. Але ви не перший та не останній в цій проблемі. Удачі в боротьбі.

Це не технічна помилка((( це правда, яка б вона не була... Я далеко не така людина, в яку себе перетворив я, чи той хто ще живе в моїй голові... в мене багато хороших друзів, яких я ніколи не підводив... але ця брехня, мала б колись вилізти, рано чи пізно... все дійшло просто до того, що більш нема сил, тримати це в собі

Ні, слава Богу до того не дійшло
Потроху починай змінюватися. Знайди більш корисний спосіб отримування дофаміну - наприклад спорт. Про борги і репутацію зараз не думай . Займися своїм психологічним і фізичним станом.
Знайди і почитай більш кваліфікованний форум чи спільноту. На цьому форумі немає психологів чи людей які зможуть допомогти тобі психологічно. Щодо юридичних питань цей форум-найкращий в Україні.

Я сам такий. Ви вже ніколи не будите таким які були до гри, все крапка. Тут, як з алкоголем або наркотиками бо механізм залежності той самий, можливо тільки в глибоку ремісію увійти та жити звичайним життям, але ваш мозок назавжди запам'ятав легкий спосіб отримати легкий дофамін від виграшу і це вже нажаль на все життя! І тому ви будете постійно хотіти отримати ті почуття не зважаючи, які проблеми вони пренесли, парадокс якийсь. Але ви не перший та не останній в цій проблемі. Удачі в боротьбі.
Дякую!
Дякую, взагалі всім, хто написав... в такі моменти, відчуваєш що ти ще живий... Що є люди на цьому світі, яким ще не по.іг на все і усіх. Правда, дякую!!!
Можна на ти... як ти справляєшся з, вибач, тим "чортом"

Останнє редагування:
Дякую!
Дякую, взагалі всім, хто написав... в такі моменти, відчуваєш що ти ще живий... Що є люди на цьому світі, яким ще не по.іг на все і усіх. Правда, дякую!!!

Можна на ти... як ти справляєшся з, вибач, тим "чортом"
Ніяк, ще граю. Одне зрозумів, що до зупинки треба дойти морально, як я дійшов до повного відказу від алкоголю. Ще короче не прийшов час, а боротися я для себе зрозумів немає ніякого толку. Типу сила волі і так далі....це все фігня. Щоб кинути до цього треба дійти опустившись на саме дно, поки я ще тільки по дорозі до нього)).

Потроху починай змінюватися. Знайди більш корисний спосіб отримування дофаміну - наприклад спорт. Про борги і репутацію зараз не думай . Займися своїм психологічним і фізичним станом.
Знайди і почитай більш кваліфікованний форум чи спільноту. На цьому форумі немає психологів чи людей які зможуть допомогти тобі психологічно. Щодо юридичних питань цей форум-найкращий в Україні.
Ніяк, ще граю. Одне зрозумів, що до зупинки треба дойти морально, як я дійшов до повного відказу від алкоголю. Ще короче не прийшов час, а боротися я для себе зрозумів немає ніякого толку. Типу сила волі і так далі....це все фігня. Щоб кинути до цього треба дійти опустившись на саме дно, поки я ще тільки по дорозі до нього)).
Не доведи себе до того дна... Ти навіть не представляєш, як глибоко воно може бути... В чому, в чому, а в цьому я впевнений точно.... Не знаю, чи можна тут залишати свої контактні дані... але все ж. Це мій номер ********** до якого привязаний вайбер... схочеш, напиши. Мене вже не спасти, а судячи що ти ще в дорозі до дна, тебе ще можна!

Останнє редагування модератором:
Не доведи себе до того дна... Ти навіть не представляєш, як глибоко воно може бути... В чому, в чому, а в цьому я впевнений точно.... Не знаю, чи можна тут залишати свої контактні дані... але все ж. Це мій номер *********, до якого привязаний вайбер... схочеш, напиши. Мене вже не спасти, а судячи що ти ще в дорозі до дна, тебе ще можна!
Дякую. Я вже великий хлопчик, якось розберусь!)))) Головне в нашому житті це здоров'я, а ті проблеми сьогодні є, завтра нема.Удачі тобі.

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі