- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
...из тиктокаДобре що це не нейрохіруг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
...из тиктокаДобре що це не нейрохіруг
Я к тому, что там есть и полезная инфа тоже, почему нет, надо уметь различать.Добре що це не нейрохіруг
ОкЯ к тому, что там есть и полезная инфа тоже, почему нет, надо уметь различать.
Иногда позалипать можно. Там котики, собачки, по работе полезные видео и тд. Попадался и захист, но все слишком сладко преподнесено, любую информацию/контору надо проверять.как хорошо, что у меня этой хрени, под названием тикток, нет
ну мне не интересны такие темы, а по работе если что надо, то точно в тик ток не пойдуИногда позалипать можно. Там котики, собачки, по работе полезные видео и тд. Попадался и захист, но все слишком сладко преподнесено, любую информацию/контору надо проверять.
Сферы разные. Каждому свое.ну мне не интересны такие темы, а по работе если что надо, то точно в тик ток не пойду
А форум для вас шутка чтоли? Здесь хорошие юристы. В разделе юристы и контакты их естьТак!Я знову спати не буду.Як начитаюсь цих дописів,то у самої уже дах їде.І всетаки:тут є ті,у кого збережені контакти хорошого адвоката,юриста-який би реально допоміг із справами у судах та з особистими рекомендаціями?Буду вдячна за інфу.Навіть залишу номер вайберу,для повідомлень.Дякую. *************
Я попросила поради людини ,яка із власного досвіду дасть відповідь.Ось ви особисто із ким працювали?Чи ви і є юрист?А форум для вас шутка чтоли? Здесь хорошие юристы. В разделе юристы и контакты их есть
Я с Tarass работаю. Хороший, квалифицированный юрист. Суд с моно на 120 тыс выигран нами, второй в процессе.Я попросила поради людини ,яка із власного досвіду дасть відповідь.Ось витособисто із ким працювали?Чи ви і є юрист?
А є докази того,що це так?
Ви сюди за зрадою прийшли чи за порадами?А є докази того,що це так?
А чого ви накинулись?))))Люди які дійсно працювали із представниками юридичного складу форуму відгукнулися у вайбер,і надали власні результати по роботі.Хтось трішки виграв,хтось програв.Ви сюди за зрадою прийшли чи за порадами?
В форумі є окремий розділ про адвокатів і їх справи. Ознайомлюйтесь
Судьи по аналогичным делам выносят разные решения. Это тоже есть.А чого ви накинулись?))))Люди які дійсно працювали із представниками юридичного складу форуму відгукнулися у вайбер,і надали власні результати по роботі.Хтось трішки виграв,хтось програв.
Я створював тему в розділі ЄАПБ. Почитайте. Ну і важливо Ваше сприйняття "перемоги"А чого ви накинулись?))))Люди які дійсно працювали із представниками юридичного складу форуму відгукнулися у вайбер,і надали власні результати по роботі.Хтось трішки виграв,хтось програв.
Не, абсолютно никаких. Вот в первом сообщении ни одного доказательства нет.А є докази того,що це так?
Не, абсолютно никаких. Вот в первом сообщении ни одного доказательства нет.
![]()
Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу
Пропоную Вашій увазі наступний перелік юридичних послуг: 1. Консультація з кредитних питань (роз'яснення чинного законодавства/судова практика). 2.Підготовка запиту до МФО/банку/факторингової компанії з метою отримання кредитного договору/документів переуступки боргу/встановлення реальної...anticollector.ua
Хотя не могу понять другого: вам обязаны ещё что-то доказывать?)
Подходите по базару.
Дайте номер свого свідоцтва,і я буду впевнена.Тому що у реєстрі адвокатів я вас не бачу.Не, абсолютно никаких. Вот в первом сообщении ни одного доказательства нет.
![]()
Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу
Пропоную Вашій увазі наступний перелік юридичних послуг: 1. Консультація з кредитних питань (роз'яснення чинного законодавства/судова практика). 2.Підготовка запиту до МФО/банку/факторингової компанії з метою отримання кредитного договору/документів переуступки боргу/встановлення реальної...anticollector.ua
Хотя не могу понять другого: вам обязаны ещё что-то доказывать?)
Подходите по базару.