Виконавець списав кошти з карти

• Автор теми Автор теми Натали324
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Натали324

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
2
Бали
5065
Натали324 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Відправила виконавцю заяву на розблокування 13400, а він списав всі кошти з зарплатого рахунку, що тепер робити не знаю?

Відправила виконавцю заяву на розблокування 13400, а він списав всі кошти з зарплатого рахунку, що тепер робити не знаю?
Нічого. Треба було зносити вп...
Тепер хіба що подавати позов і окремою вимогою зазначати повернення стягнутих коштів.

Та а що робити.Якщо напис,то зносити напис в суді і повертати кошти.Якщо вп по суду,тут не так все радужно.Що у вас було?

починається... ну, тепер що вже зробиш. Зносьте, 6-8 місяців приблизно треба буде чекати.

Я в іншій темі питав у форумчан,може в когось є приклад заяви,ні в кого немає.А ще,мене там налякали тим,що процес списання може зайняти до двох місяців,а за цей період сніметься і з зарплати черговий платіж і буде переплата ???

Я в іншій темі питав у форумчан,може в когось є приклад заяви,ні в кого немає.А ще,мене там налякали тим,що процес списання може зайняти до двох місяців,а за цей період сніметься і з зарплати черговий платіж і буде переплата ???
А в суд і повернути не варіант?

Так тут по ходу як в анекдоті про падаючий в океан літак : як не свисток піском заб"ється, так акула глуха попадеться ))
Ну я не розумію як заяву написать? "Альо,чувак,зніми скільки там треба для закриття та закрий вп,тільки я точну суму не знаю,але й дивись,що б с зарплатні тобі одночасно ще не насипали.Знайди проміжок між виплатою с зп та швиденько зніми і закрий.Якщо довго будеш знімати,то не знімай.Все зрозумів?"
Якось так????
А в суд і повернути не варіант?
Це ВП по рішенню суду ?

ну блін
ви ж на опиті вже, скрапайте заяву отсебятіну (+ зразу заяву щоб закінчив вп у звязку із повним погашенням), він направить платіжну інструкцію і спише, на мою думку це буде швидше ніж просто сидіти чекати.

Дожились???самі просите щоб забрали)
Ну так ? Буває й таке ? Це ж вигідно,в мене звільняться заблоковані кошти мої.
Не всі вигоду просто розуміють ?
ну блін
ви ж на опиті вже, скрапайте заяву отсебятіну (+ зразу заяву щоб закінчив вп у звязку із повним погашенням), він направить платіжну інструкцію і спише, на мою думку це буде швидше ніж просто сидіти чекати.
Ну так то так.Я ж кажу,хочу ще дізнатись точніше,чи не займає ця процедура бульше ніж 20 днів?Щоб з наступної зарплати йому не насипали зайвого,так як вп не встигне закрити.А в такому разі потом ще й повертати переплату хто зна скільки ??

Reward, Тобі вже двоє людей написали : пиши довільно від себе як є ( не так як ти звісно в попередньму пості писав :sarcastic: )... а "прошу списати з такого-то рахунку таку-то суму в рахунок погашення боргу і заперечень з цього приводу не маю а також після здійснення списання залишку по вп, відповідно закрити вп як виконане. Ну і його мзду обов"язково ( виконавця ).
І в кінці не забудь з пов. Reward :sarcastic::sarcastic:

дізнатись точніше,чи не займає ця процедура бульше ніж 20 днів
Про затвердження Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг оце почитайте (саме четвертий розділ), там правда туманно але є по срокам дещо.

п'ятий розділ про арешти

Назад
Угорі