Виконавець списав кошти з карти

• Автор теми Автор теми Натали324
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
починається... ну, тепер що вже зробиш. Зносьте, 6-8 місяців приблизно треба буде чекати.
Зносити напис 6-8 місяці?????Я 31 травня подала,на 27 червня призначити суд.Сподіваюся,що нічого не зміниться.

починається... ну, тепер що вже зробиш. Зносьте, 6-8 місяців приблизно треба буде чекати.
Я живу одна на квартирі,свого житла не маю, це мій єдиний дохід. Треба чимось платити і щось їсти

Зносити напис 6-8 місяці?????Я 31 травня подала,на 27 червня призначити суд.Сподіваюся,що нічого не зміниться.
Все залежить від завантаженості судів по певним розглядам. Тобто совєцкое : в порядке очереди.

У мене самий оперативний суд - 4 місяці. І то рішення з помилкою...
+ чекати місяць поки рішення вступить в законну силу і ще місяць на підготовку виконавчого документу. от вам і 6 накапає
щось 27 днів звучить як фантастика, честно кажучи

Відправила виконавцю заяву на розблокування 13400, а він списав всі кошти з зарплатого рахунку, що тепер робити не знаю?
Но ведь должны в соответствии с законом дать возможность пользоваться этими 13400 по закону. Дайте заяву про визначення витратного рахунку. Как это? Звоните исполнителю, в банк...
А я хочу щоб списав та не знаю як попросити ??
Предложите взятку... Или рекламу новой мфо

Подавши позов ду суду на визнання нотаріального напису таким, що не підлягає виконанню.
Зверніться до юристів.
І почитайте наприклад тут :

У мене самий оперативний суд - 4 місяці. І то рішення з помилкою...
+ чекати місяць поки рішення вступить в законну силу і ще місяць на підготовку виконавчого документу. от вам і 6 накапає
щось 27 днів звучить як фантастика, честно кажучи
Ну я ось подавала на знос,бо робота підвернулася.Я в Полт.обл в районний подавала,по місцю прописки.То 31 травня документи прийняти,5 червня забезпечення було,а на 27 червня суд,призначено засідання.Сподіааюся,що все пройде швидко,без шуму і пилі.???
Все залежить від завантаженості судів по певним розглядам. Тобто совєцкое : в порядке очереди.
Воно кому як пощастить.Бо в знайомої теж подавалися на знос у цей же суд.До документи прийняли 27 грудня.5 січня забезпечення,а суд пройшов аж у квітні.

Подавши позов ду суду на визнання нотаріального напису таким, що не підлягає виконанню.
Зверніться до юристів.
І почитайте наприклад тут :

Дякую.

Назад
Угорі