Ви будете сміятися, але я дойшла до маразму

• Автор теми Автор теми malibu879
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
malibu879, ну, блин, шпионка прям. Супер.

Мы все в предвкушении новых подробностей:попкорн:

Народ це ужас, сьогодні між ними п*ю каву і тіпа курю(бо я не з курящих) і чую розмову про зп дівчата такі гарні між собою говорять, що за минулий місяць мало заплатили, одна така вистрелює, мені 18200 дали, це ж геть Ніфіга, я в шоці була правда з тої то кантори чи ні незнаю, там шнурочок був на бейджику зелений
Я вірю в тебе що скоро ці дзвінки усі перестануть

Народ це ужас, сьогодні між ними п*ю каву і тіпа курю(бо я не з курящих) і чую розмову про зп дівчата такі гарні між собою говорять, що за минулий місяць мало заплатили, одна така вистрелює, мені 18200 дали, це ж геть Ніфіга, я в шоці була правда з тої то кантори чи ні незнаю, там шнурочок був на бейджику зелений
правильно слушайте дальше!

Ви мені скажіть це ви в Києві їх знайшли? Якщо так то я хочу до вас присоїденитись ! І допоможу
Ви мені скажіть це ви в Києві їх знайшли? Якщо так то я хочу до вас присоїденитись ! І допоможу
Напешіть мені в лс

точно кислотой попахивает!

malibu879,

одна така вистрелює, мені 18200 дали
Да, такое вполне возможно. А теперь стоит задуматься: за что она получила эти деньги (за какую работу) и сколько слез, страха, обиды, ненависти было на этих деньгах.

І так почну з того що, сьогодні я на роботі відпросилась сьогодні і поїхала до одної кантори(назву зараз не писатим, щоб не налякати і не спортити всю операцію під назвою ЇЇ) і слікдувала за її працівниками, просиділа 4 години, ато і більше точно не скажу, але можу сказати одне, що зрозуміти хто з цих калліа кал легко, бо вони з бейджиками ходять такі ділові студенти і якісь школьнікі, і бомжи ну серйозно, такі тіпа фраєра:письмо::письмо::lol::lol::lol:
Суть в тому що я за одними прослідкувала до самого дому!!!!! Друзі пока що не буду писати що за кантора, щоб не спалити, і нехай кожен кал ото прочитає і думає що то за ним!
Бійтеся і ще раз бійтеся бо скоро вы мучитись будете, повторюсь ще раз земля кругла)
Напишу через пару днів)
Вы в Киеве?

Напешіть мені в лс
Я автору задал тот же вопрос.Устроиться тут в мфо нет проблем и даже в самый страшный эсэс клоун на Кловской,там даже работа выходного дня в колл центре.
Да и в будку любую можно
18200 верно это как раз квартальные,переработки,премиальные за квартал.Так у них ниже этой суммы.

Останнє редагування:
Моя знайома пішла з DG Finance не отримавши зарплату за три місяці. В тих канторах сплошне кидалово

І так почну з того що, сьогодні я на роботі відпросилась сьогодні і поїхала до одної кантори(назву зараз не писатим, щоб не налякати і не спортити всю операцію під назвою ЇЇ) і слікдувала за її працівниками, просиділа 4 години, ато і більше точно не скажу, але можу сказати одне, що зрозуміти хто з цих калліа кал легко, бо вони з бейджиками ходять такі ділові студенти і якісь школьнікі, і бомжи ну серйозно, такі тіпа фраєра:письмо::письмо::lol::lol::lol:
Суть в тому що я за одними прослідкувала до самого дому!!!!! Друзі пока що не буду писати що за кантора, щоб не спалити, і нехай кожен кал ото прочитає і думає що то за ним!
Бійтеся і ще раз бійтеся бо скоро вы мучитись будете, повторюсь ще раз земля кругла)
Напишу через пару днів)
Не здавайтесь, если решились и начали продолжайте, что бы каждый уп*рь который прочитал это сообщение знал, что они не бессмертные , они не боги , цари и властелины земли, они не ходят на золотой горшок - золотыми бибкам , а такие же смертные как и все , и у них тоже есть родители, мужья, жёны, друзья, кумовья и т.д и т.п... Так что бойтесь твapu вы смертные
P.S. Сорри за мой французский... Я обычно человек толерантный и лояльный, правилам этикета обучена, но к этим " скотинякам" злости уже не хватает.... Хотя я пришла к выводу не общаться с ними вообще..... Много чести... А вам желаю и советую не задаваться !!!!!
а моя знакомая поработала несколько недель в одной самой-самой самой говняной конторе))))) Теперь я знаю где их офис, как им платят, как они делятся, но тоже раньше времени не буду раскрывать все карты) Просто когда вся инфа собрана будет - на сайте буду набирать группу особо пострадавших. Будем делать выездную группу на дом к трём звонилкам, самым активным) Будет всё для них и позор и насилие и позор их близких и мучения их соседей)
Я за !!!!

Останнє редагування:
Тоже сейчас одного петуха пытаюсь найти,уже так сказать в разработку взят.Но поступать буду их же методом,а именно устрою терор его семьи и всего окружения.Кстате при желании сейчас выследить кого либо не составляет труда)

Народ вибачте пока ні до кого не дзвоню, нікому ще нічого не пишу вибачте)
Так як минулу стор кали вичислили, не розумію як, (хто програміст поясніть будь ласка) зараз я більш уважніше ставлюсь)
Ооо, і ще одне питання)
Якщо не зламатись після їхньої фігні всієї, то вони просять уже самі тіло???

Останнє редагування:
Так як минулу стор кали вичислили, не розумію як, (хто програміст поясніть будь ласка) зараз я більш уважніше ставлюсь)
Ооо, і ще одне питання)
Прям умоляют,я бы сказала):pravila::ahaha:

Напишу через пару днів)
БРАВО!!!!!!!!! Хоть те не заметили слежки?))))

Ооо, і ще одне питання)
Для цього не потрiбно бути програмiстом))) Ми самi тут залишаемо достатньо iнфи про себе (я ,наприклад,вже знаю який був Ваш минулий профiль))) Думаю,що й мфошки котрi знали ваш профiль зрозумiли що це знову Ви))) Такi собi iгри в детективiв.Вони за Вами,Ви за ними))) Мене цiкавить бiльше друге питання.Ви то пальцi iм мрiете повiдривати,то боiтесь зломатись i мрiете тiло вiддати .У Вас так часто настрiй змiнюеться?

БРАВО!!!!!!!!! Хоть те не заметили слежки?))))
2 раза футболку мінялва, замість розпущений пучок зробила, окуляри наділа і бравісімо інша людина)
Для цього не потрiбно бути програмiстом))) Ми самi тут залишаемо достатньо iнфи про себе (я ,наприклад,вже знаю який був Ваш минулий профiль))) Думаю,що й мфошки котрi знали ваш профiль зрозумiли що це знову Ви))) Такi собi iгри в детективiв.Вони за Вами,Ви за ними))) Мене цiкавить бiльше друге питання.Ви то пальцi iм мрiете повiдривати,то боiтесь зломатись i тiло вiддати .У Вас так часто настрiй змiнюеться?
Якщо чесно останнім часом да(
Я на звспокійливих, і антидепресентах)
2 раза футболку мінялва, замість розпущений пучок зробила, окуляри наділа і бравісімо інша людина)

Якщо чесно останнім часом да(
Я на звспокійливих, і антидепресентах)
Треба значить щось міняти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі