Щоденник Вот и моя история долгов...

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 366
  • Перегляди Перегляди 10K
Да не перейдуть вони рідним. В мене немає спадщини. Я навіть без прописки. А мої обов'язки ніхто не повинен приймати.

Немає за що з ними вирішувати
ну так поступово все робіть, знайдіть підробіток, багато вакансій на фрілансі є.
не треба нікого звинувачувати, а тим паче себе, просто живіть і поступово вирішуйте проблеми. Це не кінець світу, ви так пишете ніби ніколи не стикалися зі справді серьозними проблемами порівняно з цим.

А бачу ви йдете на банкрутство, то чого взагалі перейматися і казати про самогубство ?

Я вчера сделал подарки всему женскому полу своей семьи) потом отлично провел время с девушкой. Вообще какие нафиг кредиты могут влиять на нас, когда самое главное это жизнь и наше счастье и наших близких.
Щось мої близькі не дуже щасливі через мої борги...
Це кльово коли ви маєте підтримку))

ну так поступово все робіть, знайдіть підробіток, багато вакансій на фрілансі є.
не треба нікого звинувачувати, а тим паче себе, просто живіть і поступово вирішуйте проблеми. Це не кінець світу, ви так пишете ніби ніколи не стикалися зі справді серьозними проблемами порівняно з цим.

А бачу ви йдете на банкрутство, то чого взагалі перейматися і казати про самогубство ?
На банкрутство іду. Я нікого не звинувачую. А от себе доїдаю. Знаю що це не правильно. І дякую за підтримку.
Я знаю що це фігня і просто треба потерпіти, я не кредиторів боюсь, а оточення яке, гірше за МФО... Яке дуже давить на відчуття провини

У вас тело 300к и вы идёте на банкротство? При этом цена 45к всего... писали гдето что больше 100к это стоит и при сумме ниже 500к по телам смысла нет этим заниматься... Кто юрист у вас? Наш с форума хотя бы?
Я сама себе захищатиму і сама готую заяву

Щось мої близькі не дуже щасливі через мої борги...
Це кльово коли ви маєте підтримку))

На банкрутство іду. Я нікого не звинувачую. А от себе доїдаю. Знаю що це не правильно. І дякую за підтримку.
Я знаю що це фігня і просто треба потерпіти, я не кредиторів боюсь, а оточення яке, гірше за МФО... Яке дуже давить на відчуття провини

Я сама себе захищатиму і сама готую заяву
Ви доросла людина, якщо оточення якось погано до вас відноситься, ви в будь-який момент можете почати і їх ігнорувати. У всіх є проблеми, якщо оточення таке «святе», то краще відмовитись від цих людей

Ви доросла людина, якщо оточення якось погано до вас відноситься, ви в будь-який момент можете почати і їх ігнорувати. У всіх є проблеми, якщо оточення таке «святе», то краще відмовитись від цих людей
Можливо
Я просто не хочу щоб через мої помилки постраждали інші

Добрый вечер. Извините давно не появлялась. 12.03.2025 у меня сегодня день рождения.
Пошли прострочки по многим. Уже легче считать кто не в просрочке. Не знаю кому звонят. Мне пока никто нечего не говорят. Но так как сегодня поздравили меня всего 7 человек с телефонной книги. Наверное задолбали многих. Надеюсь им хватит сил и терпения и мужества меня простить за неудобства. Отбитые пока больше всего старфин, аван, стенд, финбар. Им таблеток не дают.
Завтра последний день свободы без битов. Готовлюсь морально к 10 кругам ада.
мне страшно...

Добрый вечер. Извините давно не появлялась. 12.03.2025 у меня сегодня день рождения.
Пошли прострочки по многим. Уже легче считать кто не в просрочке. Не знаю кому звонят. Мне пока никто нечего не говорят. Но так как сегодня поздравили меня всего 7 человек с телефонной книги. Наверное задолбали многих. Надеюсь им хватит сил и терпения и мужества меня простить за неудобства. Отбитые пока больше всего старфин, аван, стенд, финбар. Им таблеток не дают.
мне страшно...
Буду 8:) мої вітання.

