Альона1234
Форумчанин
- Дописи
- 132
- Реакції
- 129
- Бали
- 1825
Альона1234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
7 місяцівАльона1234, а у Вас яка просрочка?
Звонили може раз на тиждень, а щоб писати то вже давно не писали( і страшно і якось вже пофігЭто через сколько времени они вспомнили?
Типу щоб на мене надавити, але мені цікаво як вони її шукатимуть, так як дитина в садочку не по прописці і фамілія у нас різна?Альона1234, то Ви вже стреляний воробей, в мене в них 2 міс, пропонують тіло,може просто на зв'язок виманюють, а навіщо дзвонити завідуючій, вона хіба заплатить,і садочки закриті,
А ви її обличчя бачили?!)))Я обратила внимание на то, как безграмотно они пишут!!! Такое впечатление, что второклассники пишут
Я б їм заплатила тоді, але коли вони пропонували я тільки почала працювати.Альона1234, то Ви вже стреляний воробей, в мене в них 2 міс, пропонують тіло,може просто на зв'язок виманюють, а навіщо дзвонити завідуючій, вона хіба заплатить,і садочки закриті,
наверное найдут... однофамилицу... но эта история будет уже нам не известна. одно ясно: своими обзвонами они портят сами себе репутациюТипу щоб на мене надавити, але мені цікаво як вони її шукатимуть, так як дитина в садочку не по прописці і фамілія у нас різна?
А ви її обличчя бачили?!)))
Це просто сьогодні випадково взяла трубку, а так у мене переадресація була, от і вирішили написати... Тільки от цікаво вони як приходили в не рабочий дзвінок дзвонили чи що?наверное найдут... однофамилицу... но эта история будет уже нам не известна. одно ясно: своими обзвонами они портят сами себе репутацию
. И кто не знаком с мфо. Уже и не захочет. методом исключения. Всех жителей украины обзвонят... и хана им. клиентов или не будет или они нагребут еще с них денег без того чтобы отдать.
Мне кажется,что на фото посторонние люди. Которые даже понятия не имеют,что от их имени кто-то пишетТипу щоб на мене надавити, але мені цікаво як вони її шукатимуть, так як дитина в садочку не по прописці і фамілія у нас різна?
Ну у мене 5тАльона1234, а в мене тіло 20тис,зараз віддати нереально,хоч яка пропозиція,подивимось,що мене чекає
На понт берутТипу щоб на мене надавити, але мені цікаво як вони її шукатимуть, так як дитина в садочку не по прописці і фамілія у нас різна?
Така ж ситуація, були б то заплатила. А так не має чимАльона1234, а в мене тіло 20тис,зараз віддати нереально,хоч яка пропозиція,подивимось,що мене чекає