pashmina
Форумчанин
- Дописи
- 47
- Реакції
- 24
- Бали
- 33
pashmina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приблизно днів 60Скільки прострочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Приблизно днів 60Скільки прострочка?
Та поки ще ні біти, ні кріпсі, ні лайткредо не починали терор. Хоча вже майже 70 днів протеруа як справа з бітами, відстали від вас?
Ну я соц мережі не веду. В інстаграмі закритий акаунт, 20 підписників. В тг фото стоїть для своїх контактів тільки. Працюю по гіг-контракту. Окрім злитих баз даних, ніяк не знайдеш номери колегЄ велика вирогідність що на вас майже нічого в них немає тому "менеджери" не беруть вашу справу бо вважають марною
Доречі, в своїх смс вони вже декілька разів пропонували +- нормальні умови, замість тих накручених сум. Лайти пропонували 225 при тілі в 175, а крипсі за 13600грн при тілі в 225 доларівЄ велика вирогідність що на вас майже нічого в них немає тому "менеджери" не беруть вашу справу бо вважають марною
Ви в IT працюєте?Ну я соц мережі не веду. В інстаграмі закритий акаунт, 20 підписників. В тг фото стоїть для своїх контактів тільки. Працюю по гіг-контракту. Окрім злитих баз даних, ніяк не знайдеш номери колег
Навіть у контакти людей не люблю додавати, в мене було контактів 40, коли я випадково надав доступ до них є-гроші
Так, але я тільки перший рік працюю стажером. До цього ніде офіційно не працювавВи в IT працюєте?
Дякую Вам!Тоді у вас ще все попереду, бажаю успіху) А кредити то все тимчасове, головне закрити і не брати повторно)