Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Дякую! І тобі! Точно так колись і я говорив... Можливо я помиляюсь, але ці емоції впевненості приходять після виграшу. Здається, що ти все контролюєш, малюєш завтрашній день в кольорових красках... Правда, хай в тебе усе вдасться!
Дякую! І тобі! Точно так колись і я говорив... Можливо я помиляюсь, але ці емоції впевненості приходять після виграшу. Здається, що ти все контролюєш, малюєш завтрашній день в кольорових красках... Правда, хай в тебе усе вдасться!
Дякую за пораду. Мені нема чого приховувати, чи чогось боятись. Усе вже зроблено... Саме більш, я боюсь себе! Ніхто в житті не зробив для мене стільки поганого як я сам собі!
Я не кажу про плюс...це може бути просто виграш, який нібито дає впевненість у собі... Не знаю як у тебе, але я був не раз у плюсі... і саме страшне, що у виграші нема кінця... а в програші є
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.