Вопрос к тем, кто прошел через это всё

• Автор теми Автор теми anna99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 3K
Оффтоп
Цікаво як форум знайшовся з тік тока🤭

anna99999, ви зверніться в УБКІ.
Знайдете всі борги, кому скільки винні.
І самотужки закривайте по черзі.
Але для початку почитайте форум, наберіться розуміння, як це робили інші.Дуже багато форумчан закривали борги і з більшою кількістю мфо.І все в них вийшло!!!!

Останнє редагування:
Надійна платформа юристів)
Де ще б знайти юриста,як не в тік тоці)
Ну я просто созвонилась, проконсультироваться. Какая разница вообще?)
Вам відомо що таке Причинно-наслідкові зв'язки? Якщо ні, то пора зайнятися самоосвітою. Десь так із класу п'ятого загальної школи розпочати.
Я зараз серйозно говорю
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ поумничал, молодец, возьми с полки пирожок
Оффтоп
Цікаво як форум знайшовся з тік тока🤭

anna99999, ви зверніться в УБКІ.
Знайдете всі борги, кому скільки винні.
І самотужки закривайте по черзі.
Але для початку почитайте форум, наберіться розуміння, як це робили інші.Дуже багато форумчан закривали борги і з більшою кількістю мфо.І все в них вийшло!!!!
Я прекрасно знаю как это делается. У меня их было очень много. И это уже остатки, которые не было возможности тогда платить и забила на них. Вопрос вообще в другом.

Ну я просто созвонилась, проконсультироваться. Какая разница вообще?)

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ поумничал, молодец, возьми с полки пирожок

Я прекрасно знаю как это делается. У меня их было очень много. И это уже остатки, которые не было возможности тогда платить и забила на них. Вопрос вообще в другом.
Ну тоді вам повинно бути відомо, що після банкрутства іпотека вам не світить.Да і навіть якщо всі закриєте борги, навряд вам видадуть зразу кредит.Після закриття треба буде, щоб пройшов час.....і це не рік і не два.

Ну тоді вам повинно бути відомо, що після банкрутства іпотека вам не світить.Да і навіть якщо всі закриєте борги, навряд вам видадуть зразу кредит.Після закриття треба буде, щоб пройшов час.....і це не рік і не два.
Спасибо, я именно это и пытаюсь выяснить у людей. Потому, что в фирмах по банкротству говорят совсем другое и им не верилось. Именно для этого и пишу сюда.

З банкрутством за плечима вам точно іпотеку не дадуть, тому закриваєте за тіла і через 10 років всі записи зникнуть з вашої кредитної історії і вона буде чиста .
А, що до банкрутвв вам не вистачає суми тіл, там має бути від 30 мінімальних зарплат зараз це 200 тисяч грн.
Навіть якщо ви зробите фіктивний кредит і підете на банктутно, Це процедура на роки може бути, а після її завершення позитивноно , на 5 років ви стаєте не благо надійним позичальником, вам навіть кредитний ліміт в 500 грн не відкриють.
а якщо не закривати кредити вони теж зникнуть з убкі через 10 років?

Для іпотеки не настільки важлива кредитна історія
( хоча звісно з косяковою типу дефолт/низька взагалі забудьте )
наскільки ваша надійність/платіжоспроможність.
Кредитна історія важлива. Говорю вам, як колишній банківський працівник. Кредитна історія та доходи - важливі

чого раптом?
як не убкі так інше бкі

кредити перепродаються . про факт перепродажу треба повідомляти в бкі
я то винен дохера і закривати ніхера не збираюся , кредити мені більш ніколи в житті не треба.

Якщо щось через суд відвооюють то оплачу а так х*р там!

просрочка 2 роки + в 30 мфо тіло загальне 170к десь

Ну там процентов еще на 430к ) ну то такое

А как оценивается платежеспособность интересно. Ну и надеждость ) у меня фоп, но думаю это не сильно играет роль, даже если ки будет уже нормальной…
Кстати по фоп. Когда занималась кредитами, ФОП были в группе риска. Это был больше минус, чем плюс.

Спасибо, я именно это и пытаюсь выяснить у людей. Потому, что в фирмах по банкротству говорят совсем другое и им не верилось. Именно для этого и пишу сюда.
Фірмам,по банкрутству в тік тоці?......
А собственно яка різниця...
Чогось я думала що юриста чи адвоката шукають по рекомендаціях,а не в тік тоці....
Забудьте за будь який вид кредитування як мінімум на років 10.....

Кредитна історія важлива. Говорю вам, як колишній банківський працівник. Кредитна історія та доходи - важливі
Я написав що неважлива?
Я написав приблизно : хай буде у вас "золота" КІ, без доходної частини ніхто іпотеку не дасть.
І дохід має бути далеко не низький.

Фірмам,по банкрутству в тік тоці?......
А собственно яка різниця...
Чогось я думала що юриста чи адвоката шукають по рекомендаціях,а не в тік тоці....
Забудьте за будь який вид кредитування як мінімум на років 10.....
Я уже несколько раз написала, что просто созвонилась проконсультироваться. Какая разница вообще?
Если факт останется фактом.
Хоть скажут 80к хоть 60, хоть 200. Я не спрашивала где искать какие-то конторы и тд. А спросила как лучше поступить !
Тут вечно как не зайти на посты любые все такие умные, что прям страшно что сказать. Еденицы отвечают реально по факту только. Остальные лишь бы выпендрится , видимо нигде не ценят, та хоть на форуме выступить 🤦🏻‍♀️
Кстати по фоп. Когда занималась кредитами, ФОП были в группе риска. Это был больше минус, чем плюс.
Спасибо большое. Я думала, наоборот , они там видят доходы и стабильность.

