Я догрався(....

• Автор теми Автор теми Ростислав 26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 12K
Ну а як думаєте яка ймовірність того що дійсно напишуть у майбутньому на мене заяву виконавчого напису нотаріуса?
0,00001% Если найдут сумашедшего нотариуса-дауна, который вложил в свой бизнес тысяч 20-30 долларов... и готов с ним расстаться за пару тысяч гривен!

Вы сделаете глупость. Если будете просить не делать рассылку, они ее сделают. Будете просить не звонить родным, соседям, на работу - они специально будут наяривать. Типа ищут слабину, гниды.
Совершенно верно! Поддерживаю! Проверено на себе (на примере ШвыдкоГроши)

Незнаю що робити це кінець,козли із топ кредіт,прислав на вайбер колажі інтимного характеру,сусідів,родичів далеких,дружини двоїрідного брата,я не знаю що робити дали 48 годин,щоб закрити кредит,як ні то почнуть розсилку всім,і тоді все..
и дружини двоїрідного брата сделали?

Незнаю що робити це кінець,козли із топ кредіт,прислав на вайбер колажі інтимного характеру,сусідів,родичів далеких,дружини двоїрідного брата,я не знаю що робити дали 48 годин,щоб закрити кредит,як ні то почнуть розсилку всім,і тоді все..
Не обращайте внимание. У меня тоже самое было. Звоните 1545 и в красках всё рассказывайте. Того кто пишет блокируйте. Ни в коем случае не отвечайте на смс. Поставьте статус оффлайн. Чтобы даже не видели что вы прочитали. Сделайте скрин этих сообщений. И самое важное не обращайте внимания.

Така ж біда, сьогодні вранці на всіх сторінках ВК мене і моїх родичів так званий Давид Саркадзе розмістив фото пopнoграфічного характеру з номерами телефонів. Хочу вивести його на емоцію щоб він не напісяв у штани зв'язатись по відеодзвінку, щоб заскрінити рожу, але поки не знаю як. Може є в кого які ідеї?

М
Говоріть про те що погрожують
Запитають чи брав,намагатися не підтвердити і не відмовитися.Переведіть тему на погрози.

Тут у мене теж питання,бо у мене теж є ТОП,але таких смс поки не було.Можливо ,Ви з цього ТОП???
Что интересно мне ни одно МФО никого
Говоріть про те що погрожують
Запитають чи брав,намагатися не підтвердити і не відмовитися.Переведіть тему на погрози.

Тут у мене теж питання,бо у мене теж є ТОП,але таких смс поки не було.Можливо ,Ви з цього ТОП???
Тоже думаю, а то у меня никого не тролят и в Вайбере вообще тишина... При том от всех... Тут по ходу половина КАЛхозЕКТОРЫ.....

М Что интересно мне ни одно МФО никого
Тоже думаю, а то у меня никого не тролят и в Вайбере вообще тишина... При том от всех... Тут по ходу половина КАЛхозЕКТОРЫ.....
у меня просрочка почти 2 месяца, была тишина так как сменила номер себе и контактному. час назад звонит чм0 и предлагает оплатить со списанием. пытались договориться на тело +50% но не согласился. 2 тела и все. до завтра дал время подумать. но сразу же начали с угрозами и матами наяривать контактному на новый номер. подозреваю, что приват слил инфо. так как новые номера больше нигде не засвечены

Така ж біда, сьогодні вранці на всіх сторінках ВК мене і моїх родичів так званий Давид Саркадзе розмістив фото п0рнографічного характеру з номерами телефонів. Хочу вивести його на емоцію щоб він не напісяв у штани зв'язатись по відеодзвінку, щоб заскрінити рожу, але поки не знаю як. Може є в кого які ідеї?
Вы бы лучше себя вывели на мозги, чем его на эмоции...
Из-за таких как Вы, вся работа несогласных идет кобыле в трещину.
Действия Ваши - идиотизм. Идеи Ваши - бред и чушь.
Иначе б уже давно покончили с ними. Одни общения с ними жаждут, другие денег им несут, третьи в петлю лезут.
Слепой ведет слепого. Или же дурень дурнем погоняет.

