ВРУ вважає,що боржники мало "затиснуті в лещата"

• Автор теми Автор теми рус-лан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 6K
Є такий закон макроекономіки:

"З бідних багато не візьмеш. Але їх (бідних) дуже багато."

Потужно! Що ту можна заперечити? Економіка повинна бути економною!
Цей принцип було озвучено в період "застою" при Брєжнєві.
І з економічної точки зору - дана теза не має жодного логічного змісту. Це як сказати - "Масло має бути масляним!"
Економіка орієнтується не на економію, а на продукування доданої вартості, яка є конкурентною.

Приклад.
- Скільки вартує тона сталі?
- В чорному прокаті - 35-45к грн. А от в швейцарських годинниках - тут калькулятор треба.

😁

Це в нас один викладач любив "умняка" клеїти. Навіть якусь брощюру пес видав.... ну й нам її реалізував "не за дорого"... і сміх і гріх...

Це в нас один викладач любив "умняка" клеїти. Навіть якусь брощюру пес видав.... ну й нам її реалізував "не за дорого"... і сміх і гріх...
Коли я навчався в ХБК, там в нас препод випустив якусь невеличку брошурку, та заставив купити)))). Ну, така собі, інфи мало, але багато постулатів))))). Навіщо купляти - незрозуміло, бо все це він нам викладав і за два місяці в конспекті було все, що в його книжці))

Коли я навчався в ХБК, там в нас препод випустив якусь невеличку брошурку, та заставив купити)))). Ну, така собі, іефи мало, але багато постулатів))))). Навіщо купляти - незрозуміло, бо все це він нам викладав і за два місяці в комплекті було все, що в його книжці))
Та сама історія, той "науківець" був економіст знаний.... заочники пищали як кроленята в пазурах хижака.

Оффтоп
вся мировая экономика зиждется на постулатах Адама Смита ©Юрий Анатолич, Сваты
Как сказать...
Смит написал свои труды еще во второй половине 18-го века. А экономическая наука не стояла на месте.
Не буду душнилой, но нужно учитывать концепцию Кейнса и теорию игр Нэша. И это еще не всё 😎

Смит говорил о чистом рынке. А такого понятия так и не существует. Сейчас больше преобладают на практике концепции социальной ориентации и институционализм 😁
Конечно, это не касается всяких диктаторских и людоедских режимов. Там сказали, что трава - это вкусно, значит, будешь есть траву 😂

Останнє редагування:
Смит написал свои трубы

44.webp

Якщо сума по ВП велика то думаю що можуть щоб швидше його закрити
Зрозуміла , в мене тіла кредитів від 1500 до 7 тисяч (а ось відсотки нараховані до 50 тисяч) зараз по трохи почну домовлятись з ними з тими хто добавив мене в реєстр боржників ,тільки за них знаю що є кредити ! Частину кредитів хто мені самі писали закрити хочаб відсоток і тіло закрила декілька , і ще два таких закрию , + 1 справа в суді ,працюємо з юристом з сайту , а потім буду шукати тих же відкриті провадження і продані і буду сама їм писати просити закрити за тіло %(щоб не за всі гроші світу ) але не знаю підуть вони на таке якщо сама буду просити чи ні !!?? Може хтось знає ж сенс з ними самій зізвонюватись за для цього ???

Якщо до 100к, і земля на мене і сестру оформлена, тобто в мене половина ділянки не велика
Якщо у спільній власності то не знаю

Зрозуміла , в мене тіла кредитів від 1500 до 7 тисяч (а ось відсотки нараховані до 50 тисяч) зараз по трохи почну домовлятись з ними з тими хто добавив мене в реєстр боржників ,тільки за них знаю що є кредити ! Частину кредитів хто мені самі писали закрити хочаб відсоток і тіло закрила декілька , і ще два таких закрию , + 1 справа в суді ,працюємо з юристом з сайту , а потім буду шукати тих же відкриті провадження і продані і буду сама їм писати просити закрити за тіло %(щоб не за всі гроші світу ) але не знаю підуть вони на таке якщо сама буду просити чи ні !!?? Може хтось знає ж сенс з ними самій зізвонюватись за для цього ???
Якщо прострочка велика то можите. Мені діджики скинули пропозицію для закрий я сплатити половину тіла, написала їм що можу оплатити двома платежами, спочатку відмовилися, а потім написали гарантійку. Розділили цих 50% від тіла ще на два платежі.

Мені діджики скинули пропозицію для закрий я сплатити половину тіла, написала їм що можу оплатити двома платежами, спочатку відмовилися, а потім написали гарантійку. Розділили цих 50% від тіла ще на два платежі.
Много изначально хотели? Сколько времени прошло с момента как выкупили ваш долг?

Много изначально хотели? Сколько времени прошло с момента как выкупили ваш долг?
Там тіло не велике 5600грн, але це кредит від компанії Гроші всім. Так як вони мене кошмарили найбільше і розсилали по рідних і друзях пopнoколлажи то взагалі говорила що оплачувати не буду нічого, моральна компенсація, як дзвонили то говорила що буду платити тільки за рішенням суду. В 2022р продали діджикам, вони раз в місяць писали на емейл, кілька разів подзвонили сестрі, я написала на них скаргу в НБУ за те що їй дзвонять і з того часу пишуть лише мені. Минулого місяця запропонували 2800грн, сказала що лише двома частинами, от так і буду платити

Да було би добре якщо би пояснили ! Бо в мене ж закриті шараги ,а ще є ті що не закриті! І я по своїй тупості можливо змінила номера давно і забула навіть які шараги в мене ще не закритті і тепер стрьомно дуже
"Страшно, аж жуть"! У страху очі великі. А може, в дійсності гора народила мишу? Та й майже на кожну отруту є антидот.

Економіка повинна бути економною!
Колись такою була. Вся в штучних дефіцитах, як чотирижди дорогий леонід ілліч в брязькальцях. Не дай Бог повторення...

Останнє редагування:
Якщо у спільній власності то не знаю

Якщо прострочка велика то можите. Мені діджики скинули пропозицію для закрий я сплатити половину тіла, написала їм що можу оплатити двома платежами, спочатку відмовилися, а потім написали гарантійку. Розділили цих 50% від тіла ще на два платежі.
С діджи так я зараз домовилась и закриваю по черзі , а інші кредитори буду пробувать домовитись коли діджи закрию ще 2 кредити ! А прострочені кредити в мене всі десь 5 років🤣🤣🤣

С діджи так я зараз домовилась и закриваю по черзі , а інші кредитори буду пробувать домовитись коли діджи закрию ще 2 кредити ! А прострочені кредити в мене всі десь 5 років🤣🤣🤣
В мене також з 2020 року прострочка

А я вот не понимаю этого закона до конца….
То есть, если у меня есть много задолженностей по кредитам, то любая шарашкина контора в лице товки или финки может попедалить к частному исполнителю или там ещё куда то *без суда* и за нести меня без суда в реестр должников, благодаря которому все счета /имущества поблочится?

Назад
Угорі