fargo
Перевірений
- Дописи
- 18495
- Реакції
- 43791
- Бали
- 7215
fargo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ок новой почтой отправь!один с вокзала!С меня чебуреки!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ок новой почтой отправь!один с вокзала!С меня чебуреки!
Не флудіть, будь ласка!
Ви його співучасник?он чист!
доброок новой почтой отправь!один с вокзала!
А тема підходяща...Не флудіть, будь ласка!
нет не соучастник!Ви його співучасник?
вы смотрели за сотрудником МФО, который оформляет кредиты на отделении?І так почну з того що, сьогодні я на роботі відпросилась сьогодні і поїхала до одної кантори(назву зараз не писатим, щоб не налякати і не спортити всю операцію під назвою ЇЇ) і слікдувала за її працівниками, просиділа 4 години, ато і більше точно не скажу, але можу сказати одне, що зрозуміти хто з цих калліа кал легко, бо вони з бейджиками ходять такі ділові студенти і якісь школьнікі, і бомжи ну серйозно, такі тіпа фраєра
Суть в тому що я за одними прослідкувала до самого дому!!!!! Друзі пока що не буду писати що за кантора, щоб не спалити, і нехай кожен кал ото прочитає і думає що то за ним!
Бійтеся і ще раз бійтеся бо скоро вы мучитись будете, повторюсь ще раз земля кругла)
Напишу через пару днів)
Мені допомогли знайти адресу колекторського агентства, по обіді там вийшло пару студентов чи школьніків, як я їх розпізнала, вони своїми бейджиками на шнурках крутили, в там назва, чесно хотілось одного отак взяти і задушити, може він мені і не дзвонив, але потім ьи всі знали)вы смотрели за сотрудником МФО, который оформляет кредиты на отделении?
Смешная вы - ну какую инфу там они могли поведать?Мені допомогли знайти адресу колекторського агентства, по обіді там вийшло пару студентов чи школьніків, як я їх розпізнала, вони своїми бейджиками на шнурках крутили, в там назва, чесно хотілось одного отак взяти і задушити, може він мені і не дзвонив, але потім ьи всі знали)
Вони з падругой якось після 18 вийшли і почимчикували в сторону метро, і я чухнула за ними, потім м и з подружкой знайшли оголошення, що їм треба співробітники, завтра будемо дзвонити і вона піде далі в розвідку)
Хоча щоб в мене силы було більше, то можна було б цю парочку прижати і з них вибити всю інфу)

Это визуализация знатного леща?. Рыбка не виновата, да и не я так с ней поступил некрасиво.na4aJInuk_}!{eka, за что ж с рыбой-то так жестоко? На сковородочку бы ее...
не додумаласьну такое.... если оно школьник или студент первого курса. просто еще жизини не нюхал, а тут легкие деньгиМені допомогли знайти адресу колекторського агентства, по обіді там вийшло пару студентов чи школьніків, як я їх розпізнала, вони своїми бейджиками на шнурках крутили, в там назва, чесно хотілось одного отак взяти і задушити, може він мені і не дзвонив, але потім ьи всі знали)
Вони з падругой якось після 18 вийшли і почимчикували в сторону метро, і я чухнула за ними, потім м и з подружкой знайшли оголошення, що їм треба співробітники, завтра будемо дзвонити і вона піде далі в розвідку)
Хоча щоб в мене силы було більше, то можна було б цю парочку прижати і з них вибити всю інфу)
вони своїми бейджиками на шнурках крутили, в там назва, чесно хотілось одного отак взяти і задушити,
Одноклеточные не делятсякак они делятся

вербуйте их на свою сторону!Мені допомогли знайти адресу колекторського агентства, по обіді там вийшло пару студентов чи школьніків, як я їх розпізнала, вони своїми бейджиками на шнурках крутили, в там назва, чесно хотілось одного отак взяти і задушити, може він мені і не дзвонив, але потім ьи всі знали)
Это что вы имеели в виду? Чтоб они взяли взаймы тысячу до зп, а потом еще с десяток для пролонгаций.?вербуйте их на свою сторону!
именно это я ввиду и не имел!Это что вы имеели в виду? Чтоб они взяли взаймы тысячу до зп, а потом еще с десяток для пролонгаций.?