Ти ж почитай і подумай, чого то дєрьмо боїться. Воно пише шо на нього куча заяв і т.д. воно боїться щоб ти не пішов в поліцію.
Моя тобі порада. Йдеш завтра в прокуратуру, пошеш заяву, скидаєш йому на цей вайбер корішок про реєстрацію. Тебе можуть нпправляти зразу в поліцію, але ти кажи шо хочеш писати в прокуратурі, приймуть заяву обовязково. Потім канєшно передадуть по підслідності мєнтам, але нічого, від прокуратури вони скорше рухаються, після того йдеш в поліцію і тоже пишеш, тобі дадуть і там корєшок про реєстрацію, фото корєшків надсилаєш тому упирю на вайбер. Упирь обсирає колготи і зливається на довго. Провірено, працює на 100%. Можеш після того набрати то ***, номер вже буде не доступним, гарантую, воно злиє той номер і свою сикливу тушку тоже.
І не вздумай платити. А ше знайди ел. почту топ кредіт, має бути в них на сайті, і скинь їм ті корєшки і скріни переписки з чмом де воно пише про топ кредіт. Вони будуть відхрещуватись шо не приділах і притихнуть конкретно.
Зроби так як я написав і буде тобі щастя.
І якщо міліція і прокарура незнаходять того нехорошого чоловіка, тоді до слідчого судді -
розгляд скарг на дії (бездіяльність) та рішення особи, яка провадить дізнання, слідчого, детектива та прокурора.
у меня просрочка почти 2 месяца, была тишина так как сменила номер себе и контактному. час назад звонит *** и предлагает оплатить со списанием. пытались договориться на тело +50% но не согласился. 2 тела и все. до завтра дал время подумать. но сразу же начали с угрозами и матами наяривать контактному на новый номер. подозреваю, что приват слил инфо. так как новые номера больше нигде не засвечены
Пріват дає жизні, але я поняв шо і на чорному ринку продається інфа, бо знайшли людину, родича, і там лише старою інформацією грузили.

І якщо міліція і прокарура незнаходять того нехорошого чоловіка, тоді до слідчого судді -
розгляд скарг на дії (бездіяльність) та рішення особи, яка провадить дізнання, слідчого, детектива та прокурора.

Пріват дає жизні, але я поняв шо і на чорному ринку продається інфа, бо знайшли людину, родича, і там лише старою інформацією грузили.
возможно, мне тоже говорили о сестре, которая больше года загранице проживает.

Вы бы лучше себя вывели на мозги, чем его на эмоции...
Из-за таких как Вы, вся работа несогласных идет кобыле в трещину.
Действия Ваши - идиотизм. Идеи Ваши - бред и чушь.
Иначе б уже давно покончили с ними. Одни общения с ними жаждут, другие денег им несут, третьи в петлю лезут.
Слепой ведет слепого. Или же дурень дурнем погоняет.
Уважаемый, это не Вашего ума дело видимо, рассуждать о том есть у меня мозги или нет. Или я ошибаюсь, что как минимум половина присутствующих на форуме имеет огромное желание увидеть настоящую рожу хоть одного из звонарей, которые здорово так им подпортили нервы, а возможно даже и репутацию. Каждый смотрит со своей колокольни.......

у меня просрочка почти 2 месяца, была тишина так как сменила номер себе и контактному. час назад звонит *** и предлагает оплатить со списанием. пытались договориться на тело +50% но не согласился. 2 тела и все. до завтра дал время подумать. но сразу же начали с угрозами и матами наяривать контактному на новый номер. подозреваю, что приват слил инфо. так как новые номера больше нигде не засвечены
А зачем на новые номера привязывать заново карточку привата... Вот это непонятно.
Я если что и оплачиваю, то не через приват. И тишина.

А зачем на новые номера привязывать заново карточку привата... Вот это непонятно.
Я если что и оплачиваю, то не через приват. И тишина.
молодец вы,а мне нужно было воспольховаться приват 24 вот и поивязала

Через сколько вообще прекращаются звонки от МФО?? Уже достали(( добрались и до сестры .... у меня их рудо 7-8 самые большие это Динеро (укрпозыка).... ???

Назад
Угорі