Воинствующее невежество или почему, этот народ безнадежен.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Jusy,
Три ноты для музыки мыслей на нотном стане Форума (А щоб ще більше заплутати думки, бо на диво майже всі пишуть без орфографічних помилок).

Рефлексы, привычки, навыки, воля, тренированность, ЗНАНИЯ, ОБРАЗОВАНИЕ, ВОСПИТАНИЕ, менталитет, воспоминания, мечты, и многое многое многое другое … -это проявление взаимодействия А и Б.

А. Инстинкты 1 … 10 … 20

Б. Инстинкт Управлять инстинктами есть только у человека, разумного человека.

В. Это БОГ.

Нахрена об этом знать? А чтобы не утратить, не потерять, Б и В. Чтобы не атрофировалось Б, что бы не уподобиться животным.

А законодавец у вас кто?Какая у вас Вера?
Законодавець для всіх один. Просто у різних релігій, духовних традицій та філософських систем він під різними іменами.
А яка саме реінкарнація діє?
Ми чиста свідомість, яка ніколи не не вмирала і не помре. Для отримання того чи іншого досвіду отримуємо грубу фізичну оболонку.
Як софт і залізо.

Законодавець для всіх один. Просто у різних релігій, духовних традицій та філософських традицій він під різними іменами.
Так а реінкарнація яка діє? Даоська, Лаоська, Буддистська, Індуістська чи Антична?
Чи Вам потрібно ще і різницю між ними пояснити?

Законодавець для всіх один. Просто у різних релігій, духовних традицій та філософських традицій він під різними іменами.
Знаю Бог один!Но религий много! Поэтому и спросила за веру!

Так а реінкарнація яка діє? Даоська, Лаоська, Буддистська, Індуістська чи Антична?
Чи Вам потрібно ще і різницю між ними пояснити?
Є діючий закон. А є опис закону людьми.
Зрозуміло, що погляди людей суб'єктивні і не можуть об'єктивно відобразити реальність)
Думаю найбільш об'єктивно описує, цей закон - Законодавець. В Гіті і Бхагават пурані))
Знаю Бог один!Но религий много! Поэтому и спросила за веру!
Санатана дхарма, якщо це вам щось скаже)
В ведических текстах Санатана Дхарма не считается каким-то одним учением, но скорее определенным видением жизни и духовного пути. В этом контексте можно говорить о том, что все известные в настоящее время религии отражают ту или иную сторону Санатана Дхармы

Останнє редагування:
Лёвушка, Я також не зрозумів про що цей пост. Але дочитавши до кінця, зрозумів, що він про ***** казав? Чи не про це?

Kredit_s, я верю в то,что жизнь на земле это и есть ад! Это моя вера!! Докажите мне,что я не права ( раз вы такой умный,что я удивлена видеть вас на данном форуме)

Думаю найбільш об'єктивно описує, цей закон - Законодавець. В Гіті і Бхагават пурані))
Тоді треба розуміти, що реінкарнація цього типу у своїй основі містить переселення саме споріднених душ. Тобто від матері к дитині, а не від людини до равлика. Хоча більш "модернові" трактовки з усих сил намагаються натягнути сову на глобус.

Kredit_s, я верю в то,что жизнь на земле это и есть ад! Это моя вера!! Докажите мне,что я не права ( раз вы такой умный,что я удивлена видеть вас на данном форуме)
Ви праві. Тому, що все залежить від вашої свідомості і Вашого бачення.
Ви помиляєтеся - був би я "умний" нічого тут би не писав)

А давайте...разубеждайте)))
В формальной трактовке, Библейский Ад - сакральное место, где грешник проходит обряд очищения от грехов земной жизни. Чистят не очень современными моющими средствами - огнем.
Вы горите? Нет, тогда Вы не в Библейском Аду.

Если же брать свободную трактовку, гореть в Аду = гореть от стыда;)

• Подобається
Реакції: Neo
Тоді треба розуміти, що реінкарнація цього типу у своїй основі містить переселення саме споріднених душ. Тобто від матері к дитині, а не від людини до равлика. Хоча більш "модернові" трактовки з усих сил намагаються натягнути сову на глобус.
Все таки ви мабуть не дуже добре обізнані.
Бхагават гіта. Вірші 16.19-20

Завистливых и злонравных, самых низких среди людей, Я навечно низвергаю в океан материальной жизни, в различные демонические формы жизни
Снова и снова рождаясь среди демонов, о сын Кунти, такие люди не могут /лишены возможности/ приблизится ко Мне. Постепенно они деградируют в самые отвратительные формы существования.

Тому равлик - це ще не погана форма існування))

Я вам одним словом можу доказати, що життя на землі - це не ад. Я на 1000% впевнений в тому, що вам щось подобається тут на землі. І неважливо що. Так що вважаю, що ваша віра-це повне "лайно".

Я вам одним словом можу доказати, що життя на землі - це не ад. Я на 1000% впевнений в тому, що вам щось подобається тут на землі. І неважливо що. Так що вважаю, що ваша віра-це повне "лайно".
А вы были в аду и знаете,что там нет ни чего хорошего? Настолько уверены,что ад это горящие котлы со смолой?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі