Щоденник Вихід з боргової ями. Більше 10 відкритих кредитів

• Автор теми Автор теми pashmina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 1K
Є велика вирогідність що на вас майже нічого в них немає тому "менеджери" не беруть вашу справу бо вважають марною

Є велика вирогідність що на вас майже нічого в них немає тому "менеджери" не беруть вашу справу бо вважають марною
Ну я соц мережі не веду. В інстаграмі закритий акаунт, 20 підписників. В тг фото стоїть для своїх контактів тільки. Працюю по гіг-контракту. Окрім злитих баз даних, ніяк не знайдеш номери колег
Навіть у контакти людей не люблю додавати, в мене було контактів 40, коли я випадково надав доступ до них є-гроші

Доречі, в своїх смс вони вже декілька разів пропонували +- нормальні умови, замість тих накручених сум. Лайти пропонували 225 при тілі в 175, а крипсі за 13600грн при тілі в 225 доларів
Але поки не бачу сенсу їх закривати. Закриваю кредити. Можливо, в майбутньому закрию, якщо сильно будуть тероризувати, але поки не чіпають мене, взагалі не буду паритись
Як закрию всі кредити, не враховуючи кредитні картки, то зміню номер, видалю існуючий акаунт у тг, вайбері та вотсапі. А євроколект через декілька років хай шукає мене )

Ну я соц мережі не веду. В інстаграмі закритий акаунт, 20 підписників. В тг фото стоїть для своїх контактів тільки. Працюю по гіг-контракту. Окрім злитих баз даних, ніяк не знайдеш номери колег
Навіть у контакти людей не люблю додавати, в мене було контактів 40, коли я випадково надав доступ до них є-гроші
Ви в IT працюєте?

Тоді у вас ще все попереду, бажаю успіху) А кредити то все тимчасове, головне закрити і не брати повторно)

Тоді у вас ще все попереду, бажаю успіху) А кредити то все тимчасове, головне закрити і не брати повторно)
Дякую Вам!
Взагалі радий, що так вийшло. Зараз вкатав собі КІ і тепер на найближчі декілька років я від цього застрахован.
Та і мені здається, що після цього, я ніяких кредити брати не буду. Навіть на техніку в оплату частинами майже без %
Це такий етап. В мене був урок, достатньо жорсткий, але дуже корисний

Апдейт
Поки лишилось таке:
1) Швидко Гроші вніс один із трьох платежів, лишилось внести 10600 приблизно
2) Є-гроші писали, погрожували судом, але протер в мене маленький. Вдалося домовитись на 12000 тисяч, які маю сплатити до 14.07. Але домовлявся з ними на минулому тижні тому можна рахуавти, що дали на закриття більше місяця ) отримав гарантійку, вніс 1500 як гарантійний платіж
3) Топ1- 16000. Тижні два тому писали, пропонували за тіло одним платежем їх закрити, але грошей нема
4) Май кредит - 7000 ніяких подвіжок немає
5) Алекс кредит - 7550 також без подвіжок
6) СОС кредит - 5000, поки пропонують закрити за тіло + 3000))) читав, що вони взагалі лайтові, тому буду чекати, коли запропонують тіло

Апдейт
Сьогодні прийшла зп. Сплатив у ШГ 5400, залишився один платіж у розмірі 5300
Також закрив Є-гроші. З тіла 9000 сплатив 12000
Все інше залишилось так саме:
1)ШвидкоГроші тіло 14000. на реструктуризації 17000. сплачено щалишилось сплатити 5400
2) ТОП1 - тіло 16000, давно мене не чіпали
3) АлексКредит - тіло 7550, зараз хочуть 15000. Ця акція вже декілька тижнів висіть в кабінеті
4) МайКредит - тіло 7000. Не комунікую із ними. Не вийшло домовитись на нормальні умови. Є таке враження, що скоріше за все в наступному місяці вже продадуть, бо протер в мене з квітня (3 місяці)
5) СОС кредит - тіло 5000. з минулого мого допису нічого не змінилось.

По трохи рухаюсь і це чудово. Живу спокійне життя, але правда майже без грошей. На цигарки вистачає та й добре )
Радий, що вже приблизно на половині путі. В наступному місяці ШГ закрию та там залишиться небагато
В квітні я і повірити не міг, що буду через 3 місяці сидіти, дуже спокійний, з нормальним емоційним станом, жити повним життям та й ще буде виходити все це гімно закривати

Назад
Угорі