Всё что надо знать о СС Loan [Part-2]

• Автор теми Автор теми Verificator
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 140
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
azo199217, у меня тоже пишит приостановлено, а что это означает х*р его.....

azo199217, но не продан еще?? ?? Или это и означает что продан?

azo199217, спасибо большое за информацию.

ТАкой вопрос: кт-то все-таки смог отыскать договора с CCloan? Я искал, но все безуспешно. А к почте доступа нет.

я не знаю, что и думать... в личном кабинете уже надпись приостановлено, а за 1,5 месяца ни звонка ни смс тупо ничего
Готуються до нападу. Шукають про вас інфо. У мене теж так було. Тишина була 3 міс, а потім понеслася, обдзвонили всіх кого можна, навіть до батьків на роботу, а саме директору на особистий номер. Отак от...

Готуються до нападу. Шукають про вас інфо. У мене теж так було. Тишина була 3 міс, а потім понеслася, обдзвонили всіх кого можна, навіть до батьків на роботу, а саме директору на особистий номер. Отак от...
оу

То капець(((І де вони стільки інфо знаходять???((((

я їм отправила пісьмо на почту заказним + запрет на не розголошення даних тепер статус приостановлен можна вносити суму яка вам одобна.до пісьма їм у мене була прострочка 3 дня то задовбували мене +контактний номер

я їм отправила пісьмо на почту заказним + запрет на не розголошення даних тепер статус приостановлен можна вносити суму яка вам одобна.до пісьма їм у мене була прострочка 3 дня то задовбували мене +контактний номер
Цей лист на не розголошення даним можна всім мфо писати?І вони реально діють?

Нє ну ті сiсi точно тронуті.Вже я їх номера підписала щоб знати хто звонить.Щойно звонили.Невже їм не спиться?Не знаю що хотіли,в мене вихідний,трупку не беру:beach:

• Подобається
Реакції: Liza
Цей лист на не розголошення даним можна всім мфо писати?І вони реально діють?

Нє ну ті сiсi точно тронуті.Вже я їх номера підписала щоб знати хто звонить.Щойно звонили.Невже їм не спиться?Не знаю що хотіли,в мене вихідний,трупку не беру:beach:
не знаю чи всіма мфо но сслоан подіяло кажуть що на манивео не діє

не знаю чи всіма мфо но сслоан подіяло кажуть що на манивео не діє
Ті манівео взагалі страх потеряли.Вони що думають що їм все можна?Не розумію(Пишуть ті цифри які хочуть.Брала 5тис.Пролонгаціями заплатила 3тис.І ще й в них не перший раз брала.Раніше клала всю суму,а коли не змогла пролонгувала
То вони мені вже 9800 написали.Ко....ли!

Ті манівео взагалі страх потеряли.Вони що думають що їм все можна?Не розумію(Пишуть ті цифри які хочуть.Брала 5тис.Пролонгаціями заплатила 3тис.І ще й в них не перший раз брала.Раніше клала всю суму,а коли не змогла пролонгувала
То вони мені вже 9800 написали.Ко....ли!
я брала 10500, пролонгациями выплатила уже 16000, а они ещё 35000 хотят)))))

"СС ЛОУН"
Ідентифікаційний код юридичної особи 40071779
Дата запису: 19.10.2015
Номер запису: 1 070 102 0000 060004

Исков не нашел,
Есть ли кто-то, кто взял у них займ более 3 лет назад?

Я в реестре по финфорсу и сс лоан вообще НИ ОДНОГО иска не видел.
НОЛЬ.
Точно не судятся?

Мой договор продан, чего теперь ждать?(

dubeeeeen777, звонки от "коллекторов".
Рекомендую вести запись разговора, обязательно чтобы на том конце провода сказали из какой компании и интересы какой компании представляют. После чего перенести эту (эти) запись (-си) на носитель (cd, SD и пр.), написать заявление в полицию и отправить заказным письмом с уведомлением о вручении. В таком случае, Ваше заявление будет принято.
Как его составить правильно - подскажут юристы. Весьма несложно.
Писать надо в Главное управление Национальной полиции Украины в г. Киеве.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі