Ви будете сміятися, але я дойшла до маразму

• Автор теми Автор теми malibu879
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
2 раза футболку мінялва, замість розпущений пучок зробила, окуляри наділа і бравісімо інша людина)

Якщо чесно останнім часом да(
Я на звспокійливих, і антидепресентах)

Треба значить щось міняти
Мене хвилює лиш одне,щоб від своїх перепадів настрою,Ви не зробили дурниць.Ще не зовсім зрозуміла нащо Вам ці ігри,та головне мисліть трезво.Звонарі не достойні того,щоб ламати собі життя.

2 раза футболку мінялва, замість розпущений пучок зробила, окуляри наділа і бравісімо інша людина)

Якщо чесно останнім часом да(
Я на звспокійливих, і антидепресентах)

Треба значить щось міняти
Так,змiнюйте щось.Мене непокоiть Ваш стан.

Тоді щось накрило мене, писала на форумі, треба було поспілкуватися із тими в кого великі протермінування)
Але я подивилась що до чого, і зрозуміла одне, що по суті ці студенти також бояться додому самі ходити після тих дзвінків і тих психологічних давлень, також чокнутими ще більше стають)

Конечно, серьёзно :rolleyes: а почему вас это так удивляет?) Тут вы "королева положения",так сказать) захотите - отдадите,не захотите - не отдавайте?
И подвязывайте с таблетосами,они до добра явно вас не доведут.:nonon:

Конечно, серьёзно :rolleyes: а почему вас это так удивляет?) Тут вы "королева положения",так сказать) захотите - отдадите,не захотите - не отдавайте?
И подвязывайте с таблетосами,они до добра явно вас не доведут.:nonon:
Ну коли нерви на грані, і голова болить то треба) я персеном нервы заспокоюю, або гліциседом, від головної болі нурофен)

Оффтоп
у контактного нет.не беспокойтесь.
Оффтоп
Прошу совета,а где писать не знаю по темах,...могут ли снимать без спроса деньги с карты у контактного? спасибо
Говорила контактная,что ей позвонили и продиктований номер карти,вон она и стреманулась,сто полетят денежки...я думаю что не должни они не трусить...

Ну коли нерви на грані, і голова болить то треба) я персеном нервы заспокоюю, або гліциседом, від головної болі нурофен)
Мужик вам нормальный нужен, что б отволшебничал так,шо б аж гай шумел? тогда и дурные мысли выбьются из вашей головоньки? у меня вот уже 5 месяцев ни одной дурной мысли в голове??

Мужик вам нормальный нужен, что б отволшебничал так,шо б аж гай шумел? тогда и дурные мысли выбьются из вашей головоньки? у меня вот уже 5 месяцев ни одной дурной мысли в голове??
Ви тут похвалитись вирішили...?))

Говорила контактная,что ей позвонили и продиктований номер карти,вон она и стреманулась,сто полетят денежки...я думаю что не должни они не трусить...
Оффтоп
Бред.Контактная может врать чтобы надавить на Вас и Вы оплатили.Таким образом избавить себя от надоедливых звонков пытается.Даже если представить что им известен номер карточки,это им никак не поможет снять деньги. Это возможно только с карточки,засвеченной в мфо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі