я к вас с новостями

• Автор теми Автор теми Alines
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 152
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Алекс кредит и кредит касса

Алекс кредит и кредит касса
Послухайте пораду,старожилів!!!!, Читайте форум. Розберіться в ньому. Записуйте.
Я потратила біля тижня. Читала записувала. Багато питань самі собою відпали...Навчала дітей. .... Просто,за Вас ніхто навчатись не буде.

Послухайте пораду,старожилів!!!!, Читайте форум. Розберіться в ньому. Записуйте.
Я потратила біля тижня. Читала записувала. Багато питань самі собою відпали...Навчала дітей. .... Просто,за Вас ніхто навчатись не буде.
Я читаю
Post automatically merged:

Дякую

І це добре. Записуйте, у Вас мало МФО?у мене біля 30.+мама,+чоловік+зять. 7м прострочки.
Живу,пишу вірші,надіюсь,що донечка піде вчитись в медучилище. Першокласниця. Є. Та п'ятикласниця. Немаю газу,купляю дрова,брикет...... Далі думаю не треба перечисляти))))).
Займіться своїм життям. Якщо є діти верніться до них...якщо немає зробіть щоб були......не можете , подаруйте себе комусь,хто дійсно стане важливим в житті

(1)манивео
2 кредит касса
3 эвро гроши
4 быстро займ еще нет прострочки

они не приезжали а звонили соседям. но не известно манивео или нет

согласна
вы на форуме с 18 года и у вас ещё есть мфо, в которых нет просрочки????????

Почему на форуме реклама мфо?

• Подобається
Реакції: Asja
А у меня там полная задница. Тело было 12000, были пролонгации. Конечно же, на них никто не смотрит. 7 декабря будет уже три месяца, и судя по последнему письму на электронку я им уже должна больше 40 000.
І як себе поводили? Кому звонили? Як довго?

Yurasikk777, Наш форум, это сайт с постоянным доменом, такие штуки требуют капиталовложений, т.е. нужно платить... Реклама приносит деньги, оплачивает рекламу заказчик(мфо). Дальнейшая цепочка приводит к тому, что Админ уничтожит шараги за их же бабки(читай те, что мы не зная отдали мошенникам)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі