Все спочатку!

• Автор теми Автор теми Halina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 5K
Рідним на мою думку поясніть ситуацію...мої рідні слухавку з чужих не беруть,або встановили антиколектор.Сусіди спочатку говорили багато рідним..(вийшло так що я живу в приватному будинку і повно рідні в домі) .Коли я пояснила ситуацію яка в мене склалася насамперед рідним-всі мене почали підтримувати, а тепер у висновку сусіди нафіг "шлють" якщо телефонують...важко,не сперечаюсь ,особливо спочатку.Коли мені тільки телефонувати почали мені довелось іти до психіатра.І я випадково натрапила на цей форум,послухала як інші з ними спілкуються..і знаючи що я бурхливо на це реагую просто змінила сім карту.

Проблемы между: родными, соседями, друзьями, коллегами... и звонилками, это - их проблемы!!!
Все могут смело решать их самостоятельно!!! Все, кто с таким столкнулся, можете просто порекомендовать писать заявления в полицию, и менять сим карты, или ставить блокираторы!!!
Не оправдываться, не переживать за них... А просто посоветовать!!!

Я з лютого місяця маю справу з мфо.Пів року тріпали нерви мені рідним.Було все навіть проблеми з найріднішими.Я думала що все мине.Вже більше місяця як все потрохи затихло.А тут вже неділю знову пекло звонять всім підряд сусідам моїм моїх батьків рідним друзям.У мене 100 звінків і день.Невитримую люди мені звонять скандали чуть не до драки.Від тих нервів молоко пропало.Чи довго ще буде те жахіття
Ну у мене краща ситуація, нас допікали по боргах сусідів, тепер скоро їх будуть задрачувать по моїх боргах) Бумеранг) Коли спочатку почали нам телефонувати по боргах сусідів ми казали, що не знаємо таких, а вони казали, як це, ви ж поряд живете, через декілька днів нерви не витримали і почали їх посилати к **... ма... І дзвінки скінчились, тільки інколи смс приходять, щоб ми сусідам нагадали за їх борг)
Я маю, 6 днів прасрочки, а що?

Забейте на всё и досвидос всем,кто Вас не понял и не поддержал.Надо думать про лялю,а не про других,а что они скажут.Если кому чёт не нравится,пусть идут в полицию.А Вы наслаждайтесь материнством

Ну у мене краща ситуація, нас допікали по боргах сусідів, тепер скоро їх будуть задрачувать по моїх боргах) Бумеранг) Коли спочатку почали нам телефонувати по боргах сусідів ми казали, що не знаємо таких, а вони казали, як це, ви ж поряд живете, через декілька днів нерви не витримали і почали їх посилати к *б... ма... І дзвінки скінчились, тільки інколи смс приходять, щоб ми сусідам нагадали за їх борг)

Я маю, 6 днів прасрочки, а що?
Монетка дзвонила за кредит чоловіка його другу, а той кілька разів послав, казав, що такого не знає. Зрозуміли, що контакти злив Приват, бо чоловіку робили нещодавно операцію, і його друг йому на карту скидав гроші. А ще якісь( не назвалися)діставали троюрідного брата і його жінку, той теж гроші скидав. Приват - зелене....

Соглашусь со многими, а в чем собственно проблема? Родные пускай вас потдерживают, живы, здоровы, а это главное, а соседи это вообще посторонние люди которые лезут в вашу личную жизнь, не хватает ума сказать что не знают вас, так это их проблемы, пускай принимают звонки дальше.

В селе менталитет особый... я это поняла, когда пояснила одной сельской жительнице, что ей не нужно продавать почки, дом и кота ради погашения кредитов. "Шо сусіди скажуть" было главной аргументации пока я не спросила что она сама себе скажет и ее сын ей, если она, и без того не богатая, последние деньги будет относить этим недоразвитым звонилкам. Посидела, подумала и полегчало

Прости , а 27 это что у тебя ?) ,,?
В селе менталитет особый... я это поняла, когда пояснила одной сельской жительнице, что ей не нужно продавать почки, дом и кота ради погашения кредитов. "Шо сусіди скажуть" было главной аргументации пока я не спросила что она сама себе скажет и ее сын ей, если она, и без того не богатая, последние деньги будет относить этим недоразвитым звонилкам. Посидела, подумала и полегчало
Это печально... А ещё почему то люди у самих себя не на первом месте...
Хвастается походу...

Назад
Угорі