Я догрався(....

• Автор теми Автор теми Ростислав 26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 12K
Та я і так не збирався їм плати,а після цьго,то тільки через суд,і то найму самого найкращого адвоката,щоб рознести по всім статям цих га****
Та какой суд!?они тока по телефону могут пальцы гнуть и всех в ротрдам отправлять.вон мне писали пару месяцев назад шо я на коленях стоять буду...но тока я на них стою когда полы мою, правильно выше пишут шлите куда подальше,а ещё можете написать что типа,правильно,разьебаште этих соседей,они меня кумарят,их это бесит.они видят что вам по хй,и сдают заднюю.на понт берут,и дитю понятно а вы разволновались!изи изи,полеГше!

Незнаю що робити це кінець,козли із топ кредіт,прислав на вайбер колажі інтимного характеру,сусідів,родичів далеких,дружини двоїрідного брата,я не знаю що робити дали 48 годин,щоб закрити кредит,як ні то почнуть розсилку всім,і тоді все..

И что? На фото вы? Ваша семья? Нет.
Такое могли бы сделать ваши недоброжелатели? Могли бы.
Зачем париться? А если бы вы не брали кредит и кто-то решил бы повымогать у вас деньги таким образом? Вы бы тоже так переживали?
Успокойтесь. Всякое бывает. У звезд вон вообще реальные инт*м фото воруют и выкладывают на всю страну, и что?

Та я і так не збирався їм плати,а після цьго,то тільки через суд,і то найму самого найкращого адвоката,щоб рознести по всім статям цих га****
Та какой суд, не хватало вам еще деньги на них тратить. Урядова, заява в полицию, паралельно в прокуратуру, на бездействие полиции, заява в кибер полицию. У вас на руках все угрозы. Пусть сами выкручиваются.

Дякую всім за поради, на 1545 звонив разів 10 всі оператори зайняті,звонив на номер цього козла який на вайбері,і вуаля абонент не може прийняти ваш виклик, робочий день походу закінчився)лише до шостої працюють напевно

Незнаю що робити це кінець,козли із топ кредіт,прислав на вайбер колажі інтимного характеру,сусідів,родичів далеких,дружини двоїрідного брата,я не знаю що робити дали 48 годин,щоб закрити кредит,як ні то почнуть розсилку всім,і тоді все..
Аналогічна ситуація була, прислали пopнoколлажи з дочкою мого директора, і жінки брата, були погрози і мені і родичам і директору. Була написана заява в поліцію, після того тишина, тільки інколи смс приходять. Вони тільки один день нерви потріпали і все, далі погроз нічого не пішло.
Головне не вестися на це все, так, неприємно...але пережити можна))

Та в тім то і діло що на мене немає фото,так як немає ні в одній соцмережі,вони наробили фото родичів і сусідів,і прикріпили мій номер і прописку
Напиши в сети обращение к друзьям и предупреди об этом. Позакрывай свои профиля.

Дякую всім за поради, на 1545 звонив разів 10 всі оператори зайняті,звонив на номер цього козла який на вайбері,і вуаля абонент не може прийняти ваш виклик, робочий день походу закінчився)лише до шостої працюють напевно
Можешь пробовать писать заявление в полицию, номер через чур красивый, скидывать его никто не будет, он денег стоит. Ну или на 1545 звони, они направят полиции, как выше подсказали ребята.

Напиши в сети обращение к друзьям и предупреди об этом. Позакрывай свои профиля.
Мене немає ні в одній соцмережі,і моїх фото в них немає,лише познаходили сусудів і далеких родичів,не розумію як

Да потому, что вайбер у них на компах установлен и они фигарят эти сообщения. Уж не думаете ли Вы. что сидит этот студентишка и вручную на телефоне это фигачит))) Нет, оно сидит в "уютном" офисе и приглатывая пишет эту фигню
С вайбера удалить потом можно

