Виконавче провадження: як проходить списання коштів?

• Автор теми Автор теми vadimas2011
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 5K
Коли я отримувала зарплату на Укрпошті,то в моєму місті теж не було відділення Укргазбанк. Перевод грошей проходить онлайн,по електронних відомостях. А виконавець розкаже чи арештовував він ту карту чи ні і не буде загадок ,але ж то Ваша справа,говорить чи ні,вірніше чоловіка.
Я в АСВП своими собственными глазами видела постановление об аресте🤷‍♀️ ну а насчёт зарплаты, у меня заочно сложилось впечатление, что бухгалтерия просто не хочет заморачиваться... ладно, посмотрим, с понедельника, какие будут дальнейшие действия исполнителя.

У мене наївне питання 🥹
Чи можна домовитись с виконавцем, щоб він не блокував картки, а ти йому на рахунок кожного місяця переказуєш частину суми боргу
Можна ,яле то бабка на двоє гадала ,така собі ситуйовина
Я в АСВП своими собственными глазами видела постановление об аресте🤷‍♀️ ну а насчёт зарплаты, у меня заочно сложилось впечатление, что бухгалтерия просто не хочет заморачиваться... ладно, посмотрим, с понедельника, какие будут дальнейшие действия исполнителя.
Значить ще не дійшло до бухгалтерії ,їх просто можуть наказати ...

Для бухгалтера це морочливо.Раніше бухгалтер мала нести відомості на пошту після того,як з'являлись гроші для зароб плати. Це все займало декілька днів. Десь в квітні підприємства склали нові договори з Укрпоштою і перейшли на електронні відомості,сьогодні відправили,завтра зарплата на пошті .
Значить ще не дійшло до бухгалтерії ,їх просто можуть наказати ...
Заяву потрібно писать з посиланням на закон та з приміткою про наслідки за невиконання😉😉

Vikachau, єцп можна зробить в приват24/7. Якщо не маєте рахунку в приват,можна відкрить. 20 відс будуть знімать до того,як видадуть зарплату на руки,хоч готівкою,хоч на карту.
Як швидко списують гроші з рахунку все залежить від спритності виконавця. Вони не розбираються соціальний рахунок чи ще якийсь. Хоча може бувають виключення...
Доброго дня, картка заблокована, уже на карті накопились кошти шоб закрити вп, ну ніхто нічого не списує)до кого звертатись щоб списали суму да закрили вп ?до виконавця чи до контори якій винен?

Доброго дня, картка заблокована, уже на карті накопились кошти шоб закрити вп, ну ніхто нічого не списує)до кого звертатись щоб списали суму да закрили вп ?до виконавця чи до контори якій винен?
До виконавця,щоб списав з рахунку. Зателефонуйте або на емейл напишіть і погодьте з ним закриття вп.

Підкажіть будь ласка.
Якщо оплатити борг за рішенням суду, виконавцю. То банк закриває кредит у себе, та в УБКІ? Чи можливі нюанси?
Бо якщо не закриває, то і швидко сплачувати не має сенсу. Краще почекати коли гривня ще знецінеться.

Якщо оплатити борг за рішенням суду, виконавцю. То банк закриває кредит у себе, та в УБКІ? Чи можливі нюанси?
У банка немає іншого вибору, вони самі пішли за ним туди. От і мусять виконувати.

Назад
Угорі