Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого. Треба було зносити вп...Відправила виконавцю заяву на розблокування 13400, а він списав всі кошти з зарплатого рахунку, що тепер робити не знаю?
Якщо то не програний суд. Бо з судом куда "веселіше"Тепер хіба що подавати позов і окремою вимогою зазначати повернення стягнутих коштів.
Та а що робити.Якщо напис,то зносити напис в суді і повертати кошти.Якщо вп по суду,тут не так все радужно.Що у вас було?Відправила виконавцю заяву на розблокування 13400, а він списав всі кошти з зарплатого рахунку, що тепер робити не знаю?
Напис без судуТа а що робити.Якщо напис,то зносити напис в суді і повертати кошти.Якщо вп по суду,тут не так все радужно.Що у вас було?
Зносьте його.Напис без суду
Дожились???самі просите щоб забрали)А я хочу щоб списав та не знаю як попросити ??
так і попросітьА я хочу щоб списав та не знаю як попросити ??
Так тут по ходу як в анекдоті про падаючий в океан літак : як не свисток піском заб"ється, так акула глуха попадеться ))так і попросіть
Я в іншій темі питав у форумчан,може в когось є приклад заяви,ні в кого немає.А ще,мене там налякали тим,що процес списання може зайняти до двох місяців,а за цей період сніметься і з зарплати черговий платіж і буде переплата ???так і попросіть
А в суд і повернути не варіант?Я в іншій темі питав у форумчан,може в когось є приклад заяви,ні в кого немає.А ще,мене там налякали тим,що процес списання може зайняти до двох місяців,а за цей період сніметься і з зарплати черговий платіж і буде переплата ???
Ну я не розумію як заяву написать? "Альо,чувак,зніми скільки там треба для закриття та закрий вп,тільки я точну суму не знаю,але й дивись,що б с зарплатні тобі одночасно ще не насипали.Знайди проміжок між виплатою с зп та швиденько зніми і закрий.Якщо довго будеш знімати,то не знімай.Все зрозумів?"Так тут по ходу як в анекдоті про падаючий в океан літак : як не свисток піском заб"ється, так акула глуха попадеться ))
Це ВП по рішенню суду ?А в суд і повернути не варіант?
ну блінЯ в іншій темі питав у форумчан,може в когось є приклад заяви,ні в кого немає.А ще,мене там налякали тим,що процес списання може зайняти до двох місяців,а за цей період сніметься і з зарплати черговий платіж і буде переплата ???
Ну так ? Буває й таке ? Це ж вигідно,в мене звільняться заблоковані кошти мої.Дожились???самі просите щоб забрали)
Ну так то так.Я ж кажу,хочу ще дізнатись точніше,чи не займає ця процедура бульше ніж 20 днів?Щоб з наступної зарплати йому не насипали зайвого,так як вп не встигне закрити.А в такому разі потом ще й повертати переплату хто зна скільки ??ну блін
ви ж на опиті вже, скрапайте заяву отсебятіну (+ зразу заяву щоб закінчив вп у звязку із повним погашенням), він направить платіжну інструкцію і спише, на мою думку це буде швидше ніж просто сидіти чекати.
)... а "прошу списати з такого-то рахунку таку-то суму в рахунок погашення боргу і заперечень з цього приводу не маю а також після здійснення списання залишку по вп, відповідно закрити вп як виконане. Ну і його мзду обов"язково ( виконавця ).

Про затвердження Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг оце почитайте (саме четвертий розділ), там правда туманно але є по срокам дещо.дізнатись точніше,чи не займає ця процедура бульше ніж 20 днів
Дякую ?Про затвердження Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг оце почитайте (саме четвертий розділ), там правда туманно але є по срокам дещо.
п'ятий розділ про арешти
ЖалостоА я хочу щоб списав та не знаю як попросити ??