Prostomama
Форумчанин
- Дописи
- 169
- Реакції
- 48
- Бали
- 68
Prostomama не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
СЕЛЬСОВЕТЕА де ви працювали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
СЕЛЬСОВЕТЕА де ви працювали?
Как самочувствие вашего ребёночка?Та в мене дитина хвора мені на лікування потрібно я з лікарні не зможу на город піти
Я думала що мені вистачить того що я маю! Але прийшлось ще й в аптеці записатися і ще ліків виписали
Прийшли додому! Лікуємося тим чим маємо набряк зняли і відпустили бо немає грошейКак самочувствие вашего ребёночка?
Что со справками?
Деньги нашли?
И нет никаких справок?Прийшли додому! Лікуємося тим чим маємо набряк зняли і відпустили бо немає грошей
В нас був спазмуючий ларинготрахеїт довідку не дали бо незаводили історії була в дуже важкому стані,зараз змажчую горло люголем то трошки легшеИ нет никаких справок?
Диагноз в карточке?
Что за болезнь?
Может действительно с миру по нитке да и скинемся
ЯсноВ нас був спазмуючий ларинготрахеїт довідку не дали бо незаводили історії була в дуже важкому стані,зараз змажчую горло люголем то трошки легше
Дякую!Ясно
Ребёночку здоровья!
Я не знаю де скажіть то я подивлюся
Примерно на лет 5-6 там рост не указанА який ріст
Как по мне то они самые прикольные, ну ваше дело. Пересылка за ваш счет. Только если действительно заберете. Я на себя не буду брать финансы.То якщо можна то мені всі крім трьох останіх
В мене є схожі! Так звичайно заберуКак по мне то они самые прикольные, ну ваше дело. Пересылка за ваш счет. Только если действительно заберете. Я на себя не буду брать финансы.
Напишите в личку данные, куда отправлять, отправлю новой почтой.В мене є схожі! Так звичайно заберу
дякую вам дужеProstomama, номер карты в лс