Взаимопомощь обращения

• Автор теми Автор теми Shanti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та в мене дитина хвора мені на лікування потрібно я з лікарні не зможу на город піти

Я думала що мені вистачить того що я маю! Але прийшлось ще й в аптеці записатися і ще ліків виписали
Как самочувствие вашего ребёночка?
Что со справками?
Деньги нашли?

Прийшли додому! Лікуємося тим чим маємо набряк зняли і відпустили бо немає грошей
И нет никаких справок?
Диагноз в карточке?
Что за болезнь?
Может действительно с миру по нитке да и скинемся

И нет никаких справок?
Диагноз в карточке?
Что за болезнь?
Может действительно с миру по нитке да и скинемся
В нас був спазмуючий ларинготрахеїт довідку не дали бо незаводили історії була в дуже важкому стані,зараз змажчую горло люголем то трошки легше

В нас був спазмуючий ларинготрахеїт довідку не дали бо незаводили історії була в дуже важкому стані,зараз змажчую горло люголем то трошки легше
Ясно
Ребёночку здоровья!

Orusia89, я где то выставляла фотки, кофточек.

Вкладення

• temp0.webp
    temp0.webp
    37.1 Кб · Перегляди: 45
А який ріст

То якщо можна то мені всі крім трьох останіх

То якщо можна то мені всі крім трьох останіх
Как по мне то они самые прикольные, ну ваше дело. Пересылка за ваш счет. Только если действительно заберете. Я на себя не буду брать финансы.

Как по мне то они самые прикольные, ну ваше дело. Пересылка за ваш счет. Только если действительно заберете. Я на себя не буду брать финансы.
В мене є схожі! Так звичайно заберу

поможить пожалоста на хлеб плизз

дякую вам дуже
доброго дня.Можна ще попросити вас помощи до вивторка маємо здитми витягнути я розумию що мени вже ви допомогли но реально нихто недопоможе нажаль з ридних.вибачте мени будьласка може я вже надоила вам

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі