А мені не смішно, бо заділи дииектора сімю...
Поговоріть з директором. Він мусить, по-перше, розуміти, що ті колектори нічого йому та його сім'ї не зроблять. Вони можуть тільки телефонувати та погрожувати.
По-друге, він повинен розуміти, що ваші борги - це ваша особиста справа. І вашої провини в тому немає, що його турбують якісь злочинці.
По-третє, він повинен усвідомити, що коли людина брала пару тисяч, то це неправильно, щоб вона повертала 67 тисяч. Такого бути просто не повинно, і все. Це нечувано, і будь-яка адекватна людина повинна проти цього повстати.
Кали ж йому, напевне, не сказали, скільки ви брали. Вони просто сказали, що ви винні 67 тисяч. От директор, мабуть, і думає, що ви брал 67 тисяч...
Найкраще для нього та його сім'ї - поміняти номери телефонів. Тоді все це дуже швидко скінчиться. Якщо ви хороший робітник, хороша людина, то поговоріть з ним, перетягніть його на свою сторону. Нехай він зрозуміє, що говорить з дешевими балаболами, а не з серйозними бандитами.
Я це розумію, але сказав що не дозволить, щоб люди із-за мене страждали!
Які люди? Які страждання? Це тільки він та його сім'я можуть страждати наразі. Нехай викине сім-картки та й буде йому щастя. А як не схоче - давайте ми йому допоможемо