Вопрос к тем, кто прошел через это всё

• Автор теми Автор теми anna99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 3K
Есть время полазить по форуму, почитать сообщения того или иного юриста за все годы и понять, хочешь ты обращаться к этому человеку или нет. Я Тараса "приметила" за год до первого суда.. и нет, не маньяк, просто отслеживала, что и как. Пообщалась с его клиентами в лс. И, когда дело дошло до суда, просто обратилась к нему и не пожалела. Я понимаю, что выигрыш/проигрыш в суде не всегда зависит от юриста, но обшается вежливо, всегда на связи, документы готовит быстро, работать с ним максимально комфортно, на данный момент есть наглядный результат в виде выигранного нами дела. Что еще нужно? )) правильно.. еще одно дело выиграть.
Кожен поважний представник надасть всю необхідну інформацію.Не потрібно із агресією реагувати.
Це ви у Пчёла питаєте?🙄
Що до Тараса!

Вкладення

• 1000017474.webp
    1000017474.webp
    101.9 Кб · Перегляди: 47
Доречі. Коли додавала контакт Тараса. Думаю. Чого в нього ім'я в телеграм якесь дивне. Довго думала. А потім згадала, що це я пишу як курка лапою і тикаю повз літер і сама так криво його назвала :bye:

Тому що у реєстрі адвокатів я вас не бачу.
а чого тоді я бачу , Дід , пробачте, бачить, інші юзери бачать ?

питання ваші могли б вважатися нормальними , якби ви не посилались на відсутність інфи в загальнодоступних джерелах в той час як інфа там є

а чого тоді я бачу , Дід , пробачте, бачить, інші юзери бачать ?

питання ваші могли б вважатися нормальними , якби ви не посилались на відсутність інфи в загальнодоступних джерелах в той час як інфа там є
Людина ще не розібралася мабуть.

Назад
Угорі