Щоденник Втратила спокій через борги мфо

• Автор теми Автор теми Nata555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Nata555

✩ Premium ✩
Дописи
91
Реакції
108
Бали
5090
Nata555 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Тільки вчора знайшла в собі сили просто відкрити інтернет, щоб знайти хоч якусь підтримку. 2 місяці прострочки по 5 мфо,почалися дзвінки коллекторів з ЕГроші,які перепродали мене, мені,чоловіку і на роботу. Страх з'явився такий,що не дивлячись на 2 річного сина,якого чекала 20 років, захотілось щось з собою зробити. Не можу істи,пити,не сплю 4 ночі взагалі, нічого не цікавить а тільки дратує. Суму пишуть просто не підйомні,а саме страшне і не приємне це коллектори,що заонять на роботу і близьким людям-стидно,що про мене подумають і переживаю,щоб не заставили зввльнитись,коли вийду з декрету. Не знаю,як взяти себе в руки та почати жити нормальним життям,зараз лише погані думки. Дякую, що є такий форум де можна висказатись але поки не полегшало. Допоможіть словом і порадою.

Доброго дня. Тільки вчора знайшла в собі сили просто відкрити інтернет, щоб знайти хоч якусь підтримку. 2 місяці прострочки по 5 мфо,почалися дзвінки коллекторів з ЕГроші,які перепродали мене, мені,чоловіку і на роботу. Страх з'явився такий,що не дивлячись на 2 річного сина,якого чекала 20 років, захотілось щось з собою зробити. Не можу істи,пити,не сплю 4 ночі взагалі, нічого не цікавить а тільки дратує. Суму пишуть просто не підйомні,а саме страшне і не приємне це коллектори,що заонять на роботу і близьким людям-стидно,що про мене подумають і переживаю,щоб не заставили зввльнитись,коли вийду з декрету. Не знаю,як взяти себе в руки та почати жити нормальним життям,зараз лише погані думки. Дякую, що є такий форум де можна висказатись але поки не полегшало. Допоможіть словом і порадою.
5 мфо это не 28 ))
За что Вам стыдно? Что они Вам насчитали космические %?
Прекращайте себя накручивать, кредиты это не конец света, это просто временные трудности, радуйтесь жизни, своему ребенку, а кредиты подождут.

Включите режим снежинки - нет денег то и нет смысла разговаривать с МФО.
Забейте на всех кроме тек кто вас поддержит в этой ситуации!
Все уже случилось и какая теперь разница, что о вас подумают!
Сейчас настал момент отсеивания ненужных людей, этому можно даже порадоваться!

Я тоже тяжело переживала первый период, но сейчас все норм!
Форум поможет!

Пока вы выйдите из декрета звонить перестанут! Да и работе в мире не одна! То что они сейчас считают это бред,не обращайте внимание на эти цифры! Потом будут просить что взяли! Стыдится нечего,это ваша жизнь и она одна) пусть своей занимаются)))
Жека 27 кредитов! Попыток суицида 0 :sarcastic:

Ми всі пройшли через це) ви не одна!
Я, особисто, не спілкуюсь майже з людьми іх старого оточення! Залишилось пару людей, які просто не повелись на жодні тупі провокації з боку шарах і мають свою думку з цього приводу.
2 місяці прострочки - це активна фаза, будуть ще трохи діставати, а згодом дзвінків буде менше) а потім взагалі замовкнуть.
Читайте форум, слухацте поради, і зовсім скоро все буде на своїх місцях

Ну ви переставайте думати про дурниці.Випийте заспокійливе.Позвонять і перестануть.А ви здоров'я підірвете своє.

В мене також така ситуація . До всіх двонять. Треба з тим змиритись. Чекайте пропозицій в мене вже дві пропозиції є. Нерви не відновлюються. Я тоже постійно думаю про то. Є люди які можуть забити на то . Але я не з таких

Fox ep tvoy, меня так воспитали родители -А ЧТО СКАЖУТ ЛЮДИ? Стыдно перед людьми, которые не участвовали в моих аферах,хотя я и не вижусь с ними давно. Начиталась в интернете, что могут отправлять коллажи с пopнo или просьбы о помощи в связи с болезнью... Теперь не знаю, как ещё это пережить. Поддержка есть только от мужа-ржот с смс от коллект.,но уже и он не выдерживает моих перепадов.

Fox ep tvoy, меня так воспитали родители -А ЧТО СКАЖУТ ЛЮДИ? Стыдно перед людьми, которые не участвовали в моих аферах,хотя я и не вижусь с ними давно. Начиталась в интернете, что могут отправлять коллажи с пopнo или просьбы о помощи в связи с болезнью... Теперь не знаю, как ещё это пережить. Поддержка есть только от мужа-ржот с смс от коллект.,но уже и он не выдерживает моих перепадов.
Блін,ну от реально.У мене 18 МФО,і ніяких дзвінків,ні колажів,нічого не було.Абсолютно. Змініть номери,собі рідним,попередьте своїх знайомих,закрийте соціальні мережі,і все.Нащо ви самі себе гризете.5 МФО,це нічого.