Я уже несколько раз написала, что просто созвонилась проконсультироваться. Какая разница вообще?
Хоть скажут 80к хоть 60, хоть 200. Я не спрашивала где искать какие-то конторы и тд. А спросила как лучше поступить !
Тут вечно как не зайти на посты любые все такие умные, что прям страшно что сказать. Еденицы отвечают реально по факту только. Остальные лишь бы выпендрится , видимо нигде не ценят, та хоть на форуме выступить 🤦🏻‍♀️

Вывод один, вы не "отбелите" свою репутацию настолько, чтобы вам одобрили ипотеку.

І Вам добрий ранок. А ніхто не зобов'язаний відповідати як діяти. Тількі порадити,а вирішувати тількі Вам.Якщо вже пишете допис,то будьте готові і до відповіді і до критики. Скількі людей,стількі думок.
Пиріжок з полиці не пропонуйте....

Останнє редагування:
Тут вечно как не зайти на посты любые все такие умные, что прям страшно что сказать.
Не вічно. Люди всі різні, тож не варто все сприймати якось одноманітно чи агресивно.
Форум - це і є площадка для обміну знаннями, досвідом, думками. І у всіх він різний.
Еденицы отвечают реально по факту только. Остальные лишь бы выпендрится , видимо нигде не ценят, та хоть на форуме выступить 🤦🏻‍♀️
Не переходьте на особистості.

Большинство таких созвонов, заканчиваются тем, что люди отдают бешеные деньги юристам из тик тока, а результат получают нулевой. Вам просто написали, что не стоит на таких площадках обращаться за консультациями особенно, что касается юридических вопросов.
Вы не первая кто приходит сюда после таких консультаций. Но вам повезло, что вы не успели им заплатить. Большинство попадает на форум, уже выкинув деньги.
И это форум, каждый участник имеет право высказать свое мнение, даже если оно вам не нравиться.

Большинство таких созвонов, заканчиваются тем, что люди отдают бешеные деньги юристам из тик тока, а результат получают нулевой. Вам просто написали, что не стоит на таких площадках обращаться за консультациями особенно, что касается юридических вопросов.
Вы не первая кто приходит сюда после таких консультаций. Но вам повезло, что вы не успели им заплатить. Большинство попадает на форум, уже выкинув деньги.
И это форум, каждый участник имеет право высказать свое мнение, даже если оно вам не нравиться.
Спасибо, я так и хотела сделать, чтобы посоветоваться не с какими-то фирмами, а с реальными людьми, может кто прошел через это.
Не вічно. Люди всі різні, тож не варто все сприймати якось одноманітно чи агресивно.
Форум - це і є площадка для обміну знаннями, досвідом, думками. І у всіх він різний.

Не переходьте на особистості.
Просто я имею в виду, какая разница где высветилась фирма эта. А всем так смешно, что с тик ток. Не понимаю прикол. Совет спрашиваю, а не реакцию на то, где фирму увидела )
І Вам добрий ранок. А ніхто не зобов'язаний відповідати як діяти. Тількі порадити,а вирішувати тількі Вам.Якщо вже пишете допис,то будьте готові і до відповіді і до критики. Скількі людей,стількі думок.
Пиріжок з полиці не пропонуйте....
Ну, так если меня человек отправляет в школу учится, с каким-то намеком, мне как реагировать?) может, у меня образования и по-больше, чем у него. Я не унижала никого.

Просто я имею в виду, какая разница где высветилась фирма эта. А всем так смешно, что с тик ток. Не понимаю прикол. Совет спрашиваю, а не реакцию на то, где фирму увидела )
Дивіться і шукайте де вам заманеться це є ваше право.
Якщо і присутні жарти з приводу тік-ток "помагаторів" то повірте вони мають на те підгрунтя.
Просто ви новенька досить на форумі і можливо ще мало читали тут про такого роду "дєятєлєй".
Ті хто вже довго тут, дуже багато раз стикались і бачили що реальні люди пишуть про цей "бізнес".
Але ви вправі собі вирішувати суто для себе що і де вам отримувати. Я про інформацію.

Якщо і присутні жарти з приводу тік-ток "помагаторів" то повірте вони мають на те підгрунтя.
Просто ви новенька досить на форумі і можливо ще мало читали тут про такого роду "дєятєлєй".
Ті хто вже довго тут, дуже багато раз стикались і бачили що реальні люди пишуть про цей "бізнес".
Але ви вправі собі вирішувати суто для себе що і де вам отримувати. Я про інформацію.
Якщо я не помиляюсь,колись навіть тема була,чи в якійсь темі "хвалились",хто як лохонувся. Хто захотів,розказав,посміялись ,а хтось прочитає і зробити висновки,що не потрібно зв'язуватись. Якби не було зауважень з приводу помогаторів з тік ток чи фейсбук,то можна подумать,що то норма .

Дякую )
Якщо я не помиляюсь,колись навіть тема була,чи в якійсь темі "хвалились",хто як лохонувся. Хто захотів,розказав,посміялись ,а хтось прочитає і зробити висновки,що не потрібно зв'язуватись. Якби не було зауважень з приводу помогаторів з тік ток чи фейсбук,то можна подумать,що то норма .
Ну хвалитись и посміюватись то одне) а коли мені чоловік пише, що я повинна йти в 5 клас, це якось не дуже приємно. Тому я йому так і відповіла)

Назад
Угорі