Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ищите юриста и в суд, сносить надпись.Від Остапенко Є.М зробилений напис ,як себе вести , чого ждати, як знести? Можливо хтось з таким зіштовхувався?? Допоможіть
Тут почти каждый с этим стыкался, ничего страшного нет..Вам нужен юрист и тогда надпись сносить.Від Остапенко Є.М зробилений напис ,як себе вести , чого ждати, як знести? Можливо хтось з таким зіштовхувався?? Допоможіть
Зараз пише, що він приватний. А з виконавцем повинна я зв'язуватися,чи мій юрист? Можливо хтось знає, бо я в цьому ні бум-бумТак вроде в реестре нотариусов у него стоит статус деятельность зупынена
Вы должны связаться с исполнителем для получения документов.Хотя возможно что исполнитель загрузил доки в АСВП или в Дие есть.Посмотрите там для начала.Зараз пише, що він приватний. А з виконавцем повинна я зв'язуватися,чи мій юрист? Можливо хтось знає, бо я в цьому ні бум-бум
В єдиному реєстрі виконавчих проваджень що вердикт намалював. Від дінейрівців яким пролонгаціями виплатила майже 9 штук, брала 3. От і цікавить,як коректно з ними звязатися,чи мені чи юристу? І якщо Авсп є, то документів ,кредитного договору вони не пришлють я так розумію?Вы должны связаться с исполнителем для получения документов.Хотя возможно что исполнитель загрузил доки в АСВП или в Дие есть.Посмотрите там для начала.
Я к исполнителю сама ездила делать фотокопии.А второй исполнитель все документы загрузил,и с электронным идентификатором посмотрела в Дие все документы.В єдиному реєстрі виконавчих проваджень що вердикт намалював. Від дінейрівців яким пролонгаціями виплатила майже 9 штук, брала 3. От і цікавить,як коректно з ними звязатися,чи мені чи юристу? І якщо Авсп є, то документів ,кредитного договору вони не пришлють я так розумію?
А у вас какая шарага сделала?У меня тоже надпись от Остапенко. И частный исполнитель. Сейчас сношу надпись.
Дінейро яким виплатила Пролонгаціями около 9тис за тіло 3. Ті продали Вердикт ,а ці вже надпис зробили, головне 2 роки мовчалиА у вас какая шарага сделала?
КошельокА у вас какая шарага сделала?
Карты блокировали?Зношу від нього ВНН. Виконавець приватний, місцевий.
Ні. Встигла подати забезпечення позовуКарты блокировали?
вердикт два роки мовчал ?Дінейро яким виплатила Пролонгаціями около 9тис за тіло 3. Ті продали Вердикт ,а ці вже надпис зробили, головне 2 роки мовчали
Сами подавали или с юристом?Ні. Встигла подати забезпечення позову
Нет) с частными тожеОстапенко вроде работет в основном с гос. исполнителями.
Сами подавали или с юристом?
Сами подавали или с юристом?