Виконавче провадження від Кредит капітал.

• Автор теми Автор теми Netti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
дякую, в мене у них 7м договорів просто. хотів всі договори закрити за тіло, сказали хочуть всю сумму, ну я вирішив тоді захищатись )
Каждое судебное дело уникальное, поэтому в любом случае надо хотя бы проконсультироваться с адвокатом и решить, защищаться или нет.
Другие дела других заемщиком с одним и тем же кредитором могут в корне отличаться... а тем более, если есть факторинг

Доброго дня . Був суд з Кредит капітал успішно програла . Пройшло 2 місяці . Я їм надіслала електронного листа ,щоб оплачувати без ВП . Відповідь вразила" у вас є час поки Ваша справа не дійшла до суду " і більше нічого,але суд був 2 місяці тому . Через тиждень отримую лист від них "Ваша справа вже в судді".
І тут на днях сповіщення по судовій владі ,що вони запросили Виконавчий лист . І буквально через годину суд його надав.
Цікавить питання, чи вдавалося з ними хоть якось домовлятися? Хотілось закрити бистріше ,а так будуть отримувати тільки 20%.
У мене вони 5 купили всі подали до суду по одному і всі виграли вп відкрили поки що по одному і теж бистро

Через ЧАС выдали исполнительный? А шо, так бывает?

это прям удивительно, что так быстро дали
сейчас процессы автоматизируют и если решение вступило в силу, то выдать электронный исполнительный лист - пару кликов мышкой в д-з

Назад
Угорі