Виконавчий напис нотаріуса від Остапенко Є.М

• Автор теми Автор теми Viks
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 4K

Viks

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
19
Бали
2560
Viks не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Від Остапенко Є.М зробилений напис ,як себе вести , чого ждати, як знести? Можливо хтось з таким зіштовхувався?? Допоможіть

Від Остапенко Є.М зробилений напис ,як себе вести , чого ждати, як знести? Можливо хтось з таким зіштовхувався?? Допоможіть
Тут почти каждый с этим стыкался, ничего страшного нет..Вам нужен юрист и тогда надпись сносить.
Почитайте пожалуйста и ознакомьтесь.

Остапенко вроде работет в основном с гос. исполнителями.

Так вроде в реестре нотариусов у него стоит статус деятельность зупынена

Так вроде в реестре нотариусов у него стоит статус деятельность зупынена
Зараз пише, що він приватний. А з виконавцем повинна я зв'язуватися,чи мій юрист? Можливо хтось знає, бо я в цьому ні бум-бум

Зараз пише, що він приватний. А з виконавцем повинна я зв'язуватися,чи мій юрист? Можливо хтось знає, бо я в цьому ні бум-бум
Вы должны связаться с исполнителем для получения документов.Хотя возможно что исполнитель загрузил доки в АСВП или в Дие есть.Посмотрите там для начала.

Вы должны связаться с исполнителем для получения документов.Хотя возможно что исполнитель загрузил доки в АСВП или в Дие есть.Посмотрите там для начала.
В єдиному реєстрі виконавчих проваджень що вердикт намалював. Від дінейрівців яким пролонгаціями виплатила майже 9 штук, брала 3. От і цікавить,як коректно з ними звязатися,чи мені чи юристу? І якщо Авсп є, то документів ,кредитного договору вони не пришлють я так розумію?

В єдиному реєстрі виконавчих проваджень що вердикт намалював. Від дінейрівців яким пролонгаціями виплатила майже 9 штук, брала 3. От і цікавить,як коректно з ними звязатися,чи мені чи юристу? І якщо Авсп є, то документів ,кредитного договору вони не пришлють я так розумію?
Я к исполнителю сама ездила делать фотокопии.А второй исполнитель все документы загрузил,и с электронным идентификатором посмотрела в Дие все документы.

Назад
Угорі