Взяли кредит в МФО через шахрайські дії.

• Автор теми Автор теми Енергія
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ще раз опишу що сталося, в мене в 21-32 вечора без мого відома зробили заміну дистанційно сім карту, і приблизно за хвилин 30 поки я в колег взяв телефон ( бо мою сімку заблокували) щоб позвонити оператору банкам та поліції встигли зняти з зарплатної карти ощад 62к, та взяти мікрозайм на мене. Зранку пішов зробив виписку з банка по шахрайським операціям з ними в поліцію, написав заяву на те що шахраї зняли гроші з карти, а коли почав говорити за кредит в мфо, то вони не захотіли брати в мене заяву так як підстави немає до цього( їм треба фактичне заволодіння мого майна/грошей) так вони мені пояснили. З нового номера позвонив МФО і вони сказали що без витягу досудових розслідувань нічим не допоможуть, інформація по кредиту є в додатку в який я не можу зайти бо треба по номеру телефона який я заблокував. Фізичного офісу немає в них , все суто онлайн або по телефону. Кредит у мене в дії світиться як повідомлення про «відкрито новий кредит , Кредитор — ФК Є ГРОШІ». Я розумію що мої особисті дані були вкрадені, але не розумію навіть як і що їх ось так легко можна використовувати. Я розумію що моєю особистою інформацією користуються без моєї згоди та відома для шахрайських дій. І навіть це не є підставою для заяви у поліцію яку вони не хочуть оформляти. Я у відчаї , мені потрібна хочаб порада які кроки робити для вирішення цієї нелегкої ситуації. Стосовно оператора, вони все зводять до того що вони в цьому не винні, що я сам підтвердив заміну сім і з їх сторони немає ніякої вини.

Останнє редагування:
Ще раз опишу що сталося, в мене в 21-32 вечора без мого відома зробили заміну дистанційно сім карту, і приблизно за хвилин 30 поки я в колег взяв телефон ( бо мою сімку заблокували) щоб позвонити оператору банкам та поліції встигли зняти з зарплатної карти ощад 62к, та взяти мікрозайм на мене. Зранку пішов зробив виписку з банка по шахрайським операціям з ними в поліцію, написав заяву на те що шахраї зняли гроші з карти, а коли почав говорити за кредит в мфо, то вони не захотіли брати в мене заяву так як підстави немає до цього( їм треба фактичне заволодіння мого майна/грошей) так вони мені пояснили. З нового номера позвонив МФО і вони сказали що без витягу досудових розслідувань нічим не допоможуть, інформація по кредиту є в додатку в який я не можу зайти бо треба по номеру телефона який я заблокував. Фізичного офісу немає в них , все суто онлайн або по телефону. Кредит у мене в дії світиться як повідомлення про «відкрито новий кредит , Кредитор — ФК Є ГРОШІ». Я розумію що мої особисті дані були вкрадені, але не розумію навіть як і що їх ось так легко можна використовувати. Я розумію що моєю особистою інформацією користуються без моєї згоди та відома для шахрайських дій. І навіть це не є підставою для заяви у поліцію яку вони не хочуть оформляти. Я у відчаї , мені потрібна хочаб порада які кроки робити для вирішення цієї нелегкої ситуації.
Пишіть заяви всюди, в кіберполіцію, нацполіцію та в прокуратуру і в банк зателефонуйте та напишіть що ви транзакції не проводили і що подали заяву в поліцію. В поліції якщо не приймуть заяву про використання ваших персональних даних в шахрайських діях скажіть їм що будете писати в прокуратуру. Не приймуть заяву-йдіть в прокуратуру.

мені потрібна хочаб порада які кроки робити для вирішення цієї нелегкої ситуації.
Мне особо пока дополнить нечем к вышесказанному уже.. завтра с утра покумекаю. Сейчас голова не варит вообще

Ще раз опишу що сталося, в мене в 21-32 вечора без мого відома зробили заміну дистанційно сім карту, і приблизно за хвилин 30 поки я в колег взяв телефон ( бо мою сімку заблокували) щоб позвонити оператору банкам та поліції встигли зняти з зарплатної карти ощад 62к, та взяти мікрозайм на мене. Зранку пішов зробив виписку з банка по шахрайським операціям з ними в поліцію, написав заяву на те що шахраї зняли гроші з карти, а коли почав говорити за кредит в мфо, то вони не захотіли брати в мене заяву так як підстави немає до цього( їм треба фактичне заволодіння мого майна/грошей) так вони мені пояснили. З нового номера позвонив МФО і вони сказали що без витягу досудових розслідувань нічим не допоможуть, інформація по кредиту є в додатку в який я не можу зайти бо треба по номеру телефона який я заблокував. Фізичного офісу немає в них , все суто онлайн або по телефону. Кредит у мене в дії світиться як повідомлення про «відкрито новий кредит , Кредитор — ФК Є ГРОШІ». Я розумію що мої особисті дані були вкрадені, але не розумію навіть як і що їх ось так легко можна використовувати. Я розумію що моєю особистою інформацією користуються без моєї згоди та відома для шахрайських дій. І навіть це не є підставою для заяви у поліцію яку вони не хочуть оформляти. Я у відчаї , мені потрібна хочаб порада які кроки робити для вирішення цієї нелегкої ситуації.
Щось я, мабуть, не розумію...
Ви пішли до поліції з випискою з банку про шахрайські дії, а зняття з Вашої карти 62к виявилось безпідставним???

Ви пішли до поліції з випискою з банку про шахрайські дії, а зняття з Вашої карти 62к виявилось безпідставним???
В нас поліція, де відсутня можливість заробити, в них все безпідставне.

Мене дивує те, що кредит в мфо так швидко було оформлено.
Можливо ви вже мали особистий кабінет в цьому мфо?

З іншої сторони, можливо співробітник євошей все швидко зробив 💩🤡

Поки картина не повна, на жаль

На 62 к в поліції написали заяву, є витяг. Вчор їм дзвонив , запитав може треба якісь уточнення, як справа рухається , а вони кажуть що кіберополіція працює і так дуже зайнята, працює над зовнішнім ворогом, так як війна у нас.
А ось заяву на кредит в МФО відмовляються оформити.
Пишіть заяви всюди, в кіберполіцію, нацполіцію та в прокуратуру і в банк зателефонуйте та напишіть що ви транзакції не проводили і що подали заяву в поліцію. В поліції якщо не приймуть заяву про використання ваших персональних даних в шахрайських діях скажіть їм що будете писати в прокуратуру. Не приймуть заяву-йдіть в прокуратуру.
Написав вже всюди де ви зазначили, тільки з мфо тепер залишилось вирішити проблему
Мене дивує те, що кредит в мфо так швидко було оформлено.
Можливо ви вже мали особистий кабінет в цьому мфо?

З іншої сторони, можливо співробітник євошей все швидко зробив 💩🤡

Поки картина не повна, на жаль
І так, кредит оформили дуже швидко, коли шахраї перевипустили собі мою сім карту ( в 21-32 це сталося)то через 10(десять) хвилин я вже побачив повідомлення «Надійшов запит на вашу кредитну історію з метою видачі кредиту від 04.11.2024 21:42, Кредитор - ФК Є ГРОШІ. «. Полслугами будь якими МФО ніколи не куристувався, кредити ніколи ніяки не оформляв не те що в банках , а наівіть на техніку чи товар. Для мене це зовсім нове правове поле.

Останнє редагування:
На 62 к в поліції написали заяву, є витяг. Вчор їм дзвонив , запитав може треба якісь уточнення, як справа рухається , а вони кажуть що кіберополіція працює і так дуже зайнята, працює над зовнішнім ворогом, так як війна у нас.
А ось заяву на кредит в МФО відмовляються оформити.

Написав вже всюди де ви зазначили, тільки з мфо тепер залишилось вирішити проблему

І так, кредит оформили дуже швидко, коли шахраї перевипустили собі мою сім карту. Полслугами будь якими МФО ніколи не куристувався, кредити ніколи ніяки не оформляв не те що в банках , а наівіть на техніку чи товар. Для мене це зовсім нове правове поле.
Напишіть мфо на електронку щоб у вас був збережений лист. Що ви в них не оформлювали а кредит вони видають шахраям.

Поробіть всі копії заяв, з часом можуть стати в нагоді.

Коли перевипускають паспорт та ІНН там буде інший код та номер паспорта?
Чи потрібно на такій стадії вже звертатися до юриста, коли пройшла неділя після скоєння шахрайства, ?
В податковій замовте новий код, скажіть що хочете зміни у звʼязку з тим що третя особа використала без вас. Ви відмовляєтесь від цього і вам видають новий. Паспорт з новою серією і датою видачі
РНОКПП будет то же, что и был. Его номер не меняется.
А паспорт вероятнее всего будет уже с новым номером
ИНН меняется, если человек хочет заменить, а не перевыпустить. Это точная информация.

В податковій замовте новий код, скажіть що хочете зміни у звʼязку з тим що третя особа використала без вас. Ви відмовляєтесь від цього і вам видають новий. Паспорт з новою серією і датою видачі

ИНН меняется, если человек хочет заменить, а не перевыпустить. Это точная информация.
В тікток розказали?

Screenshot_2024-11-15-12-46-30-432_com.android.chrome-edit.webp

В тікток розказали?
Оффтоп
По всей видимости...

Дивак ви. Іпн це ж не просто набір цифр. Перші 5 містять дату народження, інші стать регіон народження.

В тікток розказали?
Я в таких тупорылых сетях не регестрировалась
Screenshot_2024-11-15-12-46-30-432_com.android.chrome-edit.webp

Оффтоп
По всей видимости...
пишу так как работала в налоговой в управлении регистрации, выдавала, меняла и закрывала ИНН. Компьютер заново кадрирует все данные.
Дивак ви. Іпн це ж не просто набір цифр. Перші 5 містять дату народження, інші стать регіон народження.
я працювала в податковій видавала ІПН, добре що ви всі більше за мене знаєте) Я кажу тому що знаю. Не працюю там 5 років, думаю нічого не змінилось. Зверніться на горячу лінію, впевнена там Вам скажуть що можно змінити ІПН деяких випадках, в тому числі і мошейничество
Змінив ІПН і все проблем немає, життя з чистого листа
З чистого листа не вийде, але скористатися ніхто не зможе, якщо знову в таку ситуацію не попасти. В базі всі зберігається, це як картка якщо змінів, то вона за вами зберігається.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі