Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
что больше проценты не растутazo199217, у меня тоже пишит приостановлено, а что это означает х*р его.....
нет.... просто приостановленоazo199217, но не продан еще?? ?? Или это и означает что продан?
Привет, могу тебе свой скинуть как образец, если надо.ТАкой вопрос: кт-то все-таки смог отыскать договора с CCloan? Я искал, но все безуспешно. А к почте доступа нет.
Готуються до нападу. Шукають про вас інфо. У мене теж так було. Тишина була 3 міс, а потім понеслася, обдзвонили всіх кого можна, навіть до батьків на роботу, а саме директору на особистий номер. Отак от...я не знаю, что и думать... в личном кабинете уже надпись приостановлено, а за 1,5 месяца ни звонка ни смс тупо ничего
оуГотуються до нападу. Шукають про вас інфо. У мене теж так було. Тишина була 3 міс, а потім понеслася, обдзвонили всіх кого можна, навіть до батьків на роботу, а саме директору на особистий номер. Отак от...
я їм отправила пісьмо на почту заказним + запрет на не розголошення даних тепер статус приостановлен можна вносити суму яка вам одобна.до пісьма їм у мене була прострочка 3 дня то задовбували мене +контактний номерГотуються до нападу. Шукають про вас інфо. У мене теж так було. Тишина була 3 міс, а потім понеслася, обдзвонили всіх кого можна, навіть до батьків на роботу, а саме директору на особистий номер. Отак от...
Цей лист на не розголошення даним можна всім мфо писати?І вони реально діють?я їм отправила пісьмо на почту заказним + запрет на не розголошення даних тепер статус приостановлен можна вносити суму яка вам одобна.до пісьма їм у мене була прострочка 3 дня то задовбували мене +контактний номер

не знаю чи всіма мфо но сслоан подіяло кажуть що на манивео не дієЦей лист на не розголошення даним можна всім мфо писати?І вони реально діють?
Нє ну ті сiсi точно тронуті.Вже я їх номера підписала щоб знати хто звонить.Щойно звонили.Невже їм не спиться?Не знаю що хотіли,в мене вихідний,трупку не беру![]()
Ті манівео взагалі страх потеряли.Вони що думають що їм все можна?Не розумію(Пишуть ті цифри які хочуть.Брала 5тис.Пролонгаціями заплатила 3тис.І ще й в них не перший раз брала.Раніше клала всю суму,а коли не змогла пролонгувалане знаю чи всіма мфо но сслоан подіяло кажуть що на манивео не діє
я брала 10500, пролонгациями выплатила уже 16000, а они ещё 35000 хотят)))))Ті манівео взагалі страх потеряли.Вони що думають що їм все можна?Не розумію(Пишуть ті цифри які хочуть.Брала 5тис.Пролонгаціями заплатила 3тис.І ще й в них не перший раз брала.Раніше клала всю суму,а коли не змогла пролонгувала
То вони мені вже 9800 написали.Ко....ли!