Можешь пробовать писать заявление в полицию, номер через чур красивый, скидывать его никто не будет, он денег стоит. Ну или на 1545 звони, они направят полиции, как выше подсказали ребята.
Але я звоню на цей номер,і автовідповідач що абонент не може прийняти ваш виклик

Звоните на урядову и пишите в прокуратуру заявление. Полиция очень неохотно занимается коллажами. Проверено

Звоните на урядову и пишите в прокуратуру заявление. Полиция очень неохотно занимается коллажами. Проверено
А в прокуратурі будуть питати чи брав я кредит в ці компанії,чи це не важливо

Ти ж почитай і подумай, чого то дєрьмо боїться. Воно пише шо на нього куча заяв і т.д. воно боїться щоб ти не пішов в поліцію.
Моя тобі порада. Йдеш завтра в прокуратуру, пошеш заяву, скидаєш йому на цей вайбер корішок про реєстрацію. Тебе можуть нпправляти зразу в поліцію, але ти кажи шо хочеш писати в прокуратурі, приймуть заяву обовязково. Потім канєшно передадуть по підслідності мєнтам, але нічого, від прокуратури вони скорше рухаються, після того йдеш в поліцію і тоже пишеш, тобі дадуть і там корєшок про реєстрацію, фото корєшків надсилаєш тому упирю на вайбер. Упирь обсирає колготи і зливається на довго. Провірено, працює на 100%. Можеш після того набрати то чм0, номер вже буде не доступним, гарантую, воно злиє той номер і свою сикливу тушку тоже.
І не вздумай платити. А ше знайди ел. почту топ кредіт, має бути в них на сайті, і скинь їм ті корєшки і скріни переписки з чмом де воно пише про топ кредіт. Вони будуть відхрещуватись шо не приділах і притихнуть конкретно.
Зроби так як я написав і буде тобі щастя.

Але я звоню на цей номер,і автовідповідач що абонент не може прийняти ваш виклик
На данный момент выключен значит, но это не говорит о том, что он недействителен. Сим-карта с данным номером явно у этого дypaка на руках, иначе доступ к аккаунту в вайбере не восстановить.

Ти ж почитай і подумай, чого то дєрьмо боїться. Воно пише шо на нього куча заяв і т.д. воно боїться щоб ти не пішов в поліцію.
Моя тобі порада. Йдеш завтра в прокуратуру, пошеш заяву, скидаєш йому на цей вайбер корішок про реєстрацію. Тебе можуть нпправляти зразу в поліцію, але ти кажи шо хочеш писати в прокуратурі, приймуть заяву обовязково. Потім канєшно передадуть по підслідності мєнтам, але нічого, від прокуратури вони скорше рухаються, після того йдеш в поліцію і тоже пишеш, тобі дадуть і там корєшок про реєстрацію, фото корєшків надсилаєш тому упирю на вайбер. Упирь обсирає колготи і зливається на довго. Провірено, працює на 100%. Можеш після того набрати то ***, номер вже буде не доступним, гарантую, воно злиє той номер і свою сикливу тушку тоже.
І не вздумай платити. А ше знайди ел. почту топ кредіт, має бути в них на сайті, і скинь їм ті корєшки і скріни переписки з чмом де воно пише про топ кредіт. Вони будуть відхрещуватись шо не приділах і притихнуть конкретно.
Зроби так як я написав і буде тобі щастя.
Дякую дуже,так і зроблю,і ще думаю поки оці всі справи буду робити,напишу йому що я згідний на оплату,щоб почикав день,ну щоб те чм0 не робило розсилку

А в прокуратурі будуть питати чи брав я кредит в ці компанії,чи це не важливо
Неважно это. Я ответила, да есть, а такие коллажи - статья КК. Заявление спокойно приняли, скриншоты прикрепили, в полицию дело передали, больше коллажей не было.

А потрібно говорити що я брав в ці компанії кредит?
Я писала на них в урядову. Прикрепила к заяве все коллажи которые делали эти пид@ры и все их сообщения в Вайбере. Пока жду результат. Видать за ***** взяли их так как после этого мой Топ затерялся.

Назад
Угорі