Я це все прекрасно розумію... Але чомусь приходиш до тями, коли уже пізно... Було всяко у житті, і хороші моменти чомусь памятаються тільки тоді коли не грав... Хто скаже, де сидить та тварина всередині, яка так хоче знищити людину. В мене дві вищі освіти, працював в школі, мене всі поважали і довіряли... для когось навіть був прикладом... но коли залишався сам на сам з собою... це не передати словами... і саме головне я не можу зрозуміти для чого? В мене було все, про що дехто просто мріє. Супер гарна дружина, син... гроші... ні в чому як то кажуть не відмовляв, ну в межах розумного... а потім щолк.... з січня місяця, -1200000... це не рахуючи мікропозики( ще за молоду виліз з теї фігні, довго відпрацьовував... і коли вже мав свої, знов почав... початок був просто шикарний +400000 за місяць, що не хватало???? Ну а потім програш...це та фігня, в момент якої ти себе не контролюєш...це не була одна ставка...і до серпня без мату не скажеш, просто заліз у таку дупу....Вибачте, що навязую свої проблеми, я знаю у кожного вони є..
Просто розриває з середини, це гірше будь-якої фізичної болі