Все спочатку!

• Автор теми Автор теми Halina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 5K
Я з лютого місяця маю справу з мфо.Пів року тріпали нерви мені рідним.Було все навіть проблеми з найріднішими.Я думала що все мине.Вже більше місяця як все потрохи затихло.А тут вже неділю знову пекло звонять всім підряд сусідам моїм моїх батьків рідним друзям.У мене 100 звінків і день.Невитримую люди мені звонять скандали чуть не до драки.Від тих нервів молоко пропало.Чи довго ще буде те жахіття
Монєтку маєте?

Я нетерплю я відповідаю що не Я вам звоню я номера сусідів навіть немаю.Просто сусіди ідуть до батьків у ті мені звонять і нервують
Извините, а сказать маме с папой : у меня от ваших звонков молоко пропало - Вам религия не позволяет?

В селі,нажаль,в людей філософія життя трішки інша☹
Вот не совсем соглашусь с вами! Жить, вернее существовать, а что скажут соседи, знакомые? Типа я же должна быть хорошей? Только для кого и зачем?! Я например, не стремлюсь кому то нра, я такая какая я есть, и быть хорошей для всех не собираюсь, так как это уже буду не я настоящая, а просто игра.. И жить по принципу, а что скажуть люди, простите, но это себя не уважать!

Ты как-то сразу сурово подошел к вопросу... Еще 2 месяца..., потом родят..., и опять будут звонить..;)
Того и похудал так сильно, ну настоящий здохлик он.. Вот, что значит так сурово подходить к решению вопросов)))

Вот не совсем соглашусь с вами! Жить, вернее существовать, а что скажут соседи, знакомые? Типа я же должна быть хорошей? Только для кого и зачем?! Я например, не стремлюсь кому то нра, я такая какая я есть, и быть хорошей для всех не собираюсь, так как это уже буду не я настоящая, а просто игра.. И жить по принципу, а что скажуть люди, простите, но это себя не уважать!
Згідна на 100%.Але до такого принципу життя...нашим людям ще дуже й дуже далеко...особливо в селах...наш народ нєпобєдім,нажаль☹

Дуже добре допомагає- ось бланк, заповняй і неси в поліцію
Так,допомагає,але якщо це людям говорити,а не бігати перед ними оправдовуватися(((
Але,нажаль,більшість бігає оправдовується...
І поки люди не поміняють своє відношення до цього всього,поки будуть реагувати на це все,чмoшнuкu і їхні методи роботи будуть процвітати,нажаль...
Тому що,більшість всерівно платить,лиш би люди не говорили☹

Родили,всеодно не дзвонять.?
Слонихи, например, вынашивают слонят 2 года! Бедный папа-слон..:facepalm:
У наших "слонов" все еще печальней... Через год, по пропуску срока исковой давности "обвалились" штрафы и проценты..)))
Через три, любой звонок - как анекдот..;)

Блин, дорогой, пиши по скромнее плиз, у меня малышка на руках ведь, не совсем хохотать мозю, и так одним пальцем клацаю
Так я так щось і не зрозуміла,малявка твоя???
Ти ж весь час на роботі була???Родити коли встигла???

Я з лютого місяця маю справу з мфо.Пів року тріпали нерви мені рідним.Було все навіть проблеми з найріднішими.Я думала що все мине.Вже більше місяця як все потрохи затихло.А тут вже неділю знову пекло звонять всім підряд сусідам моїм моїх батьків рідним друзям.У мене 100 звінків і день.Невитримую люди мені звонять скандали чуть не до драки.Від тих нервів молоко пропало.Чи довго ще буде те жахіття
скільки шараг?

Назад
Угорі