Є такий закон макроекономіки:
"З бідних багато не візьмеш. Але їх (бідних) дуже багато."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Потужно! Що ту можна заперечити? Економіка повинна бути економною!Є такий закон макроекономіки:
Якщо до 100к, і земля на мене і сестру оформлена, тобто в мене половина ділянки не великаЯкщо сума по ВП велика то думаю що можуть щоб швидше його закрити
Цей принцип було озвучено в період "застою" при Брєжнєві.Потужно! Що ту можна заперечити? Економіка повинна бути економною!
Економіка орієнтується
Коли я навчався в ХБК, там в нас препод випустив якусь невеличку брошурку, та заставив купити)))). Ну, така собі, інфи мало, але багато постулатів))))). Навіщо купляти - незрозуміло, бо все це він нам викладав і за два місяці в конспекті було все, що в його книжці))Це в нас один викладач любив "умняка" клеїти. Навіть якусь брощюру пес видав.... ну й нам її реалізував "не за дорого"... і сміх і гріх...
Та сама історія, той "науківець" був економіст знаний.... заочники пищали як кроленята в пазурах хижака.Коли я навчався в ХБК, там в нас препод випустив якусь невеличку брошурку, та заставив купити)))). Ну, така собі, іефи мало, але багато постулатів))))). Навіщо купляти - незрозуміло, бо все це він нам викладав і за два місяці в комплекті було все, що в його книжці))
Как сказать...Оффтопвся мировая экономика зиждется на постулатах Адама Смита ©Юрий Анатолич, Сваты
Думаю, в западном мире найти сантехника Смита - не такая уж сложная задача
Зрозуміла , в мене тіла кредитів від 1500 до 7 тисяч (а ось відсотки нараховані до 50 тисяч) зараз по трохи почну домовлятись з ними з тими хто добавив мене в реєстр боржників ,тільки за них знаю що є кредити ! Частину кредитів хто мені самі писали закрити хочаб відсоток і тіло закрила декілька , і ще два таких закрию , + 1 справа в суді ,працюємо з юристом з сайту , а потім буду шукати тих же відкриті провадження і продані і буду сама їм писати просити закрити за тіло %(щоб не за всі гроші світу ) але не знаю підуть вони на таке якщо сама буду просити чи ні !!?? Може хтось знає ж сенс з ними самій зізвонюватись за для цього ???Якщо сума по ВП велика то думаю що можуть щоб швидше його закрити
Якщо у спільній власності то не знаюЯкщо до 100к, і земля на мене і сестру оформлена, тобто в мене половина ділянки не велика
Якщо прострочка велика то можите. Мені діджики скинули пропозицію для закрий я сплатити половину тіла, написала їм що можу оплатити двома платежами, спочатку відмовилися, а потім написали гарантійку. Розділили цих 50% від тіла ще на два платежі.Зрозуміла , в мене тіла кредитів від 1500 до 7 тисяч (а ось відсотки нараховані до 50 тисяч) зараз по трохи почну домовлятись з ними з тими хто добавив мене в реєстр боржників ,тільки за них знаю що є кредити ! Частину кредитів хто мені самі писали закрити хочаб відсоток і тіло закрила декілька , і ще два таких закрию , + 1 справа в суді ,працюємо з юристом з сайту , а потім буду шукати тих же відкриті провадження і продані і буду сама їм писати просити закрити за тіло %(щоб не за всі гроші світу ) але не знаю підуть вони на таке якщо сама буду просити чи ні !!?? Може хтось знає ж сенс з ними самій зізвонюватись за для цього ???
Много изначально хотели? Сколько времени прошло с момента как выкупили ваш долг?Мені діджики скинули пропозицію для закрий я сплатити половину тіла, написала їм що можу оплатити двома платежами, спочатку відмовилися, а потім написали гарантійку. Розділили цих 50% від тіла ще на два платежі.
Там тіло не велике 5600грн, але це кредит від компанії Гроші всім. Так як вони мене кошмарили найбільше і розсилали по рідних і друзях пopнoколлажи то взагалі говорила що оплачувати не буду нічого, моральна компенсація, як дзвонили то говорила що буду платити тільки за рішенням суду. В 2022р продали діджикам, вони раз в місяць писали на емейл, кілька разів подзвонили сестрі, я написала на них скаргу в НБУ за те що їй дзвонять і з того часу пишуть лише мені. Минулого місяця запропонували 2800грн, сказала що лише двома частинами, от так і буду платитиМного изначально хотели? Сколько времени прошло с момента как выкупили ваш долг?
"Страшно, аж жуть"! У страху очі великі. А може, в дійсності гора народила мишу? Та й майже на кожну отруту є антидот.Да було би добре якщо би пояснили ! Бо в мене ж закриті шараги ,а ще є ті що не закриті! І я по своїй тупості можливо змінила номера давно і забула навіть які шараги в мене ще не закритті і тепер стрьомно дуже
Колись такою була. Вся в штучних дефіцитах, як чотирижди дорогий леонід ілліч в брязькальцях. Не дай Бог повторення...Економіка повинна бути економною!
С діджи так я зараз домовилась и закриваю по черзі , а інші кредитори буду пробувать домовитись коли діджи закрию ще 2 кредити ! А прострочені кредити в мене всі десь 5 роківЯкщо у спільній власності то не знаю
Якщо прострочка велика то можите. Мені діджики скинули пропозицію для закрий я сплатити половину тіла, написала їм що можу оплатити двома платежами, спочатку відмовилися, а потім написали гарантійку. Розділили цих 50% від тіла ще на два платежі.
В мене також з 2020 року прострочкаС діджи так я зараз домовилась и закриваю по черзі , а інші кредитори буду пробувать домовитись коли діджи закрию ще 2 кредити ! А прострочені кредити в мене всі десь 5 років![]()
Исполнитель мог реализовать ее и ранее..Просто в шоке ! У меня на меня оформлена земля , и что получается ! Сейчас шараги могут ее забрать в счета погашения !??