Енергія
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Енергія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще раз опишу що сталося, в мене в 21-32 вечора без мого відома зробили заміну дистанційно сім карту, і приблизно за хвилин 30 поки я в колег взяв телефон ( бо мою сімку заблокували) щоб позвонити оператору банкам та поліції встигли зняти з зарплатної карти ощад 62к, та взяти мікрозайм на мене. Зранку пішов зробив виписку з банка по шахрайським операціям з ними в поліцію, написав заяву на те що шахраї зняли гроші з карти, а коли почав говорити за кредит в мфо, то вони не захотіли брати в мене заяву так як підстави немає до цього( їм треба фактичне заволодіння мого майна/грошей) так вони мені пояснили. З нового номера позвонив МФО і вони сказали що без витягу досудових розслідувань нічим не допоможуть, інформація по кредиту є в додатку в який я не можу зайти бо треба по номеру телефона який я заблокував. Фізичного офісу немає в них , все суто онлайн або по телефону. Кредит у мене в дії світиться як повідомлення про «відкрито новий кредит , Кредитор — ФК Є ГРОШІ». Я розумію що мої особисті дані були вкрадені, але не розумію навіть як і що їх ось так легко можна використовувати. Я розумію що моєю особистою інформацією користуються без моєї згоди та відома для шахрайських дій. І навіть це не є підставою для заяви у поліцію яку вони не хочуть оформляти. Я у відчаї , мені потрібна хочаб порада які кроки робити для вирішення цієї нелегкої ситуації. Стосовно оператора, вони все зводять до того що вони в цьому не винні, що я сам підтвердив заміну сім і з їх сторони немає ніякої вини.
Останнє редагування: