pashmina
Форумчанин
- Дописи
- 58
- Реакції
- 39
- Бали
- 33
pashmina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приблизно днів 60Скільки прострочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Приблизно днів 60Скільки прострочка?
Та поки ще ні біти, ні кріпсі, ні лайткредо не починали терор. Хоча вже майже 70 днів протеруа як справа з бітами, відстали від вас?
Ну я соц мережі не веду. В інстаграмі закритий акаунт, 20 підписників. В тг фото стоїть для своїх контактів тільки. Працюю по гіг-контракту. Окрім злитих баз даних, ніяк не знайдеш номери колегЄ велика вирогідність що на вас майже нічого в них немає тому "менеджери" не беруть вашу справу бо вважають марною
Доречі, в своїх смс вони вже декілька разів пропонували +- нормальні умови, замість тих накручених сум. Лайти пропонували 225 при тілі в 175, а крипсі за 13600грн при тілі в 225 доларівЄ велика вирогідність що на вас майже нічого в них немає тому "менеджери" не беруть вашу справу бо вважають марною
Ви в IT працюєте?Ну я соц мережі не веду. В інстаграмі закритий акаунт, 20 підписників. В тг фото стоїть для своїх контактів тільки. Працюю по гіг-контракту. Окрім злитих баз даних, ніяк не знайдеш номери колег
Навіть у контакти людей не люблю додавати, в мене було контактів 40, коли я випадково надав доступ до них є-гроші
Так, але я тільки перший рік працюю стажером. До цього ніде офіційно не працювавВи в IT працюєте?
Дякую Вам!Тоді у вас ще все попереду, бажаю успіху) А кредити то все тимчасове, головне закрити і не брати повторно)
ПогоджуюсьВообще конечно это у вас не боргова яма а легкий дискомфорт)
Алекс кредит тіло яке? Вони за тіло закривають. В мене через рік часу вже третій місяць просять тіло, можуть на частини розбити на рік навітьАпдейт
Сьогодні закрив кредит у Швидко Гроші, вніс останній платіж - 5300
Також вніс в АлексКредит 3000, хочу їх достроково закрити. Залишилось внести 10500
Мої поточні кредити:
1) АлексКредит - залишилось 10500, на реструктуризації
2) МайКредит -> ЄАПБ - тіло 7000, хочуть 26500
3) ТОП1 -> Технофінанс- тіло 16000, хочуть 27000
Розумію, що на форумі тем багато. Але підкажіть, будь ласка, що з факторингами робити?
Коли чекати від них норм умови, або суди? Бо в мене зараз перший місяць, як мене продали до факторингів. Потрібно починати відкладати кошти на адвоката, на всяк випадок. Але в наступному місяці хотілося б закрити повністю Алексів, а якщо я так зроблю, то коштів на адвоката не залишиться. Чи можу я протягнути до жовтня і бути впевненим, що на мене у суди поки подавати не будуть?
Ну і ще підкажіть, чи вірною є інформація. що з технофінансомможна домовитись на закриття за тіло та й ще розбите на платежі?
І чи можливо хочаб якось домовитись з ЄАПБ?
Тіло було 7500Алекс кредит тіло яке? Вони за тіло закривають. В мене через рік часу вже третій місяць просять тіло, можуть на частини розбити на рік навіть![]()