Nata555, ну можуть багато чого ті колєктори, можуть і посмоктати лапу ведмедя))))
Першим ділом із соцмереж видалитись, поставити собі додаток, що розпізнає телефонні номери.
Ну я теж реагувала на болісно на звинувачення друзів, що їх дістають через мене. Спочатку вибачалась, говорила щоб вони потерпіли...а потім друзі почали на мене жорскто тиснути і говорити якусь хрінь, то я їх послала науково-популярно дуже далеко!
Тепер мене не турбують ні колектори, ні друзі-барани, ні родичі-гарбузові) все ок!

Може хто знає,чи є можливість домовитись з коллекторами про зниження суми(брала 2000 а повернути через 2 місяці маю 14.500 і вже не мфо а коллекторам).

Може хто знає,чи є можливість домовитись з коллекторами про зниження суми(брала 2000 а повернути через 2 місяці маю 14.500 і вже не мфо а коллекторам).
Ви нас не почули
З колекторами не можна домовлятись!!!!!!!!
Приблизно кожне Мфо по вибиванню боргу працює ось так:
Нараховують страшні відсотки
Пишуть/дзвонять вам
На 3-ій день дзвонять всім контактним
На 2-ий 3-ій місяць дзвонять тим, кого знайдуть самі
На 4-ий 6-ий місяць продають калам!
Калам пофі, вони не можуть зменьшити нічого і не мають такого бажання!
Приблизно, через чотири-шість місяців вам почнуть надходити вигідні пропозиції
Почнуть пропонувати списання часткове, реструктуризацію, списання жо тіла+50%, деякі готові списувати до одного тіла, а є такі унікуми, які готові навіть пів тіла запропонувати, лише закрийте борг!
Читайте форум! Слухайте поради

5 МФО це ще не страшно,дуже рятує режим "сніжинки"...в мене їх було 18...як чоловік дізнався то чуть до розлучення не дійшло... зараз все більш менш наладилося...теж 5 лишилося і 2 банки...життя прекрасне,насолоджуйтеся ним...бо воно дуже непередбачуване,і повірте ті "кончіти" з МФО і колекторських організацій не варті того щоб на них псувати свої нерви...

Та як ви не розумієте,що поки ви будете їх слізно просити про щось,вони будуть ваше життя перетворювати в ад.Як можна про щось домовитися з шахраями?Вам допоможе тільки ігнор,і вони почнуть вас просити.

Ви нас не почули
З колекторами не можна домовлятись!!!!!!!!
Чому не можна? Ці cyku звонять на роботу до директора і відправляють йому смс що я брала гроші на його лікування і що він мій співмешканець. Працюю(зараз декрет)в лікарні державній і саме через це хочу припинити цей дурдом. Може я і не те,щось розумію,просто нерви здають.

Так я тоже не в амброзии вырос)))
Но мнение людей со временем перестало меня интересовать!!! Что толку от их мнения хороший я или плохой? У меня от их мнения кусок мяса на столе не появится :dntknw:да и все готовы только позлорадствовать,а как успех какой-то то дуракам везет:sarcastic:
У вас есть поддержка мужа это самое главное)))

5 МФО це ще не страшно,дуже рятує режим "сніжинки"...в мене їх було 18...як чоловік дізнався то чуть до розлучення не дійшло... зараз все більш менш наладилося...теж 5 лишилося і 2 банки...життя прекрасне,насолоджуйтеся ним...бо воно дуже непередбачуване,і повірте ті "кончіти" з МФО і колекторських організацій не варті того щоб на них псувати свої нерви...
Директору сказала,що в мене викрали ел.пошту і хтось навішав кредити на мене,не знаю чи на довго це пройде мені.

Чому не можна? Ці С*ки звонять на роботу до директора і відправляють йому смс що я брала гроші на його лікування і що він мій співмешканець. Працюю(зараз декрет)в лікарні державній і саме через це хочу припинити цей дурдом. Може я і не те,щось розумію,просто нерви здають.
Бо колектори діють незаконно! Це шахраї чистої води! А ви спонукаєте їх на цю травлю, так як розмовляєте з ними. Вони вже знайшли ваші слабкі місця, і вас це налякало, до такої степені, що ви готові віддати в тричі більше, тільки б від вас відстали.

Чому не можна? Ці С*ки звонять на роботу до директора і відправляють йому смс що я брала гроші на його лікування і що він мій співмешканець. Працюю(зараз декрет)в лікарні державній і саме через це хочу припинити цей дурдом. Може я і не те,щось розумію,просто нерви здають.
Та бляха муха во вже звонят на роботу,то про що з ними домовлятися,послати їх у відомий напрямок і зайнятися своїм здоров'ям бо так довго непиотянеш

Стійте на свому і все.Шахраї,і нічого не брала.А смс відправте разом зі скаргою в кіберполіцію.

Назад
Угорі