мне страшно...
З днем народження 🎂 Наснаги подолати цей складний шлях 🫶🏼

з Бітами пекло лише на 50-й день, то ж ще є час 😄

мне страшно...
Вітаю з днем народження!🎂🍾🥂 менше переймайтеся мфо, порадуйте себе чимось , навіть якась дрібниця, типу перегляд улюбленого фільма, може підняти настрій.
Терпіння, здоров'я і гарного настрою вам бажаю!😉🥳

мне страшно...
Мої вітання і дозвольте собі бути вільною бо вільна і маєте бути щасливою а борги то все дрібниці …звільнитеся помаленьку себе бережіть

З днем народження 🎂 Наснаги подолати цей складний шлях 🫶🏼

з Бітами пекло лише на 50-й день, то ж ще є час 😄
Але ж пишуть що вони і до цього бентежить

Мої вітання і дозвольте собі бути вільною бо вільна і маєте бути щасливою а борги то все дрібниці …звільнитеся помаленьку себе бережіть
Дякую

Мене тут поздоровлення пишуть більше людей ніж у житті
Дякую вам всім
Ви чудові, хоч я вас і не знаю

Вітання! Просто памʼятайте що це все тимчасово і по суті не найважливіше в житті. Тому все буде добре) Вірте в це!

Вітання! Просто памʼятайте що це все тимчасово і по суті не найважливіше в житті. Тому все буде добре) Вірте в це!
Дякую

Так, але оте шоу з колажами, розсилками тільки на 50-й день. У мене так було 😏
Ну супер
І як ваше оточення?

Ну супер
І як ваше оточення?
Слава небесам, я з Бітами розпрощалась. Але був піпець: група, спам, терор дзвінками.
Скажу, що певною мірою, пощастило, бо оточення адекватне плюс/мінус. Але коли вони вже влізли у мою професійну сферу, була змушена діяти рішуче і вирішувати проблему 🥴 Бо далі б було гірше, я впевнена.

Слава небесам, я з Бітами розпрощалась. Але був піпець: група, спам, терор дзвінками.
Скажу, що певною мірою, пощастило, бо оточення адекватне плюс/мінус. Але коли вони вже влізли у мою професійну сферу, була змушена діяти рішуче і вирішувати проблему 🥴 Бо далі б було гірше, я впевнена.
Я не маю змоги їх погасити, хоча дуже б хотіла. Мені ніхто не хоче допомагати в цьому, а грошей немає, ледве кінці з кінцями звожу. Шукаю кращу роботу але нічого поки не знаходиться. Навіть думала піти до колекторів працювати, але ні втретє карму не хочу.
Маю намір попрацювати їх методами
Але мені потрібна підтримка і соратники

А що за группа?

Слухайте підкажіть будьласка якийсь алгоритм дій!? Бо я не розумію що з криптовими робити....
Картинки на 50 день поняла а до цього що робити?

Останнє редагування модератором:
Я не маю змоги їх погасити, хоча дуже б хотіла. Мені ніхто не хоче допомагати в цьому, а грошей немає, ледве кінці з кінцями звожу. Шукаю кращу роботу але нічого поки не знаходиться. Навіть думала піти до колекторів працювати, але ні втретє карму не хочу.

А що за группа?

Слухайте підкажіть будьласка якийсь алгоритм дій!? Бо я не розумію що з криптовими робити....
До цього будуть дзвінки та смс усім, хоч якось повʼязані з Вами. Це на початковій стадії. Затихнуть, потім знову. Хвилями.
Далі підуть неадекватні методи - створюють групи в Вайбері чи десь ще, додають туди лівих людей, Ваших рідних чи знайомих і кидають колажі про Вас. Це 50 днів +
Потім роблять спам-терор на телефон. Це можуть бути дзвінки через кожну секунду протягом 2-х днів, смс з кодами, смс, що Ви - шахрайка та ігроманка.
Пишуть оточенню, розповідають різні гидкі речі.

Наразі їм дуже подобається метод «підміни номеру»

Якщо коштів немає- ігнорування. Але треба буде пояснити людям, хто то такі.

А що за группа?

"Маю намір попрацювати їх методами
Але мені потрібна підтримка і соратники"
А це що ви маєте на увазі?

Назад
Угорі